آیدین بزرگ
تایید هویت
در دبی گواهینانه های بین المللی و کلا مال هرجا که باشه پذیرفته نمیشه و باید گواهینانه خود امارات رو بگیرید..
حالا هزینه ش :
میخوای بری دبی شوفر ماشین سنگین بشی ؟

در دبی گواهینانه های بین المللی و کلا مال هرجا که باشه پذیرفته نمیشه و باید گواهینانه خود امارات رو بگیرید..
حالا هزینه ش :
توی ایسنتا یه کلیپ دیدم..باورم نشدمیخوای بری دبی شوفر ماشین سنگین بشی ؟
با خودت برو تو رابطهلیست فالووینگ های خودمو یه سر نگاه کردم..
از خودم خوشم اومد..
توی ایسنتا یه کلیپ دیدم..باورم نشد
همون صحبت هزینه گواهینامه توی امارات..چی دیدی . این چیزای خوب میبینی تک خوری نکن بفرست تلگرام
همون صحبت هزینه گواهینامه توی امارات..
قدیم:مشاهده پیوست 341
فوت ۵۱ نفر در پی حادثه انفجار معدن زغال سنگ طبس
به دنبال انفجار در معدن، تعداد کارگران فوتی به ۵۱ نفر و مصدومان به ۲۲نفر افزایش یافت
+ دیشب ساعت ۲۱ انفجار در معدن رخ داد.۳ روز در خراسانجنوبی عزای عمومی اعلام شد![]()
حمله به سرزمین و فرهنگ ایرانکنار بنگاه املاک وایستاده بودم
یه پیرمرد 70 ساله افغانی اومد
گفت یَک خانَه اَجاره ای مِیخواستم
بنگاه داره یه رقم خیلی بالا بهش گفت و اونم قبول کرد!! اصلا فکر نمیکردم بهش خونه بده چه برسه به این قیمت
پیرمرده میگفت میخوام خونه اینجا باشه که بچه ام بره مدرسه!!!
الان فهمیدید که چی شد؟
تا نود سالگی بچه بدنیا میارن که جای شما رو بگیرن
ملک و زمین حتی اجاره خونه بشدت گرون میشه چون افغانی خیلی راحت و یکجا به صاحب خونه ایرانی پول میده
به کنار از این، وقتی اونا راحت خرید کنن، شما سخت تر خرید میکنید و ارزش ریال از اینم پهن تر میشه
نهایت خواسته یک ایرانی از زندگی اینه که خونه داشته باشه، ماشین هم داشته باشه
همین دو تا رو بهش بدی انگار دنیا رو بهش دادی خخخ
برام عجیبه پس هدف و نیاز خارجی ها چیه وقتی بهترین خونه و ماشین رو با ارزون ترین قیمت دارن و صاحب ملک هستن پس توی زندگیشون برای چه هدفی تلاش میکنن؟
لذت بردن از خود زندگیپس توی زندگیشون برای چه هدفی تلاش میکنن؟
دولت فرانسه نخستین وزیر «هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال» این کشور را معرفی کرد. کلارا چاپاز، مدیر ارشد اجرایی استارتاپ دولتی «فرنچ تک» به عنوان وزیر «هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال» در کابینه جدید میشل بارنیه، نخست وزیر فرانسه منصوب شد. یورونیوز انتصاب وزیر برای هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال در فرانسه را نشانگر تلاش این کشور برای پیشگامی و رهبری جهانی در زمینه مدیریت این فناوری برشمرد.