آرهبه محض تاریخ انقضاء درگاه بانکی غیرفعال میشه
درگاه میاد بالا ولی طرف اطلاعاتش رو میزنه لحظه آخر خطا میدهآره
از همون ثانیه از کار میفته
جالبتر تمدید میشه خودکار اونورم فعالدرگاه میاد بالا ولی طرف اطلاعاتش رو میزنه لحظه آخر خطا میده
من خرداد گرفتم یادم نمیاد قسمت مجوز بود یا نه ولی برای پروانه کسب و اماکن که اقدام کردم هر دو الزامش این بود که اول نماد داشته باشیوالا من برای یکی از دوستان منقضی شده بود برای تمدید اقدام کردم صنف پوشاک
قبلا فقط صنف انتخاب میکردی و مرحله بعد الان یه کادر سبز باز میشه جوازکسب اتحادیه آپلود شه تا تایید کنن و بعد مرحله بعدی
ستاره دار حتما تلفن ثابت و احراز آدرس پستی
مدت مجوز ۲ سال
برای من خود پشتیبانی هاست دی ال انجام داد ولی تو این پست پاسخ چتی پیتی رو گذاشتمChatGPT said:
Yep — Let’s Encrypt absolutely supports SSL via the DNS method
It’s called the DNS-01 challenge, and it’s especially useful when:
Your server isn’t publicly reachable on ports 80/443 You want a wildcard certificate (*.example.com) You don’t want to mess with web server configs
What is the DNS-01 method?
Instead of Let’s Encrypt checking your website over HTTP, it verifies domain ownership by asking you to create a DNS TXT record.
If you control DNS → you can get a cert.
High-level steps (how it works)
You request a certificate Let’s Encrypt asks for a DNS proof You add a TXT record like:_acme-challenge.example.com = "random-string"
Let’s Encrypt checks DNS
Certificate is issued
ممنونبرای من خود پشتیبانی هاست دی ال انجام داد ولی تو این پست پاسخ چتی پیتی رو گذاشتم
@Lost
اینو میدونم
کجا و اشاره به چی داره ؟حاجی خزنده گوگل اومد!
به به به رسیدن بخیرخودم شخصا فردای ازادی به هیچ سپاهی و زن و بچه اش رحم نمیکنم...
...
دسترسی به سایت ها از خارج کشور هم قطع بود ..
تلفن هم نمیشد کرد
دو هفته مردیم و زنده شدیم .. ببینیم چه خبر هست داخل!! با ماهواره میتونستن مردم اخبار خارج بگیرن .. ولی اینایی که خارج بودن تخمی ترین دوران رو میگذروندن .. کره شمالی شده بود کشور دو هفته ...
سلامتید ؟ این روزا خیلی باید مراقب سلامت روان باشید...
اینجا ۲۰ روز اینترنت خارج قطع بود، گوگل هم به سایت ها دسترسی نداشت همه صفحات سایتهای هاست ایران از ایندکس گوگل خارج شد به گاج عظما رفت سایتهاکجا و اشاره به چی داره ؟
خب شاید عنوان سازیت و عکس مطلبت که توی نتایج میان زیاد جذاب و کلیک خور نیستن..آقا من تو یه کلیدواژه نتیجه دوم یا سومم نیوبالانس ۹۰۶۰
بعد گوگل کنسول میگه تو تایم فرم ۷ روزه از ۹۳۰ ایمپرشن فقط ۲۴ نفر کلیک کردن
این خیلی عجیب نیست بنظرتون؟
آقا من تو یه کلیدواژه نتیجه دوم یا سومم نیوبالانس ۹۰۶۰
بعد گوگل کنسول میگه تو تایم فرم ۷ روزه از ۹۳۰ ایمپرشن فقط ۲۴ نفر کلیک کردن
این خیلی عجیب نیست بنظرتون؟