• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

میبینم که..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
متوجه نشدم..
الان درمان تمام شده و رو به بهبودی هستین؟
ج ا که بره همون خبرش کل سیستم امینی بدن رو تقوین میکنه اینشالا :دی
خیر رو به‌موت ...امید به زندگیم تا اول تابستونه ولی خوب....با دکتر صحبت کردم فوق تخصص خون و انکولوژی گفتم این زندگی به تخمم نیست فقط بگو از نظر پزشکی چقدر وقت دارم گفت اول تابستون گفتم ممنون

خیر رو به‌موت ...امید به زندگیم تا اول تابستونه ولی خوب....با دکتر صحبت کردم فوق تخصص خون و انکولوژی گفتم این زندگی به تخمم نیست فقط بگو از نظر پزشکی چقدر وقت دارم گفت اول تابستون گفتم ممنون
سراغ طب سنتی رفتی؟
با میوه و سبزیجات سیستم ایمنی بدن رو بدطور تقویت میکنن..

تا اول تابستون خودش یه عمره.
تو پی تی بهت پیام دادم گفتم بیا یه روش درمان رو تست کنیم جواب ندادی.
نه هزینه داره و نه کار سختی میخواد انجام بدی.
پایه بودی پیام بده

پایه بودی پیام بده
چ روشی؟

پایه بودی پیام بده
پابلیک کن عمو اینجا بگو یه وقت دوستان فکر خراب نکنن بعد یه عمر نون شیرمال کردن با بدنامی بمیریم

سراغ طب سنتی رفتی؟
با میوه و سبزیجات سیستم ایمنی بدن رو بدطور تقویت میکنن..
راستش هیچ اعتقادی به طب سنتی ندارم به نظرم این علم دیه کلا از بین رفته و دیگه وجود نداره....همین هفته پیش یه جوان بیست و شش ساله که همزمان شیمی درمانی میکردیم و چهارمین سال بیماریش بود و در ظاهر حالش خیلی خیلی خوب بود تموم کرد.....

پابلیک کن عمو اینجا بگو یه وقت دوستان فکر خراب نکنن بعد یه عمر نون شیرمال کردن با بدنامی بمیریم

یه روش انرژی درمانی هست.

پاکسازی + درمان با انرژی

نه جایی لازمه بری و نه کسی میاد خونت.

هوای تهران به شدت پاک پاک شده بخاطر راکد شدن شهر...

راستش هیچ اعتقادی به طب سنتی ندارم به نظرم این علم دیه کلا از بین رفته و دیگه وجود نداره....همین هفته پیش یه جوان بیست و شش ساله که همزمان شیمی درمانی میکردیم و چهارمین سال بیماریش بود و در ظاهر حالش خیلی خیلی خوب بود تموم کرد.....
من دارو اعصاب زیاد مصرف میکردم...
با مشورت دکتر کمش کردم..
بهم گفت دیگه نمیتونی بذار کنار. باید تا آخر عمرت مثل دیابتی ها بخوری..
با طب سنتی گذاشتمش کنار ..

یه مدت ترددمون بیرون کم شده بود..
بیرون چقدر سس بازاره..
تا قبل اینکه گرسنگی فشار بیاره تا ربع ساعت پیش تو پیاده رو رو صندلی تشسته بودم ،یه خانومه با 206 حدود 40 سال سن داشت از دور نگام کرد.بعد چند ثانیه اومد جلو نگام کرد.گفت بیمارستان لقمان حکیم کحاست.. حالا به شعاع 20 کیلیمتری همچین بیمارستانی نداریم اصلا.. فهمیدم منظور داشت ولی مالی نبود..

یه مدت ترددمون بیرون کم شده بود..
بیرون چقدر سس بازاره..
تا قبل اینکه گرسنگی فشار بیاره تا ربع ساعت پیش تو پیاده رو رو صندلی تشسته بودم ،یه خانومه با 206 حدود 40 سال سن داشت از دور نگام کرد.بعد چند ثانیه اومد جلو نگام کرد.گفت بیمارستان لقمان حکیم کحاست.. حالا به شعاع 20 کیلیمتری همچین بیمارستانی نداریم اصلا.. فهمیدم منظور داشت ولی مالی نبود..
لنگه کفشی در بیابان نعمتي است

تمام آزمایشاتت رو بده هوش مصنوعی برات بخونه. Chatgpt 5.2 pro.
یا هر هوش مصنوهی که قوی تر و جدیدتره...الان تستهایی که گرفتن توی بعضی موارد تشخیص هوش مصنوعی بهتر از دکتر های خارجی بوده... دکترهای ایرانی که تخمین

شیره و تریاک بکش

دوربرم کلی آدم مریض حتی سرطانی میشناسم که با شیره عمر طولانی کردن

میبینم که فروم واقعا روح پیدا کرده و شلوغ تر شده..

چه حس تکراری شیرینی..
حس میکنم هنوز زنده م..

داشتم به این فکر میکردم که این قطعی نت برای هرکی اب نداشت برای اینجا نون داشت...قشنگ ترافیک دو سه برابر شد و مراجعه کننده رکورد زد :ROFLMAO:

شیره و تریاک بکش

دوربرم کلی آدم مریض حتی سرطانی میشناسم که با شیره عمر طولانی کردن
یه راننده تاکسی بود
می‌گفت
هر کی زن سین.ه گنده بگیره عمرش طولانیه

عقب
بالا