گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من با مانیتور زیر 22 اینچ نمیتونم کار کنم... چی میگی ؟ !!
از حالت کم مصرف و مصرف بهینه خارجش کن.. احتمالا توی اون حالته..
تریجیحا هم شارژر وصل باشه.. بدون شارژر بازم کمی کم نورش میکنه

بردم رو آخرین حالت بازم کم نوره. مثل دسکتاپ نمیشه

مدل دقیق لپ تاپتو بگو

اینه​

لپ تاپ 15.6 اینچی اچ‌ پی مدل 15s-eq2023nq-R5 5500U-32GB DDR4-512SSD-IPS​

کد:
https://www.digikala.com/product/dkp-16243514/لپ-تاپ-156-اینچی-اچ-پی-مدل-15s-eq2023nq-r5-5500u-32gb-ddr4-512ssd-ips-کاستوم-شده/

https://www.digikala.com/product/dkp-16243514/لپ-تاپ-156-اینچی-اچ-پی-مدل-15s-eq2023nq-r5-5500u-32gb-ddr4-512ssd-ips-کاستوم-شده/
صفحش شخمیه
۲۵۰ نیت
srgb 50 درصد نهایتا

میخوای لپ تاپ بگیری دقت کن نیت صفحش بالا باشه srgb هم 100 باشه
من سرفیس لپ تاپ دارم همیشه رو ۵۰ درصده
مک بوک m1 داشتم زیر ۵۰ درصد بود

من یک پست مقاله ای رو در قالب صفحه ( page ) منتشر کردم و اونو به عنوان صفحه اصلی اختصاص دادم ( در وردپرس )

از لحاظ سئو به نظر کار اشتباهی کردم ؟ یا اون باید به عنوان یک پست منتشر میشد

تنها تفاوت پست و برگه از نظر سئو ، اینه که پست رو میتونی تنظیم کنی که جز کدوم کتگوری باشه..
و ساختار url ش یکم فرق میکنه.. معمولا آدرس کتگوری هم توش هست..
اگه روی کلمه کلیدی کتگوریش زیاد کار نکردی و فرقی نداره زیاد مهم نیست.

بچه ها با لپ تاپ چطوری کار میکنید؟ نور صفحه خیلی کمتر از دسکتاپه. رنگ ها هم خیلی کم رنگ تر و بی روح هست.

درایو کارت گرافیکم نصبه تنظیماتم تا حد امکان اکی کردم ولی بازم چندان فرقی نکرد. راهی دارید؟
مومن پس اگه جای من بودی چی کار میکردی؟ یه لپ تاپ دارم مال عهد بوق. پیکسلاش سوخته، کیبردش نوشابه ریخت روش کار نمیکنه، رایترش از کار افتاده. کلا به قا رفته.
هر روز که میام روشنش کنم التماسم میکنه میگه جون هرکی دوست داری دست از سرم بردار من باید الان بازنشسته باشم. دلم به همستر خوش بود یه پولی بهم بده حداقل از شرمندگی این لپ تاپ دربیام. ولی خب نشد. تف به این روزگار

مومن پس اگه جای من بودی چی کار میکردی؟ یه لپ تاپ دارم مال عهد بوق. پیکسلاش سوخته، کیبردش نوشابه ریخت روش کار نمیکنه، رایترش از کار افتاده. کلا به قا رفته.
هر روز که میام روشنش کنم التماسم میکنه میگه جون هرکی دوست داری دست از سرم بردار من باید الان بازنشسته باشم. دلم به همستر خوش بود یه پولی بهم بده حداقل از شرمندگی این لپ تاپ دربیام. ولی خب نشد. تف به این روزگار
لپتاپ قبلی من همینجوری بود دقیقا
یه روز صبح اومدم کارامو بکنم دیگه روشن نشد 😰😪

یک متن 10هزار کلمه ای نوشتم

yoast فقط یک جای ثبت سئو داره !!
دیشب دیدم 4تا میشد پر کرد!!

افزونه مشکل داره یا همین مدلی هستش ؟

صفحش شخمیه
۲۵۰ نیت
srgb 50 درصد نهایتا

میخوای لپ تاپ بگیری دقت کن نیت صفحش بالا باشه srgb هم 100 باشه
من سرفیس لپ تاپ دارم همیشه رو ۵۰ درصده
مک بوک m1 داشتم زیر ۵۰ درصد بود

دمت گرم امید جان. ممنون برای راهنمایی (y) (y)

بزارش داخل ایسام بفروشش، خریدارش ناراضی هم باشه ایسام سرشو گرد میکنه معمولا میزنه حسابت

یک متن 10هزار کلمه ای نوشتم

yoast فقط یک جای ثبت سئو داره !!
دیشب دیدم 4تا میشد پر کرد!!

افزونه مشکل داره یا همین مدلی هستش ؟
جای ثبت سئو؟
منظور جای ثبت کلمه کلیدی کانونیه،؟

پ ن : میشکل ویروسه حل شد؟
دیگه مطلب پاک نمیشه؟

پ ن : میشکل ویروسه حل شد؟
دیگه مطلب پاک نمیشه؟
حل شد برای اون !! فکرکنم مشکل هاست های ایرانی بود :))
---
الان از milesweb استفاده میکنم

--
برای یک سایت شخصی ده هزار کلمه نوشتم تک صفحه ای

yoast نصب کردم
اما خیلی کنده ! به صورت لایو تغییرات رو نشون نمیده باید سیو کنم و ریلود وکلی صبر کنم لودکنه محتویات seo رو

حل شد برای اون !! فکرکنم مشکل هاست های ایرانی بود :))
---
الان از milesweb استفاده میکنم

--
برای یک سایت شخصی ده هزار کلمه نوشتم تک صفحه ای

yoast نصب کردم
اما خیلی کنده ! به صورت لایو تغییرات رو نشون نمیده باید سیو کنم و ریلود وکلی صبر کنم لودکنه محتویات seo رو
هاستش ایرانیه؟
بخاطر متن زیادش حجم رکوئستش یخورده بالا میره ولی خب نه تا این حد که نیاز به سیو و ریلود بشه!
دقیقا کدوم قسمت رو گفتی 4 تایی میاره؟
اکثر ماها تجربه مطلب با این همه تعداد کلمه رو نداشتیم..

آخرین ویرایش:
دقیقا کدوم قسمت رو گفتی 4 تایی میاره؟
افزودن کلمه کلیدی و کلمه کلیدی مرتبط ! یک بار لود میشه ! یک بار باید 10دقیقه صبرکنم لود کنه ! یک وضعیه

مثلا میگه فلان کلمه 3 بار بکار رفته حداقل 15بار بکار ببر ! من میرسم به هشتمی و یا نهمی ! تازه بروز میشه :))

اول سئو قرمزه بعد 10دقیقه سبز میشه :))

هاستش ایرانیه؟
هاست هندیه در اصل !

اما چندین لوکیشن سرور دارند

حساس به کپی رایت نیست خوبه ، نیاز به تیکت هم نداری همیشه لایو چت هر ساعت کارتو انجام میدن !! چیزی که به هاست ایرانی برمیخوره !! میگه تیکت بزن

بچه ها این وردپرسه؟
hxxps://euroshin.com/
شعارش نگاه کردم نوشته بود خرید اورجینال مستقیم با حذف واسطه !!گفتم چه جالبه !

اولین محصول که دیدم کفش کلمبیا زنانه فایر ونتچر بود که تقریبا 80 یورو است ! ( محصول خیلی قدیمی است ، زده بود 1میلیون و 700 :)) این شعار اورجینال چیه میزنن آخه ؟ یک گوگل لنز باز کنن قیمت اصلی درمیاد

پ.ن
بدبختی مملکت صاحب نداره اگر این میزد 5میلیون تومان هم گارانتی نبود که اصله :))

میخوام اکانت ماز پرو بسازم، توی این مرحله یه ارور الکی میده، یعنی هنوز اطلاعات پیمینت وارد نکردم ارور میده. با آی پی و آدرس های مختلف هم تست کردم فرقی نکرد. مشکلش چیه؟

مشاهده پیوست 367

من هم اکانت پرمیوم Semruch رو دارم هم اکانت پرمیوم Similarweb . اگه کاری داری بگو برات رات بندازم

شعارش نگاه کردم نوشته بود خرید اورجینال مستقیم با حذف واسطه !!گفتم چه جالبه !

اولین محصول که دیدم کفش کلمبیا زنانه فایر ونتچر بود که تقریبا 80 یورو است ! ( محصول خیلی قدیمی است ، زده بود 1میلیون و 700 :)) این شعار اورجینال چیه میزنن آخه ؟ یک گوگل لنز باز کنن قیمت اصلی درمیاد

پ.ن
بدبختی مملکت صاحب نداره اگر این میزد 5میلیون تومان هم گارانتی نبود که اصله :))
بدبختی اینه فروششون هم خوبه با دروغ

عقب
بالا