عالی لایت اسپیدلایت اسپید

عالی لایت اسپیدلایت اسپید
شاید بخاطر اینه که همه توجه ها رفته سمت بلک فرایدیدو سه روزه یهو ورودی و ایمپرشن سایت صفر شده . دلیلش چی میتونه باشه ؟ هنوز صفحات تو گوگل ایندکسه .
پارس وی دی اس من داشتم خوب بود..اگه هاست خوب غیر نت افراز و دی ال میشناسید معرفی کنید
اگه هاست خوب غیر نت افراز و دی ال میشناسید معرفی کنید
نههههههههههههههههههسرورستاپ رو شنیدم اوکیه
فکر کنم شخصیهکسی میدونه این pbn برا کیه؟
watch-news.ir
از کجا رپورتاژ این سایت رو بخرم![]()
online broken link check زیاد هست..اگر یه سایت دستتون باشه با هزار تا لینک شکسته، چطور اصلاحش میکنید؟ دستی که نمیشه وقت گذاشت. این افزونه هم سرکاری هست
https://fa.wordpress.org/plugins/broken-link-checker/
بستگی به کیوورد، رقبا و سایتهایی که رپورتاژ میخری داره، حتی محتوای سایتت هم تاثیر داره، اگه کلمه سخت باشه و پلن لینکسازی نداشته باشی با رپورتاژ خالی بالا نمیای و پولت رو هدر دادی. میتونم 10 ها سایت بهت بگم که 50-40 میلیون رپورتاژ خریدن اما جز 5 صفحه اول نیستن یا حتی سایت رو تعطیل کردن!بچه ها یه کوئری رو اگه صفحه اول باشی، با ریپورتاژ بخواید بیارید تاپ رنگ، حدودا چندماه طول میکشه تا ریپورتاژ ها نتیجه تقریبا کامل بزاره؟
@amirradan26
@آیدین بزرگ
بستگی به کیوورد، رقبا و سایتهایی که رپورتاژ میخری داره، حتی محتوای سایتت هم تاثیر داره، اگه کلمه سخت باشه و پلن لینکسازی نداشته باشی با رپورتاژ خالی بالا نمیای و پولت رو هدر دادی. میتونم 10 ها سایت بهت بگم که 50-40 میلیون رپورتاژ خریدن اما جز 5 صفحه اول نیستن یا حتی سایت رو تعطیل کردن!
اگه بودجه ت بالا 20 باشه و از دیجیاتو، ویجیاتو رپورتاژ بخری 2-3 ماهه خیلی تاثیر خوبی میزارن، من یکبار تریبون ازم لینک پرومکس گرفت بجاش رایگان اینا رو داد، سایتم زودتر از وقتایی که رپ ارزون میخرم بالا اومد. قبلا کلمه متوسط ضعیف 6 ماه طول میکشید با اینا 3 ماهه اومد بالا
از یکسری سایت مثل ستاره (قیمت 8 میلیون) و مجله کاسه شعر که قیمتشون بالا 1 میلیون هست نخر پول هدر دادنه