گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
گاهی وقتا حس میکنم سرچ و تحقیق راجب کلمه کلیدی و رقبا فقط انگیزه کور میکنه..
چشم بسته کار خودتو بکنی بهتره انگار..

@hamedovic5405
میگم سایت های کفشت که توی صحفه اول گوگل نیستن.. پس مشتری ها از کجا میان تو سایتت؟
غیز از بازاریابی های خودت که لینک سایت میدی

آخرین ویرایش:
اینجا کسی در عمل تاثیر ssl پولی توی سئو سایت رو حس کرده؟

گاهی وقتا حس میکنم سرچ و تحقیق راجب کلمه کلیدی و رقبا فقط انگیزه کور میکنه..
چشم بسته کار خودتو بکنی بهتره انگار..

بدون تحقیق کلمه کلیدی مثل اینه که چرخ رو خودت از اول اختراع کنی

بچه ها برای بالا اومدن رو کلمه کلیدی چه کارهایی میکنید؟

بغیر از آن پیج

@hamedovic5405
میگم سایت های کفشت که توی صحفه اول گوگل نیستن.. پس مشتری ها از کجا میان تو سایتت؟
غیز از بازاریابی های خودت که لینک سایت میدی
از گوگل روزی 100 تا مثلا ورودی داره (که خیلی کمه)
از سایت قبلی هم میشناسن میان

کلا هاستای ایران همه مشکل دارن با آی پی خارج
سرویسای عمومی رو پروکسی میکنن پارس وی دی اس احتمالا انجام ندادن
فعلا به هیچ عنوان هاست ایران نگیرین
دو تا از سایتامونو بردم آلمان انفجاری آمار رف بالا
تف به این عندونی

چک کردم فقط ایران داره. زیرساخت چندمدته مشکل داره گوگل نمیتونه درست کراول کنه
چه کنیم بالاخره؟
ایران یا خارج؟

دوستان یه کمکی میکنین برای قیمت دادن؟
یه وبسایت فروشگاهی لوازم الکتریکی هست

باید اینماد و درگاه پرداخت ست کنم (کارای اداری با خودش)
حدود 130 قلم جنس معرفی کنم.. عکس و توضیحات محصول کپی پیست.. (هر قلم چقدر قیمت بدم؟)
سرعت لودینگش هم میخواد خوب باشه..

دامین و هاست و قالب آماده با خودشه..

چقدر قیمت بدم؟

آخرین ویرایش:
جدیدا بنر هام توسط adblocker نادید گرفته میشه :))

راهی هست به جز اجبار برای توقف adblocker بشه اگهی هارو نشون بده ؟

مثلا دکمه follow on telegram هم که دستور باتن اچ تی ام ال هست هم میبنده

جدیدا بنر هام توسط adblocker نادید گرفته میشه :))

راهی هست به جز اجبار برای توقف adblocker بشه اگهی هارو نشون بده ؟

مثلا دکمه follow on telegram هم که دستور باتن اچ تی ام ال هست هم میبنده
یه سیاستی میشه اعمال کرد که بگی برای دیدن ادامه مطلب باید اد بلاکرتون رو غیر فعال کنید..
اینطوری تا زمان خوندن بخش اولیه مطلب کاربر توی سایت حضور داره و بر خلاف روش های دیگه سریع لفت نمیده که رتبه ت امتیاز منفی بخوره..
و دوم اینکه کمی از مطلب رو که خونده دیگه بخاطر کنجکاوی مجاب میشه که غیر فعالش کنه..

حالا این یه پیشنهاد بود....نمیدونم عملا چه نوع بازخوردی میتونه داشته باشه.

دوستان یه کمکی میکنین برای قیمت دادن؟
یه وبسایت فروشگاهی لوازم الکتریکی هست

باید اینماد و درگاه پرداخت ست کنم (کارای اداری با خودش)
حدود 130 قلم جنس معرفی کنم.. عکس و توضیحات محصول کپی پیست.. (هر قلم چقدر قیمت بدم؟)
سرعت لودینگش هم میخواد خوب باشه..

دامین و هاست و قالب آماده با خودشه..

چقدر قیمت بدم؟

قیمت 130 قلم رو جدا حساب کن. کپی پیست و ارسال، به نظرم برای هر پست 150 تا 200 تومن قیمت بدی خوبه

دامین و هاست و قالب هم اگه داره احتمالا قبلا قیمت گرفته. یه قیمتی بده نپره

قیمت 130 قلم رو جدا حساب کن. کپی پیست و ارسال، به نظرم برای هر پست 150 تا 200 تومن قیمت بدی خوبه

دامین و هاست و قالب هم اگه داره احتمالا قبلا قیمت گرفته. یه قیمتی بده نپره
سایت فروشگاهیه..
پُست چی؟

قیمت هر تعریف محصول رو چقدر حساب کنم؟
هر محصول کپی پیست بدون سئو 150 تومن؟

آخرین ویرایش:
دوستان مسئلتون , من از دوران عصر دایناسورها برای راحت کردن خودم اتصال دیتابیس به وردپرس رو بصورت دستی از طریق فایل wp-config انجام میدم

ولی در قاعده چون وردپرس خودش نصب کننده داره وقتی ادرس رو وارد میکنید باید با این صفحه روبرو بشید که دیتابیس رو وارد کنید

Installing-WordPress-on-database.jpg

ولی من در حالت عادی برای نصب وردپرس تازه , هم روی هاست و هم روی لوکال هست خطای اتصال دیتابیس میگیرم

وقتی میرم دیتابیس رو دستی وارد میکنم اوکی میشه ! سوال اینجاست چرا از طریق اینستالر وردپرس نمیتونم دیتابیس وارد کنم ؟ ایراد کار کجاست ؟

لوکال
Screenshot 2024-07-16 112413.png

هاست
Screenshot 2024-07-16 112351.png

@nima

دوستان مسئلتون , من از دوران عصر دایناسورها برای راحت کردن خودم اتصال دیتابیس به وردپرس رو بصورت دستی از طریق فایل wp-config انجام میدم

ولی در قاعده چون وردپرس خودش نصب کننده داره وقتی ادرس رو وارد میکنید باید با این صفحه روبرو بشید که دیتابیس رو وارد کنید

مشاهده پیوست 133

ولی من در حالت عادی برای نصب وردپرس تازه , هم روی هاست و هم روی لوکال هست خطای اتصال دیتابیس میگیرم

وقتی میرم دیتابیس رو دستی وارد میکنم اوکی میشه ! سوال اینجاست چرا از طریق اینستالر وردپرس نمیتونم دیتابیس وارد کنم ؟ ایراد کار کجاست ؟

لوکال
مشاهده پیوست 134

هاست
مشاهده پیوست 135

@nima
اسم دیتابیست مطمئنی درسته؟
معمولا یه آندرلاین توشه.

پ ن : خیلی دایرکت ادمین ها و سی پنل ها گزینه نصب خودکار وردپرس دارن..هیچی نمیخواد.. فقط next next next میزنی...

• Like
Reactions: moo
اسم دیتابیست مطمئنی درسته؟
معمولا یه آندرلاین توشه.

پ ن : خیلی دایرکت ادمین ها و سی پنل ها گزینه نصب خودکار وردپرس دارن..هیچی نمیخواد.. فقط next next next میزنی...
اون عکس همینطوری از اینترنت برداشتم ,
میخواستم یه آموزش درست کنم برای کسی , گفتم اینطوری خیلی ساده تر از اتصال دستی هست , آموزش هم کوتاه تر میشه
ولی من هیچ رقمه نمیتونم از طریق اینستالر خود وردپرس صفحه دیتابیس رو بیارم ! نت رو هم گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم !

الان شما میخوای وردپرس نصب کنی بدون اینکه فایل wp-config رو دستی تنظیم کنی این صفحه اتصال به دیتابیس رو اول نصب وردپرس داری یا نه ؟

معمولا یه آندرلاین توشه.
اون آندرلاین مربوط به هاست هست که اسم دامین هست مثلا ggamesir_ و بعد ما یه اسم انتخاب میکنیم که دیتابیس میشه ggamesir_wordpress

آخرین ویرایش:
سایت فروشگاهیه..
پُست چی؟

قیمت هر تعریف محصول رو چقدر حساب کنم؟
هر محصول کپی پیست بدون سئو 150 تومن؟

پست همون محصول منظورم بود.
کپی پیست تنها اگه هست، بده داخل پونیشا یکی انجام بده براش با قیمت ناچیزی تموم میشه. بعد میتونی خودت یه قیمت بالاتر ازش بگیری

اون عکس همینطوری از اینترنت برداشتم ,
میخواستم یه آموزش درست کنم برای کسی , گفتم اینطوری خیلی ساده تر از اتصال دستی هست , آموزش هم کوتاه تر میشه
ولی من هیچ رقمه نمیتونم از طریق اینستالر خود وردپرس صفحه دیتابیس رو بیارم ! نت رو هم گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم !

الان شما میخوای وردپرس نصب کنی بدون اینکه فایل wp-config رو دستی تنظیم کنی این صفحه اتصال به دیتابیس رو اول نصب وردپرس داری یا نه ؟

اون آندرلاین مربوط به هاست هست که اسم دامین هست مثلا ggamesir_ و بعد ما یه اسم انتخاب میکنیم که دیتابیس میشه ggamesir_wordpress
تاجایی که یادمه دیتابیس و پسوردش باید ساخته شده و اماده باشن..
باقیش رو روی مقادیر پیش فرض میذاری.

عقب
بالا