گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چجوری دلت میاد؟:(

7C7C02762D907D3469446B45A81549E62EE9C5AE
یاد پانیشر بخیر. نسخه PC شو رو داشتم. واقعا بازی خاصی بود تا امروز رو دستش نیومده.

یاد پانیشر بخیر. نسخه PC شو رو داشتم. واقعا بازی خاصی بود تا امروز رو دستش نیومده.
a341a10cc90422bb8ad928c1b2c66949.jpg

دوران کودکی یه بازی بود بنام من هانت،نمیدونم چطور بهش مجوز دادن اون موقع ،خیلی سایکوپس بود..
تو اون دوران بازیش میکردم:D🫣

a341a10cc90422bb8ad928c1b2c66949.jpg

دوران کودکی یه بازی بود بنام من هانت،نمیدونم چطور بهش مجوز دادن اون موقع ،خیلی سایکوپس بود..
تو اون دوران بازیش میکردم:D🫣
اره واقعا یادمه صحنه های خشونت خیلی بدی داشت...کلا درجه بازی باید +30 میبود در حقیقت...نمیدونم چطوری شد این بازی رو من تا نصفه انجام دادم و رهاش کردم دقیقا یادم نیست دلیلش رو.....شما تا اخر رفتی؟ داستان پایان خاصی داشت؟

اره واقعا یادمه صحنه های خشونت خیلی بدی داشت...کلا درجه بازی باید +30 میبود در حقیقت...نمیدونم چطوری شد این بازی رو من تا نصفه انجام دادم و رهاش کردم دقیقا یادم نیست دلیلش رو.....شما تا اخر رفتی؟ داستان پایان خاصی داشت؟
فکر کنم منم رهاش کردم
ولی خشونتش تو ذهنم مونده
موضوع ۲۰سال پیشه..😓

بعد ۳۰ که اصلا نمیکشی بازی خشن!
فقط آرامش:)

عقب
بالا