• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کسی با
aads.com کار کرده؟ برای وب فارسی چطوریه درامدش؟

من مشکلی که با ایرانیا دارم اینکه کونشون گشاده برن ریپورت رو بزنن !!
...
مشکل داره ادیتور سایت : من اون اسکرین شات یوتیوب که نوشته بود چطور جلق بزنیم و سکس کنیم و اینارو هرچی زدم. نقل قول نکرد
شما که وب فارسی داخل ادسنس ثبت کرده بودی تونستی برداشت کنی؟

این جمینای پرو برای کدینگ خداست .. مو به تنم سیخ میکنه !!

پلاگین وردپرس درست میکنه هلوووو! حتما استفاده کنید ازش ..

در حد ۴-۵ دقیقه ! خفن ترین چیز که فکرکنید در میاد !!

من الان سایت هارو طوری تنظیم کردم مطلب از سایت خارجی بر اساس ترند های روز خودش میره میگرده .. ! عمومی ترجمه فارسی میکنه و h2 و عکس webp واترمارک میکنه و رنک مث پر میکنه ! سوالات متداول انجام میده و یک امتیاز دهی هم به گجت ها میکنه و منتشر میکنه :))

1766924178633.png

1767135915577.png

یک پلاگین در ۲ثانیه نوشت ! میره سورس های خبری که میخوام میخونه خبرهارو !!‌خودش ترجمه میکنه با استاندارد های seo و عکساشم واترمارک میکنه و رنک مث هم پر میکنه و منتشر میکنه !

من الان سایت هارو طوری تنظیم کردم مطلب از سایت خارجی بر اساس ترند های روز خودش میره میگرده .. ! عمومی ترجمه فارسی میکنه و h2 و عکس webp واترمارک میکنه و رنک مث پر میکنه ! سوالات متداول انجام میده و یک امتیاز دهی هم به گجت ها میکنه و منتشر میکنه :))

مشاهده پیوست 680

مشاهده پیوست 686

یک پلاگین در ۲ثانیه نوشت ! میره سورس های خبری که میخوام میخونه خبرهارو !!‌خودش ترجمه میکنه با استاندارد های seo و عکساشم واترمارک میکنه و رنک مث هم پر میکنه و منتشر میکنه !
از دیروز باهاش کارمیکردم

رسیدم به نسخه 86

نمره seo :‌۱۰۰ از ۱۰۰ تاحالا نگرفتم که زحمتش میکشه انجام میده

مقصود این پلاگین نیست ! این که چقدر باید پاچه خواری این کدر هارو باید میکردیم! با دانش حداقلی برات کد مینویسه بدون خطا :))

1767286494995.png

مقصود این پلاگین نیست ! این که چقدر باید پاچه خواری این کدر هارو باید میکردیم! با دانش حداقلی برات کد مینویسه بدون خطا :))
کدر پاچه خواری نیاز نداره، دستمزد نیاز داره که تو نمیدی 😂😂😂

چرا فارسی کار میکنی ؟ انگلیسی درآمدش بهتر نیست ؟
انگلیسی رو از انگلیسی کپی کنی که لو میره ! من در مرحله یاد گیری هستم (بی ثواط ) هستم !‌.. خیلی برام جذاب هست کارکردن حرفه ای با این ai ها بیشتر از پرسش های ساده احمقانه !! حتی باورت میشه. من چند ماهه اصلا گوگل نکردم.. به قدری جذبش شدم :))‌

ولی این cursor من اکانتش گرفتم برای راه اندازی ایده ها خیلی خیلی خفن ‌!‌‌(‌دنبال سایت راه اندازی بلاگی نرید ) یک اکانت کورسور بخرید و ایده هایی که تو سر دارید با چند پرامپت به نظرم راه بندازید اپ رو بزارید تو گوگل پلی و اپ استور یا حتی حالت وب ویو بهتر از ارتیکل نویسی هست که ترافیک بگیرید و ...

یا برعکس این api های اپن ای ای و گروک باهاش مانور بدید ایران تحریمه ولی با این ها میتونید مشتری ایرانی بگیرید

انگلیسی رو از انگلیسی کپی کنی که لو میره ! من در مرحله یاد گیری هستم (بی ثواط ) هستم !‌.. خیلی برام جذاب هست کارکردن حرفه ای با این ai ها بیشتر از پرسش های ساده احمقانه !! حتی باورت میشه. من چند ماهه اصلا گوگل نکردم.. به قدری جذبش شدم :))‌

ولی این cursor من اکانتش گرفتم برای راه اندازی ایده ها خیلی خیلی خفن ‌!‌‌(‌دنبال سایت راه اندازی بلاگی نرید ) یک اکانت کورسور بخرید و ایده هایی که تو سر دارید با چند پرامپت به نظرم راه بندازید اپ رو بزارید تو گوگل پلی و اپ استور یا حتی حالت وب ویو بهتر از ارتیکل نویسی هست که ترافیک بگیرید و ...

یا برعکس این api های اپن ای ای و گروک باهاش مانور بدید ایران تحریمه ولی با این ها میتونید مشتری ایرانی بگیرید
نه دیکه کپی محض نکن دیگه , من همین رو از گروک پرسیدم , متن رو میگری و میدی ai میگی برات بازنویسی کنی , اینجوری مشکل کپی حل میشه , البته سیستم های کاملا اتومات که این پروسه رو برات انجام بدن پولی هستند , کلا دنیای وب با این ai رسما 180 درجه تغییر کرده , من الان مدتی هست بقول تو با بی ثواطی مطلق در زمینه برنامه نویسی دارم اپ مینویسم !
فقط با نسخه های رایگان یکمی دوشواری داره , بصورت ترکیبی باید با همه ai کار کرد ,

مشاهده پیوست 680

مشاهده پیوست 686

تست داره این پلاگینت؟

از دیروز باهاش کارمیکردم

رسیدم به نسخه 86

نمره seo :‌۱۰۰ از ۱۰۰ تاحالا نگرفتم که زحمتش میکشه انجام میده

مشاهده پیوست 689
برای سایت های خبری فارسی

یکی فرجاد بهم معرفی کرده بود نصب کرده بودم ولی وحشتناک دیتابیس سنگین می کرد و فقط تیتر و لید خبر کپی می کرد و گاهی متن خبر بدون عکس

اختلال در اینترنت ایران شدیدتر شده است

طبق اطلاعات رادار کلودفلر، اختلال در اینترنت ایران شدیدتر شده است. درحال‌حاضر ترافیک اینترنت در ایران نسبت به روزهای عادی با کاهش ۳۵ درصدی روبروست.| دیجیاتو

اختلال در اینترنت ایران شدیدتر شده است

طبق اطلاعات رادار کلودفلر، اختلال در اینترنت ایران شدیدتر شده است. درحال‌حاضر ترافیک اینترنت در ایران نسبت به روزهای عادی با کاهش ۳۵ درصدی روبروست.| دیجیاتو
هاست اینجا روی ایران ست شده برای اینجور مواقع..
اینجا رو با خیال راحت داریم...

برای سایت های خبری فارسی

یکی فرجاد بهم معرفی کرده بود نصب کرده بودم ولی وحشتناک دیتابیس سنگین می کرد و فقط تیتر و لید خبر کپی می کرد و گاهی متن خبر بدون عکس
با پایتون یکی نوشتم عالیه عالی !!

با api openai کلا ده دلار هزینه نداشت .. شاهکار !!‌ عکسم تولید میکنه

عقب
بالا