گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من بازدیدام فیلتر شده همه خارج از کشورن ماهیانه ۴میلیون بازدید کننده دارم به نظرتون فعال کنم ادز رو ؟
محتوا اما فارسیه
محتوای فارسی رو که اصلا قبول نمیکنه اون سایتهایی هم که تبلیغات دارن به نحوی دور زدن.

دوستان درگاه پرداخت کارت به کارت معتبر میشناسید؟
ظاهرا اینماد لازم نیست براشون

این دوره سئو طاووسی رو کسی شرکت کرده؟ کلا چطوره؟ ارزش داره یا جای فایل هاش هست؟

من چندین دوره seo گوگل شرکت کردم !

یک چیزی فهمیدم ! این چیزایی که برای seo در سایت های ایرانی نوشتن عملا کسشعری بیش نیست !!

مثلا :
pagespeed بهش اهمیت میدن خیلی جز فاکتور seo برات حساب میکنن ! در صورتی که اصلا هیچ اهمیتی نداره اسکور هفتاد میگیری یا ۹۰ یا هشتاد !!

کلی گویی هست ولی خلاصه چیزی که فهمیدم این هست :‌فقط محتوایی که مینویسی باید جذاب باشه بتونه نرخ کلیک و حتی بازگشت به سایت افزایش بده !

تو سایت های ایرانی نوشته بودن برام گوگل محتوا غنی و کامل دوست داره! محتوا میزاشتم بالای ۲۵۰۰ کلمه !! اصلا رنک نمیگرفت !

محتوا با ۲ جدول و ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ کلمه جمع جور میکردم و فقط اسکیما درست استفاده میکردم تا رتبه ۴ هر عبارت میومد بالا اورگانیک..

با این سیستم ai search گوگل که اومده به نظر همه سایت هایی که دل خوش کردن به کلیک از بین میرن کامل

نه بابا هندی هستن
ولی قیمتشون خیلی بالاست ! ماه 6 دلار ! هاستینگر و بلوهاست از ماهی 2 دلار شروع میشه با سرویس مشابه , حتی نیم چیپ هم برای سال اول تقریبا 2 دلار هست ,

ولی همشون ای پی ایران رو بستن !

یک چیزی فهمیدم ! این چیزایی که برای seo در سایت های ایرانی نوشتن عملا کسشعری بیش نیست !!
این رو که من چندهزار سال قبل تو پی تی گفته بودم , سئو ایرانی سسشعری بیش نیست ,

من بخش اولش رو گرفتم چیز خاصی نداشت واقعا
خیلی هم نگاه از بالا به پایین داره حال نمیکنم باهاش
فکر نمیکنم هیچ دوره ای باشه که دلسوزانه فوت و فن کارو بهت یاد بدن
یه کلیتیه که با دوره حجت مسگری میشه یاد گرفت بقیش تجربه و تست و بررسیه
اگه میخوای دوره پولی بگیری من دوره مگاسئو امین هاشمی به نظرم بهتره من چند تا ویدیو پشتیبانیشو دیدم جالب بود
میخواستم اول مگاسئو رو بگیرم که گول اسم طاووسی رو خوردم و فقطم بخش اولشو گرفتم دیگه بقیه بخش هاش رو نخریدم

من بخش اولش رو گرفتم چیز خاصی نداشت واقعا
خیلی هم نگاه از بالا به پایین داره حال نمیکنم باهاش
فکر نمیکنم هیچ دوره ای باشه که دلسوزانه فوت و فن کارو بهت یاد بدن
یه کلیتیه که با دوره حجت مسگری میشه یاد گرفت بقیش تجربه و تست و بررسیه
اگه میخوای دوره پولی بگیری من دوره مگاسئو امین هاشمی به نظرم بهتره من چند تا ویدیو پشتیبانیشو دیدم جالب بود
میخواستم اول مگاسئو رو بگیرم که گول اسم طاووسی رو خوردم و فقطم بخش اولشو گرفتم دیگه بقیه بخش هاش رو نخریدم
ممنون

عقب
بالا