• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

میبینم که..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
داشتم به این فکر میکردم که این قطعی نت برای هرکی اب نداشت برای اینجا نون داشت...قشنگ ترافیک دو سه برابر شد و مراجعه کننده رکورد زد :ROFLMAO:
تقصیر ماست توی این تایم طلایی ، سرگردنه ،شمارو تیغ نمیرنیم اکانتی 200 تومن پول بگیریم 😏

ترافیک هم ، توی این وضعیت که ارتباط با گوگل قطعه ، صفر حساب میشه.. الان تو پنل گوگل تمام وبسایت های فارسی error 404 خورده..  😔

واقعا باورم نمیشد یک روزی اینترنت برام مساوی بشه با فروم معظم گیک کلاب :DDDDDD
حتی مواقعی که مطبم هستم بین ویزیت مریضا اینجام
God bless

میبینم که تو کون همتون عروسیه اینترتر (حق اولیه مون) داره وصل میشه

بزارید خطاهای کنسول رو ببینید بعد عروسی بگیرید 😲

میبینم که امید ها برای وصل شدن اینترنت از بین رفته…

میبینم که امید ها برای وصل شدن اینترنت از بین رفته…
تریبون رو باز کردم. دیدم نوشته هفته دیگه رپورتاژ هاتون باید ایندکس باشه مگرنه فلان میکنیم خخخ

کم کم با واقعیت کنار میاد ایرانی
واقعیتش هیچ وقت کنار نمیایم فقط به زبون نمیاریم وگرنه من هنوز اینستا بدون فیلتر رو از یاد نبردم یا حتی تلگرام بدون فیلتر

واقعیتش هیچ وقت کنار نمیایم فقط به زبون نمیاریم وگرنه من هنوز اینستا بدون فیلتر رو از یاد نبردم یا حتی تلگرام بدون فیلتر
من سایت چورن بدون فیلتر یادمه اینا که چیزی نیست.

می بینم که هر ضخامتی بهمون فرو میره میگیم دیگه نمی کشیم اما در گذر زمان بازم جا باز میکنه!!

دیگه هرکی مشکل اساسی پیدا کرد رفت کلا جرش دادن
ایرانی رو بندازی تو دریا آبشش در میاره و سازگار میشه
اونی هم که یکم دل و جرات داره به قول خودت میره جرش میدن
طرف تحصیلکرده و وضع مالیش طوری باشه که دستش به دهنش برسه سریع مهاجرت میکنه
اونایی که ایران موندن واقعا شرایطشو نداشتن وگرنه 90 میلیون ایرانی مهاجرت میکردن میرفتن یه جای دیگه

اونی هم که یکم دل و جرات داره به قول خودت میره جرش میدن
طرف تحصیلکرده و وضع مالیش طوری باشه که دستش به دهنش برسه سریع مهاجرت میکنه
اونایی که ایران موندن واقعا شرایطشو نداشتن وگرنه 90 میلیون ایرانی مهاجرت میکردن میرفتن یه جای دیگه
دیگه ای چاره ای نیست

یا باید شرایطو عوض کنی
یا سازگار بشی
یا زندگیتو تمومش کنی

اکثرا می رسیم به گزینه دو دیگه

می بینم که هر ضخامتی بهمون فرو میره میگیم دیگه نمی کشیم اما در گذر زمان بازم جا باز میکنه!!
چکار باید میکردیم و نکردیم؟
اینقدر آدم جنگیدن..
تو فقط باقی مانده ها رو می بینی..

منم یادمه
یادش بخیر اوایل دهه ۸۰
ا.ن ک اومد فیلترینگ گسترده استارت زد
با نت دایل آپ یه سایت رو میخواستی باز کنی فقط یه ساعت طول میکشید لود بشه صفحه :دی

بد هم نبود ،حجم صفحات کم بود
اینترنت اون موقع لذت داشت
50 تا سربرگ باز میکردیم، میرفتیم بعد از ده دقیقه میومدم و ذخیره میکردم. بعد میدیدم

عقب
بالا