گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من اصلا سر در نمیارم سیستم های ایرانی اینم برای تست بود

باید ۲۰۰ لیر پر کنه بشه برداشت کرد برداشت زدم تاییدشد خبر میدم همینجا

۱۶۰ لیر پر کرده :)) البته فول سایت نزاشتم با این کدهاش باید ور رفت فعلا وقت نکردم..
خوب بحث برداشتش مهم تره احراز هویتش و کدی که پست میاره برای طرف در خونش

سلام رفقا
اقا من بخوام بازدید رو غیر ارگانیک با تبلیغ مثلا ببرم بالا پیشنهادتون چیه؟ کلیکی یا چیز دیگه؟

این فیلترشدن های متوالی کلافه ام کرده و میخوام یه تایمی بازدید بیاد بالا کفش ها رد بشن تا با فکر بازتر در مورد این سایت فروش کفش فکر کنم

این فیلترشدن های متوالی کلافه ام کرده و میخوام یه تایمی بازدید بیاد بالا کفش ها رد بشن تا با فکر بازتر در مورد این سایت فروش کفش فکر کنم
سایت کفش رو دیگه چرا فیلتر میکنن؟

اساتید مسئلتون , کسی دلیل این اختلاف سرعت بین گوشی و کامپیوتر رو میدونه ؟ هر دو از طریق وای فای متصل به یک مودم
در ظاهر هم که موقع تست جفتشون به یک سرور وصل شدن

نکته جالب تر اینه که یک مودم G1 از این استوانه ها داشتم تو اون برعکس بود , یعنی سرعت گوشی همیشه بالاتر از پی سی بود
کامپیوتر
Screenshot 2025-12-13 182613.png

گوشی
WhatsApp Image 2025-12-13 at 18.27.30.jpeg

سایت کفش رو دیگه چرا فیلتر میکنن؟
کالای قاچاق !

سلام رفقا
اقا من بخوام بازدید رو غیر ارگانیک با تبلیغ مثلا ببرم بالا پیشنهادتون چیه؟ کلیکی یا چیز دیگه؟
شخصا نظرم اینه که تبلیغات کلیکی دزدی زیاد دارن چون شما به عنوان تبلیغ دهنده هیچ جوره نمیتونی ثابت کنی که کلیک خورده با نه , یه روز بهت میگم کمپین تبلغاتی شما مصرف شده ! مثل این شرکت های سرویس دهنده اینترنت که هر موقع در مورد حجم زنگ بزنی پشتیبانی میگن مصرف کردی !
بعد از یه مدت هم به این نتیجه میرسی نسبت به پولی که دادی بازخوردی نگرفتی

اساتید مسئلتون , کسی دلیل این اختلاف سرعت بین گوشی و کامپیوتر رو میدونه ؟ هر دو از طریق وای فای متصل به یک مودم
در ظاهر هم که موقع تست جفتشون به یک سرور وصل شدن

نکته جالب تر اینه که یک مودم G1 از این استوانه ها داشتم تو اون برعکس بود , یعنی سرعت گوشی همیشه بالاتر از پی سی بود
کامپیوتر
مشاهده پیوست 661

گوشی
مشاهده پیوست 662

کالای قاچاق !
دلیلش مشخصه ! سخت افزار دسک تاپت و کارت شبکه قوی تری داری و یا اینکه بک گراند گوشیت یک سری اپ ها دارن اینترنت مصرف میکنن ..

پینگ اهمیت داره اینجا که اوکیه.. تنظیمات مودم ببین اگر 5GHz هم داری . موبایل رو با اون وصل کن

دلیلش مشخصه ! سخت افزار دسک تاپت و کارت شبکه قوی تری داری و یا اینکه بک گراند گوشیت یک سری اپ ها دارن اینترنت مصرف میکنن ..

پینگ اهمیت داره اینجا که اوکیه.. تنظیمات مودم ببین اگر 5GHz هم داری . موبایل رو با اون وصل کن
این مودم جدید گرفتم , مودم 5GHz داره و تست روی این گرفته شده , قبلا یه G1 استوانه ای داشتم که همیشه تست سرعتش برعکس بود یعنی موبایل رو 30-40 میداد و کامپیوتر رو 15-20 , جدیدا به این نتیجه رسیدم باید هر 2-3 سال مودم رو عوض کرد , مودم قبلیم بزور 30 میداد , مودم جدید راحت حداقل 50 میده !

جفتشون هم مودم ها دوزاری ایرانسل ,

راستی سایتت رو پ.خ کن

این مودم جدید گرفتم , مودم 5GHz داره و تست روی این گرفته شده , قبلا یه G1 استوانه ای داشتم که همیشه تست سرعتش برعکس بود یعنی موبایل رو 30-40 میداد و کامپیوتر رو 15-20 , جدیدا به این نتیجه رسیدم باید هر 2-3 سال مودم رو عوض کرد , مودم قبلیم بزور 30 میداد , مودم جدید راحت حداقل 50 میده !
زندگی تو ایران هیچ چیزش مثل آدمیزاد نیست !! حالا آلمان نمیخوام مثال بزنم

ترکیه خراب شده یک اینترنت فیبر نوری خدا میگرفتی شش ماه اول نصف قیمت ! یک مودم رایگان فیبرنوری هرسال هم میدادن !

فیلم 4k سی چهل گیگی تو کمتر از۵ دقیقه

جفتشون هم مودم ها دوزاری ایرانسل ,

راستی سایتت رو پ.خ کن
  • مودم‌های ایرانسل/همراه اول:
    • بعد از چند سال افت:
      • چیپ Wi-Fi
      • آنتن
      • پایداری باند 5GHz
  • تکنولوژی Wi-Fi هم سریع تغییر می‌کند (AC → AX)

پیشنهاد:

• اگر استفاده جدی دارد:
    • مودم‌های Wi-Fi 6 (AX) ارزش خرید دارند
  • مودم اپراتوری = مصرفی، نه دائمی
اختلاف سرعت موبایل و PC طبیعی است و بیشتر به کارت شبکه، باند Wi-Fi و مصرف بک‌گراند برمی‌گردد. کاری که کردی (تعویض مودم) کاملاً درست بوده؛ مودم‌های اپراتوری بعد از 2–3 سال افت می‌کنند، مخصوصاً توی Wi-Fi. پیشنهاد می‌کنم هر دو دستگاه را روی 5GHz تست کنی، اگر PC کارت شبکه ضعیف دارد USB Wi-Fi AC/AX بگیری و برای قضاوت کیفیت فقط به عدد سرعت اکتفا نکنی؛ Ping و پایداری مهم‌ترند.

1765660058964.png

من عاشق atlas چت gpt شدم ! تمام مشکلات از برنامه نویسی و .. مثل دستیار کنارم هست ..

خیلی متعصبانه ویندوز و بیل گیتس رو پرستش میکردم.!‌ ولی واقعا این یک سالی که مک گرفتم کاراییم و کیفیت کارم هزاران برابر بیشتر شده !

وکیل جان..جسارتا این سایت ایرانیه بازدیدش حدودا چقدره ؟
سلام رفقا
اگه به نیت اینکه درصدی از کاربرا بخرن که باید کارشناسی دقیق تر بشه..که میصرفه یا نه..
ولی اگه نیت بخاطر افزایش رتبه باشه.. به محض اتمام تبلغیات برمیگردی روی رتبه قبلی.. و عملا کار چندان اصولی نیست..

• Like
Reactions: moo
بازدید اون سایت که مثال میزنم ؟ تقریبا ماهی ۴میلیون پیج ویو ! ولی فیلتره !

بیشترین بازدید هم از گوگل دیسکاور میاد

اگه به نیت اینکه درصدی از کاربرا بخرن که باید کارشناسی دقیق تر بشه..که میصرفه یا نه..
ولی اگه نیت بخاطر افزایش رتبه باشه.. به محض اتمام تبلغیات برمیگردی روی رتبه قبلی.. و عملا کار چندان اصولی نیست..
نیت اینه که کفش های انبار خالی بشه هر چه سریعتر
سایت بس که فیلتر شده ارگانیک ورودیش خیلی کم شده
منم حوصله ندارم باز بیارمش بالا

فیلترشکن ها که بازه. به پیج های اینستاگرام که فیلترشکن بازه پیام بده برای تبلیغات سریع میخرن
این دامنه اش دات ای اره
از بیخ قطع میکنن
الان رفع فیلتر شده ولی به زودی دوباره فیلتر میشه

عقب
بالا