گیک کلاب

قطعی برق

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بازار کار همچنان به شدت داغان
نه بابا جوونا تنبل شدن نمیخوان کار کنن کار ریخته ( اینو بی پدری بهم گفت که به دوازده ساعت کار در روز میگفت کار پاره وقت دیگه خودتون بقیشو برید )

بازار کار همچنان به شدت داغان
نه بابا جوونا تنبل شدن نمیخوان کار کنن کار ریخته ( اینو بی پدری بهم گفت که به دوازده ساعت کار در روز میگفت کار پاره وقت دیگه خودتون بقیشو برید )
حرف تو هم درسته حرف اون بی پدرم درسته
تمام کسایی که دنبال شاگردن تو کارشون پیدا نمیکنن. همه ملت دنبال نون مفت خوردنن و کسی حاضر نیست خاک کاری رو بخوره این روزا

حرف تو هم درسته حرف اون بی پدرم درسته
تمام کسایی که دنبال شاگردن تو کارشون پیدا نمیکنن. همه ملت دنبال نون مفت خوردنن و کسی حاضر نیست خاک کاری رو بخوره این روزا
آخه شاگردی باید حقوقش طوری باشه که بتونی گذران کنی..
خودِ کار بلدش الان داره ماهی 12 تا 15 میگیره..
کارفرما میگه آگهی اسخدام واسه کارگاهم زدم 12 تومن با بیمه .. اصلا زنگ خور ندارم..گه گداری چندتا افغانی زنگ میزنن..

اونی که سنش خیلی کمه هم یه نگاه میکنه دودوتا چهارتا میکنه.. میگه به فرض فلان کارو شاگردی بدون حقوق بکنم که تهش مثل فلانی اوستا کار شدم
این حقوق ها گیرم بیاد؟ اون اقلیت کار بلد هم که مهارت و اعتبار و روابط خوب دارن هم , هم راه باز کردن بینشون سخته , هم وضعیتشون طلایی و ایده آل نیست..

چرا؟
آدم کار بلد نبود یا بخاطر حقوقش؟
حقوق عرفش چقدره؟
کارگر مرغ خردکن میخواستم.
آدم کاربلد نبود یا حقوق بالا میخواستن. الان من خودم زیر 1 دقیقه یدونه مرغ رو خرد میکنم. ولی کارگر میومد بلد نبود چاقو دستش بگیره 😁
عرف حدود 7-8 ت سایر مغازه ها ولی من بیشتر میدم. خدایی 8 تومن ستم هست.

آخه شاگردی باید حقوقش طوری باشه که بتونی گذران کنی..
خودِ کار بلدش الان داره ماهی 12 تا 15 میگیره..
کارفرما میگه آگهی اسخدام واسه کارگاهم زدم 12 تومن با بیمه .. اصلا زنگ خور ندارم..گه گداری چندتا افغانی زنگ میزنن..

اونی که سنش خیلی کمه هم یه نگاه میکنه دودوتا چهارتا میکنه.. میگه به فرض فلان کارو شاگردی بدون حقوق بکنم که تهش مثل فلانی اوستا کار شدم
این حقوق ها گیرم بیاد؟ اون اقلیت کار بلد هم که مهارت و اعتبار و روابط خوب دارن هم , هم راه باز کردن بینشون سخته , هم وضعیتشون طلایی و ایده آل نیست..
کسی که کار مال خودشه و کارش هم موفقه و کل ماه درگیره فیزیکی و ذهنی تهش 40 50 در میاره
چرا یه کارگر باید 10 بیشتر بگیره؟

کسی که کار مال خودشه و کارش هم موفقه و کل ماه درگیره فیزیکی و ذهنی تهش 40 50 در میاره
کارگر از زاویه خودش نگاه میکنه..
میگه یک ماه برم ، دو شیفت تو مغازه کار کنم برای ۱۰ تومن؟!

میگم دنبال پول مفتن همه.
کار جایگزینش چیه که بیشتر از ۱۰ در میاره؟
گزینه های بهتر چندانی وجود نداره..
ولی بحث اینه که ۱۰ تومن رو کجای دلش میخواد بذاره؟
ولو اینکه کار آسون و کم زحمت باسه..
سر ماه ۱۰ تومن رو چکار کنه؟

آخرین ویرایش:
ای کاش 10 میدادن اگه 10 میدادن من خودم با کله میرفتم خیلی کمتر از اینا میدن آدم رو هم به چشم غلام آقاشون نگاه می کنن و هزار تا ستم دیگه
نمیگم صابکار با انصاف نیست ولی شانس بیاری بری زیر دست آدم با انصاف

گزینه های بهتر چندانی وجود نداره..
ولی بحث اینه که ۱۰ تومن رو کجای دلش میخواد بذاره؟
ولو اینکه کار آسون و کم زحمت باسه..
سر ماه ۱۰ تومن رو چکار کنه؟
یعنی بشینه خونه و بخوابه بهتر از ۱۰ تومنه؟

ای کاش 10 میدادن اگه 10 میدادن من خودم با کله میرفتم خیلی کمتر از اینا میدن آدم رو هم به چشم غلام آقاشون نگاه می کنن و هزار تا ستم دیگه
نمیگم صابکار با انصاف نیست ولی شانس بیاری بری زیر دست آدم با انصاف
درسته حرفت ولی بنظرم باز هم آدم حسابی هایی هستن که اگه کارت خوب باشه قدر کارت رو بدونن
مشکل کم بودن حقوق واقعا دست صابکار نیست و عوامل بزرگتری داره.

بعضی ترجیح میدن بیشتر گشنگی بچشن یه مورد مناسب تر پیدا کنن..
به وضعیتی دچار شدیم که برای کارفرما نمیصرفه بیش تر از یه حد پول بده برای کسی که جویای کار هست هم نمیصرفه با اون مبلغ کار کنه

دلایل خاموشی برق در تصویر موجود است

🔻احتمال آغاز خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در کشور از فردا

🔹با توجه به کمبود سوخت برای تولید برق نیروگاه‌ها در کشور و اطلاعیه شورای اطلاع‌رسانی دولت مبنی بر اعمال خاموشی منظم به‌جای مازوت‌سوزی و آلودگی هوا، از فردا شاهد خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده خواهیم بود.

🔹این برنامه بین ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر خواهد بود و توزیع خاموشی‌ها به صورت برنامه‌ریزی شده و منظم صورت می‌گیرد./ ایسنا

پیوست ها

• IMG_20241109_153259_366.jpg
    IMG_20241109_153259_366.jpg
    44.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
تابستون برق قطع میشود چون مصرف بالاست و توانایی تولید نداریم پاییز و زمستان هم برق قطع میشود چون یا باید مازوت بسوزانیم یا برق طع کنیم چرا چون سوخت نیروگاه نداریم سوخت نیروگاه چیه میعانات گازی و گاز

مگه میشه؟ مگه بزرگترین ذخایر گازی جهان نیستیم یعنی چقدر باید تاوان حماقت بدیم اخه مگه میشه؟!

تازه من که میگم بعد یه مدت دوباره هم مازوت میسوزونن هم برق قطع میکنن و با برق مازاد ایجاد شده در این حالت شروع به فروش برق به بقیه کشورها هم میکنن باشد تا خلایق هرچه لایق بیشتر و بهتر و عمیق تر احساس شود با بند بند وجود ملت

عقب
بالا