گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این رو نصب کن
کد نمی‌خواد
محدودیت هم نداره
کلیک کنی رو هر چی برات پول شه
eshgh_bitcoin.gif

اساتید اگه سایت داشته باشیم که مثل سرچ انجین عمل کنه و لینک دانلود فیلم بده , گوگل ادسنس روش فعال نمیشه بخاطر کپی رایت ؟
@وکیل الرعایا

تیکت بده بهشون.

سربازی رفتی؟
معافیت دارم , حضوری رفتم اماکن , رسما مملکت دیونه خونست !
بخاطر پایان خدمت نماد رو تعلیق کردن در صورتیکه پایان خدمت رو با مدارک دیگه تو درگاه ملی مجوزها ثبت کرده بودم !

رفته بودم اونجا یکی رو بخاطر یه پرنده که سال 58 داشته کشونده بودن اماکن ! 58 ! 1404 !
imoksmiley.gif

آقا اگه سایتی برای خرید سکه با قسط اسنپ پی میشناسید معرفی کنید، یا چیز دیگه که بشه 50 میل رو راحت اب کرد
تکنولایف ربع34 تومنی رو میده 40 تومن :mad:

آقا اگه سایتی برای خرید سکه با قسط اسنپ پی میشناسید معرفی کنید، یا چیز دیگه که بشه 50 میل رو راحت اب کرد
سایت های طرف قرارداد اسنپ همشون قیمت سکه فیزیکی رو دولا پهنا حساب میکنند , من خیلی ها رو چک کردم

خود بانک ملی تویی پنلش تبدیل پول به سکه مجازی رو داره.. همونقدر به نرخ روز برات تبدیل میکنه..

درسته که منم میدونم بدون پشتوانه ست..
ولی اول و آخر با بانک ملی طرفی..
کارمزد و مالیات و ریسک نگه داری و جابجایی فیزیکی هم نداره..

خود بانک ملی تویی پنلش تبدیل پول به سکه مجازی رو داره.. همونقدر به نرخ روز برات تبدیل میکنه..

درسته که منم میدونم بدون پشتوانه ست..
ولی اول و آخر با بانک ملی طرفی..
کارمزد و مالیات و ریسک نگه داری و جابجایی فیزیکی هم نداره..
منظورش اینه ی چیزی قسطی بخره
پول نقدش کنه
----
یه چیزی مثل وام

کسی یکسال اخیر با ادسنس کار کرده؟ الان تعرفه بابت 1000 ip ورودی گوگل ترکیه چقدر میده؟

کسی یکسال اخیر با ادسنس کار کرده؟ الان تعرفه بابت 1000 ip ورودی گوگل ترکیه چقدر میده؟
دو سه سال پیش یکی از کابربران واسطه گری میکرد..
میگفت یکی از وبمستر ها که درآمدش رو براش ریالی میکنم به ازای هر 1000 بازدید حدودا 10 دلار درآمد داره.. (ترکیه)

میگفت یکی از وبمستر ها که درآمدش رو براش ریالی میکنم به ازای هر 1000 بازدید حدودا 10 دلار درآمد داره.. (ترکیه)
اره اون تاپیک رو دیده بودم
بعد کرونا درامدا خیلی کم شده بود
میخوام ببین الان وضعیت چیه

آقا میخوام ویندوز 10 نصب کنم
فرق اینا چیه؟ لینک 1 و لینک 2
مهمه که ویروسی و هکی نباشه برای همین نمیخوام بدم این کافینتیا

اگه جایی لایسنس واقعی ارزون هم میفروشن بگید

(مثل اون انتی ویروس فروشی که توی pt میگفت هکی رو بجای قانونی میفروشم اگه کسی فهمید پولش رو سریع پس میدم نباشه)

آقا میخوام ویندوز 10 نصب کنم
فرق اینا چیه؟ لینک 1 و لینک 2
مهمه که ویروسی و هکی نباشه برای همین نمیخوام بدم این کافینتیا
نمیدونم..
ولی من از روی سی دی وینمدومز دوستم نصب کردم.
از شرکت گردو..
نمیدونم جریانشون چیه ولی نرم افزار هایی که روی سی دی هاشون ارائه میدن بهترین پایداری رو دارن...

پ ن : گریزی از ویروس نیست.. از خود کرک ویندوز بگیر تا رک نرم افزار هایی که بعدا نصب میکنی..
برای کارای مهم از لینوکس لایو استفاده کن

اگه جایی لایسنس واقعی ارزون هم میفروشن بگید

(مثل اون انتی ویروس فروشی که توی pt میگفت هکی رو بجای قانونی میفروشم اگه کسی فهمید پولش رو سریع پس میدم نباشه)
من یه لپ تاپ استوک گرفتم روش ویندوز اورجینال داشت از سریال اون استفاده میکنم
اگه لایسنس دانشجویی گیر آوردی ارزونتره فقطم فک کنم ورژن هوم داره
در کل زیاد فرقی نداره چیز عجیبی که من دیدم ویندوز روی لپ تاپ پایدار تره روی کیس ولی برام پیش اومده که ویندوز عوض کنم ولی طی پونزده شونزده سالی که چندین لپ تاپ داشتم نهایتا یکی دوبار ویندوز نصب کردم رو هر کدوم

من یه لپ تاپ استوک گرفتم روش ویندوز اورجینال داشت از سریال اون استفاده میکنم
اگه لایسنس دانشجویی گیر آوردی ارزونتره فقطم فک کنم ورژن هوم داره
در کل زیاد فرقی نداره چیز عجیبی که من دیدم ویندوز روی لپ تاپ پایدار تره روی کیس ولی برام پیش اومده که ویندوز عوض کنم ولی طی پونزده شونزده سالی که چندین لپ تاپ داشتم نهایتا یکی دوبار ویندوز نصب کردم رو هر کدوم
با سریال نامبر ویندوز اورجینال میشه ویندوزهای بعدی رو هم گرفت؟

اساتید اگه سایت داشته باشیم که مثل سرچ انجین عمل کنه و لینک دانلود فیلم بده , گوگل ادسنس روش فعال نمیشه بخاطر کپی رایت ؟
میتونی فعال کنی !‌ ولی منتظر ریپورت هم باید باشی هرلحظه ولی سایت هایی هست واسطه عمل میکنن انجام میدن برات

مثلا
persianmoviebox مستقیم تبلیغ گوگل ادز داره :))

• Like
Reactions: moo
من بازدیدام فیلتر شده همه خارج از کشورن ماهیانه ۴میلیون بازدید کننده دارم به نظرتون فعال کنم ادز رو ؟
محتوا اما فارسیه

من بازدیدام فیلتر شده همه خارج از کشورن ماهیانه ۴میلیون بازدید کننده دارم به نظرتون فعال کنم ادز رو ؟
محتوا اما فارسیه
آی پی های بر پایه vpn رو بازدید حساب نمیکنه.. پیش فرضش اینکه ربات بازدید فیک ست کردی..
اما اینکه برای محتوای فارسی درآمد بده یا نه مطئن نیستم.. قبلا هرچی سرچ میکردیم میگفتن فارسی تحریمه.
ولی عملا تبلیغ مخاطب ایرانی زیاد ازش می بینیم..

این WP هست؟
قالبش رو خوشمان آمد
وردپرسه
افزونه wapplyzer رو نصب کن میگه سایت از چه تکنولوژی هایی استفاده کرده

عقب
بالا