نوید این کنسول بهتره یا پی اس وان استوک یا گیم استیک؟مشاهده پیوست 523
این کنسول را من با فلش کپی خور کردم خیلی عالیه همه بازی های پلی استیشن 1 را اجرا میکند
اینا کنسول بازی به معنای واقعی نیستن اصولا دیگه کنسول ریترو یا دستگاه ریترو گیمینگننوید این کنسول بهتره یا پی اس وان استوک یا گیم استیک؟
مرسی ولی میخوایم دو نفره واسه فان و نوستالژی کراش ماشینی رو تو خونه پلی بدیم...اینا کنسول بازی نیستن اصولا دیگه دستگاه ریترو گیمینگن
ولی همین رو ایران پیدا کنید خوبه البته قیمت گزافی احتمالا داره متاسفانه.
کنسولهای دستی اندرویدی چینیو پیشنهاد میکنم
حتی اچیومنت هم داره اچیومنت رسمی تو سایت گیمرکارت کنار اچیومنت مایکروسافت و تروفی پلی استیشن کنتور میندازه
گوشی اندروید هم براش دسته بگیرین از اونا که شکل جوی کان های سوییچه جوابه برای اینا
یه راهشم اینه پلی۴ یا ۵ بگیرید داره اینها رو مفتم میفته اکانت اریجش خصوصا رو ۴مرسی ولی میخوایم دو نفره واسه فان و نوستالژی کراش ماشینی رو تو خونه پلی بدیم...
بین این سه گزینه موندیم...
کنسول های پلی استیشن کلاسیک و گیم استیک در کنار موارد مثبتی که دارند موارد ضعف هم دارند مثلا اینکه بازی را با کمی کندی اجرا میکنند پیشنهاد من خرید پلی استیشن 1 ارجینال استنوید این کنسول بهتره یا پی اس وان استوک یا گیم استیک؟
بیشتر توضیح میدی؟کنسول های پلی استیشن کلاسیک و گیم استیک در کنار موارد مثبتی که دارند موارد ضعف هم دارند مثلا اینکه بازی را با کمی کندی اجرا میکنند پیشنهاد من خرید پلی استیشن 1 ارجینال است
گیم استیک خوب نیست جنس خوبی نداره زود خراب میشه کلاسیک هم بازی ها را اسلو موشن نشون میده و کپی خور کردنش سخته. پلی استیشن 1 اریجیتال سی دی هاش همه جا هست ارزون و کیفیت تصویرش از این دو تا بهترهبیشتر توضیح میدی؟
الان کنسول اورجینال ارزونتره ولی تو میگی بهتره...
اون پلی استیشن ارجینال تا جایی که من میدونم همچینم ارجینال نیست و در بهترین حالت ساخت داخل نباشه ساخت هند و پاکستان... چون دستگاهش تولید نمیشه.گیم استیک خوب نیست جنس خوبی نداره زود خراب میشه کلاسیک هم بازی ها را اسلو موشن نشون میده و کپی خور کردنش سخته. پلی استیشن 1 اریجیتال سی دی هاش همه جا هست ارزون و کیفیت تصویرش از این دو تا بهتره
ایشون پلی 4 و 5 ندارند. برای نوستالزی می خوان بازی کننداون پلی استیشن ارجینال تا جایی که من میدونم همچینم ارجینال نیست و در بهترین حالت ساخت داخل نباشه ساخت هند و پاکستان... چون دستگاهش تولید نمیشه.
چه کاریه آخه!
بازیهای همین رو استور سونی هست خیلیاش همون خاطره انگیزها، راحت مفت تومن میتونه بگیره بازی کنه. من مثلا JRPG بازم باز اواخر تو فکر این بودم خودم بخرم چون واقعا مفتن عناوینش. با بهترین کیفیت روی پلی4 یا 5 میتونه بازی کنه به هر حال.
بهترین گزینه به نظرم خرید همیناس اگه دارن چه بهترایشون پلی 4 و 5 ندارند. برای نوستالزی می خوان بازی کنند
یه سری کنسول هم من دیدم جدیدا تبلیغ میکنن در حد یه فلشه و روش پر از بازی های نوستالژیمرسی ولی میخوایم دو نفره واسه فان و نوستالژی کراش ماشینی رو تو خونه پلی بدیم...
بین این سه گزینه موندیم...