• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تبدیل عادت های بد به خوب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Amir

وردپرس و دیگر هیچ
کاربر عضو
لایک ها
193
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
سلام
وقت دوستان بخیر
همه ما یه سری عادت هایی داریم که کم و زیاد بهش میپردازیم و بخش زیادی از وقتمون رو میتونه هدر بده. تغییر عادت ها کار راحتی نیست (نمیگم سخته) اما من خودم شروع کردم با تبدیل عادت ها ازشون فرصت بسازم.
مثلاً یادم میاد دوران راهنمایی خیلی پلی استیشن بازی میکردم و شدیداً به بازی های کامپیوتری وابسته بودم و ضمن این که زبان انگلیسی رو با معلم خصوصی پاس کردم.
در نگاه اول بازی کامپیوتری وقت تلف کردن بود (البته با تجربه الانم) اما من به جای این که مثلاً به جای بازی کامپیوتری کتاب خوندن رو جایگزین کنم (جایگزین کردن عادت بد با عادت خوب) اومدم یه دیکشنری کنارم گذاشتم و راهنمایی های بازی که حین بازی نمایش میداد برای خودم ترجمه میکردم و همین باعث شد از دل همین عادت بد منی که زبانم ضعیف بود قوی بشه طوری که راحت همه چیو با سرچ انگلیسی الان پیدا میکنم و ...

این تاپیک رو زدم اگه شما هم همچین تجربه ای یا راهکاری دارین ارائه بدین تا با هم به اشتراک بزاریم و استفاده کنیم

من یک مدت است که قصد مهاجرت دارم و از ویدیو های ایرانی هایی که مهاجرت کردن و تو یوتوب چنل زدن خیلی اطلاعات مفیدی بدست آوردم. واقعا یوتوب یک دریایی از اطلاعات داره مخصوصا برای مهاجرت الان خودم اندازن یک وکیل مهاجرتی در مورد کشور های مختلف اطلاعات دارم

عجب تاپیکی..
میام سراغش حتما..

من یک مدت است که قصد مهاجرت دارم و از ویدیو های ایرانی هایی که مهاجرت کردن و تو یوتوب چنل زدن خیلی اطلاعات مفیدی بدست آوردم. واقعا یوتوب یک دریایی از اطلاعات داره مخصوصا برای مهاجرت الان خودم اندازن یک وکیل مهاجرتی در مورد کشور های مختلف اطلاعات دارم
اما چه فایده
تونستی بری؟!
نه
مهم خروجی کاره
هعییی...
اصل کاری، پوله، پول باشه همه چی حله

یکی از عادت های بد که اکثرن داریم مصرف بی رویه و بدول توجیح قند و شکر که عادت بود روزانه چندین بار چای با قند صبحانه با چای شیرین یا بدتر از همشون بدون نوشابه غذا نمیتونستم بخورم این اواخر و باعث پرخوری و افزایش وزن میشد رو الان چهار ماه کامل حذف کردم بجاش سعی کردم قند مورد نیاز رو هم بطور خیلی کم از قند های طبیعی که تو مواد غذایی هست تامین کنم. حتی خرما هم با اینکه طبیعی هست رو جایگزین نکردم که مثلا با چای بخورم.

یکی از عادت های بد که اکثرن داریم مصرف بی رویه و بدول توجیح قند و شکر که عادت بود روزانه چندین بار چای با قند صبحانه با چای شیرین یا بدتر از همشون بدون نوشابه غذا نمیتونستم بخورم این اواخر و باعث پرخوری و افزایش وزن میشد رو الان چهار ماه کامل حذف کردم بجاش سعی کردم قند مورد نیاز رو هم بطور خیلی کم از قند های طبیعی که تو مواد غذایی هست تامین کنم. حتی خرما هم با اینکه طبیعی هست رو جایگزین نکردم که مثلا با چای بخورم.
چای کمرنگ بخورید بدون قند
لذت ببرید

تبدیل حق زدن به کسب درامد...
مس به طلا...
لول

عقب
بالا