• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بیت کوین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مطلب این بود که از ۱۶ هزار رفت تا ۱۲۶ هزار و الان هم قیمت کمی نداره.
شما گیر دادی که چرا ۹ هزارتا بیشتر گفتی! :)
وقتی شما اظهار میکنی 80k پِهِن دیجیتال و بعدش میگی تا 135 رفت یعنی در مورد چیزی داری اظهار نظر میکنی که حتی نمیدونی قیمتش تا کجا رفته !

پ.ن : یه وقت فکر نکنی چون آواتار پروفایلم لوگو بیت کوین هست طرفدار دوآتیشه بیت کوین هستم , نه اصلا اینطور نیست , فقط از دادن اطلاعات و آدرس غلط خوشم نمیاد

نظر شخصی من اینه که احتمالا تا 67 میاد و در صورت ادامه سقوط پله بعدی احتمالا تا 54 میاد
جدای اینکه تا کجا میاد پایین، فکر نکنم رشد شارپ داشته باشیم این چند ماهه
دنیا قمر در عقرب طوره فعلا

• Like
Reactions: moo
جدای اینکه تا کجا میاد پایین، فکر نکنم رشد شارپ داشته باشیم این چند ماهه
به نظرم با ورود کمپانی های بزرگ و اجباری شدن kyc در تمامی صرافی ها و سفت و سخت شدن قوانین بعید میدونم دیگه اون رشدها چندبرابری رو داشته باشیم
و بیت کوین مثل بقیه بازارهای مالی یک روند مشابه نوسان رو طی میکنه

مایکل سیلور هم این چند ماهه حسابی به گاج رفت! فکر کنم میانگین خریدش از 2020 تا الان 76000 دلار بوده :D
سهامش هم که دیگه نابود شده

HAZ3_B9acAYkJSI.jpg

فلسفه سازنده/گان بیت کوین بعد بحران مالی 2008 این بود که دارایی بسازن غیرمتمرکز بدون نیاز به واسط به دور از چنگال/دستکاری بانک های مرکزی و سیاست مداراها و رگولاتوری ها و ...
یعنی ایده اولیه بیت کوین به شدت لیبرتارین و ضد دولتی و نهادی بود
اما از بعد 2020 بوی پول به مشام خیلیا خورد و در سال 2022 غول هایی به اسم بلک راک اومدن بیت کوین رو آوردن داخل وال استریت با اون همه رگولاتوری و قوانین سفت و سخت، نهادهای مالی بزرگ مقادیر زیادی بیت کوین خریدن، هش ریت افتاد دست چندتا Pool و دیگه عملا در جهت خلاف DNA بیت کوین حرکت کردن
از 2020 به اینطرفم مفهوم کریپتو به عنوان دارایی یک شبه پولدار کن افتاد سر زبون همه مردم و چقدر با این شت کوین ها و میم کوین ها و NFT و ... کلاه برداری شد و گندش در اومد
و آخرین میخم دولت ترامپ زد که میخوایم آمریکارو بکنیم پایتخت بیت کوین و ... :LOL: یعنی بیت کوین فقط ورود مستقیم خود دولت رو کم داشت
اصلا شخص ترامپ نمی دونست بیت کوین چی چی هست و مشخصا خانواده و دور و بری هاش شارژرش میکردن که ازین بازار حسابی بکنن و موج سواری کنن
خلاصه اینکه بیت کوین عملا مسیری رو که نباید می رفت رو رفت و تا حد زیادی آلوده همون سیستمی شد که میخواست ضدش عمل کنه، شاید این مسیر اجتناب ناپذیرم بود
به نظر من بیت کوین اون میزان نقدینگی و توجهی که می تونست رو دیگه توی این 4 5 سال به خودش جذب کرد در نتیجه بعیده دیگه رشدهایی مثل قبل رو تجربه کنه
به نظر منم در آینده بیشتر میره توی فاز نوسانی و این نوسانات هم به مرور کمتر و کمتر میشه و شبیه دارایی های سنگین وزن دیگه میشه (البته در حالت خوش بینانه)
اکثر آلت کوین ها هم نابود میشن

وقتی شما اظهار میکنی 80k پِهِن دیجیتال و بعدش میگی تا 135 رفت یعنی در مورد چیزی داری اظهار نظر میکنی که حتی نمیدونی قیمتش تا کجا رفته !

پ.ن : یه وقت فکر نکنی چون آواتار پروفایلم لوگو بیت کوین هست طرفدار دوآتیشه بیت کوین هستم , نه اصلا اینطور نیست , فقط از دادن اطلاعات و آدرس غلط خوشم نمیاد
اخر حرف حسابت چیه؟
یعنی با حرف من مخالفی و شما هم می گی بیت کوین پهن دیجیتال است؟!:D
یا فقط می خواستی اعلام کنی آواتارت بیتکوینه و سقف بیتکوین و بلدی! :p

آخرین ویرایش:

عقب
بالا