• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

میبینم که..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@moo
شما ساکن کدوم شهرید؟؟
اونجا وضعیت چطوره؟

میبینم که روبط مجازی خیلی شکننده بودن

الان که فکر میکنم انقگار زیاد وابسته شدم، خیلی از روابط دوستی، کاری، تحصیلی اکثرشون توی اینترنت بودن الان من اصلا حتی سایت دانشگاه هم برام باز نمیشه چه برسه به پیام های شخصی

الان که فکر میکنم انقگار زیاد وابسته شدم، خیلی از روابط دوستی، کاری، تحصیلی اکثرشون توی اینترنت بودن الان من اصلا حتی سایت دانشگاه هم برام باز نمیشه چه برسه به پیام های شخصی
ولی بچه های پی تی اینجا هستن مثل قبل
وضعیت جالبی نیست

البته عدو شد سبب خیر خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا

البته عدو شد سبب خیر خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا
شما آینده این وضعیت کشور رو چطور میبینی؟
و نقش آمریکا و اسرائیل رو..

شما آینده این وضعیت کشور رو چطور میبینی؟
و نقش آمریکا و اسرائیل رو..
چی بگم من، امروز داشتم یه کتابی میخوندم که یکی از کسایی که نباید اسمش رو ببرم نوشته بود، بلاخره کتابی بود که یک فرد نوشته بود و نمیشه گفت تمام حرفاش درستن ولی تا حدودی حرفاش تاثیر گذار بود یکی از جملات کلیدیش این بود که منافع بقیه کشور ها در کشور ما دنبال میشه و حتما منافع این کشور ها قوی تر از قبل دنبال میشه. اما باید دید که این به نفع ما میشه یا به ضرر ما

چی بگم من، امروز داشتم یه کتابی میخوندم که یکی از کسایی که نباید اسمش رو ببرم نوشته بود، بلاخره کتابی بود که یک فرد نوشته بود و نمیشه گفت تمام حرفاش درستن ولی تا حدودی حرفاش تاثیر گذار بود یکی از جملات کلیدیش این بود که منافع بقیه کشور ها در کشور ما دنبال میشه و حتما منافع این کشور ها قوی تر از قبل دنبال میشه. اما باید دید که این به نفع ما میشه یا به ضرر ما
کتاب پاسخ به تاریخ شاه؟

تاجایی که یادمه شما از شاه و اپوزیسیون متنفر بودی و بیشتر گرایش به اصلاحات کشور داشتی..
تعجب میکنم کتاب شاه رو خوندی!

تاجایی که یادمه شما از شاه و اپوزیسیون متنفر بودی و بیشتر گرایش به اصلاحات کشور داشتی..
تعجب میکنم کتاب شاه رو خوندی!
من؟

عقب
بالا