الهه.آتش
Registered
برای شما چقدر شده؟تو این بازار آره

برای شما چقدر شده؟تو این بازار آره
شکایت کنخوب چه خبر چقدر تعین کردن؟
برای من اومده صفر ریال واقعا باور کنم؟
0برای شما چقدر شده؟
بابا مسخره جدی میگمشکایت کن
فکر نکنم مشکل سیستمی باشه وقتی اس ام اس میاد یعنی درسته دیگهماده ۱۰۰ برای من عددی که زدن از مال پارسال ۴ میلیون کمتر بود مبلغ مالیاتم.....
برای یه پرونده دیگه هم الان دیدم ۰ خورده بود ...نمیدونم ۰ چیه مشکل سیستمی هست یا واقعا ۰ قابل قبوله...
برای اولی اس ام اس اومد و رفتم دیدم عدد داشت که ۴ تومن کمتر بود از پارسال و البته تو اس ام اس عدد نبودها فقط گفته بود امادس برید ببینیدفکر نکنم مشکل سیستمی باشه وقتی اس ام اس میاد یعنی درسته دیگه
برای شما اس ام اس اومد؟چون ماده صد فقط تا 15 این ماه فرصت داره
تمام پرونده هاتون مال یه شغل هستن؟برای اولی اس ام اس اومد و رفتم دیدم عدد داشت که ۴ تومن کمتر بود از پارسال و البته تو اس ام اس عدد نبودها فقط گفته بود امادس برید ببینید
دومی رو بدون اس ام اس اطلاعیه رفتم تو پرونده ۰ خورده
نه مشکلی نداره و صفرهماده ۱۰۰ برای من عددی که زدن از مال پارسال ۴ میلیون کمتر بود مبلغ مالیاتم.....
برای یه پرونده دیگه هم الان دیدم ۰ خورده بود ...نمیدونم ۰ چیه مشکل سیستمی هست یا واقعا ۰ قابل قبوله...
خب صفر اومده دیگهبابا مسخره جدی میگم
اخه باورش سخته دولت رو صفر بگیره نکنه پیامکش الکی باشه؟
والا از این دولت این چیزا بعیده...پارسال مالیاتی که این پرونده خورده بود ۳ میلیون بوده چطور ممکنه امسال ۰ باشه؟ کسی دیگه میشناسی ۰ شده باشه؟نه مشکلی نداره و صفره
برو تایید کن
احتمالا امسال بخاطر اسیب های اقتصادی و جنگ مالیات ها رو صفر کردنخب صفر اومده دیگه
به دلیل اینکه درآمدت کم بوده
چرا نباید باور کنی
برای من که اس ام اس اومده نیازی هم نیست حتی توی سایت بیایی و تایید کنی انگار خودشون تایید میکننمال منم طبق معمول صفر شد. دیروز رد کردم
فقط نفهمیدم. امسال همون فرم پر کردن هم لازم نبود؟ خودشون اتومات رد میکنند؟
من قبلا جواز داشتم باطل کرده بودم الان مجدد برام مالیات اومده :/
فکر کنم دو سه تومنی باهاش کارت کشیدیمچقد تراکنش؟
پروندتو شراکتی کن همینم صفر میشه
غیرفعالپروندتو باید غیرفعال کنی