گیک کلاب

ماهی چقدر در میاری ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع limoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

limoo

Registered
سوال وارد حریم خصوصی شما میشه؟ عیب نداره اینجا یه مشت فوضول بیکاریم دور هم میگیم و به هم حسودی میکنیم خوش میگذره ;) :D

سوال وارد حریم خصوصی شما میشه؟ عیب نداره اینجا یه مشت فوضول بیکاریم دور هم میگیم و به هم حسودی میکنیم خوش میگذره ;) :D
درآمد ماهیانه کلا سوال اشتباهبه
باید بگی درآمد سالیانه
مثلا یه املاکی توی یک ماه 30 تومن درمیاره
ماه بعدی 6 تومن
یه کارمند، ماهیانه مثلا 10 تومن منظم میگیره
اگر سالیانه درآمد رو حساب کنی
کارمنده درآمدش بیشتر از بازاریه بوده

11 تا 16 ...
یا باید درآمدمو بیشتر کنم و یا سرخورده مثل یه سگ ولگرد بیمار , برگردم خونه پدری..

پ ن : البته الان رو دوره ی عرفان رهایی هستم..
چندین سال یک‌ضرب خون خودم رو کثیف کردم..
میخوام یکم یادم‌ بیاد کی هستم و زندگی چیه..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بعد از قبل از جمع مالیات

3300-3400 یورو بدون احتساب کسر مالیات ( مالیاتم کلاس یک مجردی که یه بخشیش مالیاته یه بخشیش برای بازنشستگی و یه بخش دیگه بیمه درمانی) . اضافه کاری باشه مقداری میتونه بیشتر بشه .

3300-3400 یورو بدون احتساب کسر مالیات ( مالیاتم کلاس یک مجردی که یه بخشیش مالیاته یه بخشیش برای بازنشستگی و یه بخش دیگه بیمه درمانی) . اضافه کاری باشه مقداری میتونه بیشتر بشه .
شما خارج از ایرانی دیگه ؟ خب صافی کفاف زندگی رو میده ؟ الان این درامد خوبه یا بده اونجا ؟

شما خارج از ایرانی دیگه ؟ خب صافی کفاف زندگی رو میده ؟ الان این درامد خوبه یا بده اونجا ؟

میده خوبم میده . منم مجرد آدمم . بستگی داره چی از زندگانی بخوای . من ساعت 5 صبح استارت کار میزنم (8 صبح آفتاب طلوع میکنه اینجا در حال حاضر) . 5-6 عصر میام خونه ( 4 بعدازظهر آفتاب غروب میکنه در حال حاضر) . خارج برای کسی خوبه که پاشنه کفش رو وربکشه بخواد تلاش و کوشش حسابی کنه .

توصیه ای حرفی تجربه ای درمورد ساخت و ساز نداری؟
مثلا تجربه من میگه زمین رو قبل از ساختن حتما باید غلطک کنی که سفت بشه
خب ساخت اینقدر هم ساده نیست ، البته زیاد هم پیچیده نیست ولی توصیه به تو :

تو که سازنده نیستی ، مدرک عمران هم نداری ولی یه راه خوب داری
میتونی با تبلیغ پرررووو بازی کار بگیری بدی به سازنده ها ازشون درصد بگیری.
مثلا کرمان تبلیغ کن و از خودت کلیپ بگیر که سازنده ای کلی نمونه کار داری ( نمونه کار شرکتی که باهاش حرف زدی رو نشون بده )
وقتی صاحب زمین اومد دفتر و قرارداد بست دیگه کار تو تمومه .

10 درصد میگیره پیمانکار تو میتونی 4 درصدش رو برداری مثلا ...

اگه خودت میخوای اینکارو بکنی باید حتما یه مدتی تو یکی از شرکت ها کار کنی ، پای ساختمون باشی . ریزه کاری و مسولیت خیلی زیاد داره.

مثلا کرمان تبلیغ کن و از خودت کلیپ بگیر که سازنده ای کلی نمونه کار داری ( نمونه کار شرکتی که باهاش حرف زدی رو نشون بده )

اگه خودت میخوای اینکارو بکنی باید حتما یه مدتی تو یکی از شرکت ها کار کنی ، پای ساختمون باشی . ریزه کاری و مسولیت خیلی زیاد داره.

دوندگی های داخل شهرداری و انشعابات آب و برق و گاز و اعصاب خوردیش هم با خودته یا مالک این کارا رو باید بکنه؟

مرسی
منظورم خونه ساختن برای خودمونه

مرسی
منظورم خونه ساختن برای خودمونه
آها ببخشید
خب این هر قسمتش هزاران نکته داره
اگه واقعا علاقه داری میتونی کتاب های مباحث مقررات ملی ساختمان رو بخونی و به صورت اجرایی یکی دو ماه سر پروژه ها بچرخی . همه چی رو یاد میگیری
1.jpg

عقب
بالا