گیک کلاب

تجربیات گرانبهای شغلی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nima

تایید هویت
اکثرا فکر میکنید من وبمستر و طراح سایتم ,ولی در اصل خواسته ناخواسته همیشه ذهنم سمت استراتژی مالی پروژه ها بوده..
میشه گفت رفته رفته بدون تصمیم اولیه طراح کسب و کار شدم.. بقول خارجی ها بیزینس پلنر..
اگه ازم پرسیده بشه کارای موفقت چی بوده؟ میگم تا الان تقریبا هیچی , ممکنه بعضی ها بخندن ولی اکثر شما ها درک میکنید و براتون خنده دار نیست..
چون بقول افتک , اینکه کشف کنی کجا چاه بزنی به آب برسی خیلی ساده نیست, ولی اینکه کجاها چاه کندن بی فایده ست رو میتونی تشخیص بدی..

من همیشه فکر میکردم یک قدمی موفقیت و پولدار شدنم ,توی مه میرفتم جلو و میگفتم دیگه دو سه متر دیگه میرسم , ولی نمیرسیدم..
با این حال با هر تجربه و شکست, بازم ایستگاه نهایی و ناپیدای موفقیت رو پشت مه حس کردم..

تمامی قطعات پازل رو توی توسعه فردی پیگیر بودم..الا یکی دو مورد که بهشون حس ترس داشتم..
خلاصه گوشزد هم زیاد بهم میخورد.. مثلا میشنویدم میگفتن "آدم نهایتا ضربه رو از همونجایی میخوره که بهش کم محلی میکنه"

آقا خلاصه ما رفتیم سراغ اون موارد ,هنوز با اینکه کامل اعمال نشدن , ولی همین 40% راهی که از مسیرش طی کردم قشنگ حس میکنم , قدرت و دست و بالم فوق العاده بیشتر شده..

اینقدر لامصب بارم سبک شده توی عمل , گاها با خودم میگم قسمت های دیگه رو بیخیال.. اونا به اندازه کافی جلو هستن..
واقعا هم همینطوره.. خیلی ها که موفق هستن توی بعضی موارد از ما ضعیف تر هستن ولی پکیج کلی رو تونستن جمع بکنن..

(یکیش اضطراب ارتباط با آدم های مهم بود..)

اکثرا فکر میکنید من وبمستر و طراح سایتم ,ولی در اصل خواسته ناخواسته همیشه ذهنم سمت استراتژی مالی پروژه ها بوده..
میشه گفت رفته رفته بدون تصمیم اولیه طراح کسب و کار شدم.. بقول خارجی ها بیزینس پلنر..
اگه ازم پرسیده بشه کارای موفقت چی بوده؟ میگم تا الان تقریبا هیچی , ممکنه بعضی ها بخندن ولی اکثر شما ها درک میکنید و براتون خنده دار نیست..
چون بقول افتک , اینکه کشف کنی کجا چاه بزنی به آب برسی خیلی ساده نیست, ولی اینکه کجاها چاه کندن بی فایده ست رو میتونی تشخیص بدی..

من همیشه فکر میکردم یک قدمی موفقیت و پولدار شدنم ,توی مه میرفتم جلو و میگفتم دیگه دو سه متر دیگه میرسم , ولی نمیرسیدم..
با این حال با هر تجربه و شکست, بازم ایستگاه نهایی و ناپیدای موفقیت رو پشت مه حس کردم..

تمامی قطعات پازل رو توی توسعه فردی پیگیر بودم..الا یکی دو مورد که بهشون حس ترس داشتم..
خلاصه گوشزد هم زیاد بهم میخورد.. مثلا میشنویدم میگفتن "آدم نهایتا ضربه رو از همونجایی میخوره که بهش کم محلی میکنه"

آقا خلاصه ما رفتیم سراغ اون موارد ,هنوز با اینکه کامل اعمال نشدن , ولی همین 40% راهی که از مسیرش طی کردم قشنگ حس میکنم , قدرت و دست و بالم فوق العاده بیشتر شده..

اینقدر لامصب بارم سبک شده توی عمل , گاها با خودم میگم قسمت های دیگه رو بیخیال.. اونا به اندازه کافی جلو هستن..
واقعا هم همینطوره.. خیلی ها که موفق هستن توی بعضی موارد از ما ضعیف تر هستن ولی پکیج کلی رو تونستن جمع بکنن..

(یکیش اضطراب ارتباط با آدم های مهم بود..)
یه مشکل اساسی تو شکست خوردن پروژه ها توی قدم های ابتدایی کمال گراییه که میخواد همه چی قبل استارت اوکی بشه.
من خودم خیلی از کارهام سر این به مشکل خورد و هنوزم ادامه داره.
راه هایی که علیه این مشکل جواب میده ۱) نوشتن فاز های مختلف پروژه و زمان بندی درسته
۲) اینکه بفهمی این کمالگرایی رو داری و باهاش لج کنی:))

منم مشکل کمالگرایی رو دارم.. توی ایسنتا یکی از کارشناسان خارجی میگفت کمالگرایی گاهی نشات گرفه از ضعفه..
حالا باید راجبش فکر کنم..

پ ن : یه ضعف دیگه هم که داشتم پروژه هایی اندازه توانم یا بیشتر استارت میزدم .. بعد حجم پروژه و مسائل پیش بینی نشده مثل یه شعله گُر میگرفت و تسلطم روش کم میشد.. دیگه خیلی وقته یکی از اصلی ترین شروطم اینه که کار ضعیف و کوچیک باشه و کامل روش مسلط بمونم..
همونم تازه به اندازه کافی دردسر و چالش پیشبینی نشده منتظرم هست توش..

آخرین ویرایش:
نوشتن خیلی کمک میکنه
حتما سعی کنید یه دفتر جمع و جور داشته باشین و هر چیزی که ذهنتون رو مشغول میکنه بیارین روی کاغذ
تاثیرات عجیب و غریبی داره بعضی وقتا یه سری دیتا میاره جلوی چشمت و مثل یه سیلی محکمه بعضی وقتا کارایی که الکی گنده کردی رو برات راحت میکنه
خلاصه که حتما امتحان کنین به روش خودتون!

برای پیشبینی نسبی آینده شغل مورد نظر ابتدا توجه به شرایط اقتصادی و نیاز جامعه، بعد به شرایط و علایق و سلایق خودتون خودتون مراجعه کنید تا سرخورده و متضرر نشید
مشاوره با یه فرد واقعا مطلع و بروز اقتصادی هم هرچی هزینش باشه ارزش داره و در وقت و هزینه صرفه جویی میشه

هر کاری که توش خوب باشی پولدارت میکنه ! به جز کارگری و کارمندی و کار کردن برای بقیه ...

املاکی هست که قولنامه اجاره هم گیرش نمیاد یکی دیگه هم سالی خدا تومن در میاره
سوپری هست که پشه میپرونه ، سوپری هم هست که شبی 10 میلیون صافی گیرش میاد

عقب
بالا