گیک کلاب

به این دلیل در ترکیه ملک نخرید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

تایید هویت
وب سایت
www.aparat.com
اگ در ترکیه ملک بخرید با دلار نیست بلکه با لیر است و اگر ملکی به ارزش 500 هزار لیر بخرید چند سال بعد ممکن است 1 میلیون لیر شود اما ارزش دلاری آن از مثلا 400 هزار دلار به 250 هزار دلار رسیده است که شما نه تنها سود نکردید بلکه ضرر هم میکنید چون ارزش لیر در ترکیه رو به افول است و شما ملکتون را به لیر خریدید نه دلار!
اما اگر روی طلا سرمایه گذاری کنید خیلی بیشتر از ملک سود میکنید

اگ در ترکیه ملک بخرید با دلار نیست بلکه با لیر است و اگر ملکی به ارزش 500 هزار لیر بخرید چند سال بعد ممکن است 1 میلیون لیر شود اما ارزش دلاری آن از مثلا 400 هزار دلار به 250 هزار دلار رسیده است که شما نه تنها سود نکردید بلکه ضرر هم میکنید چون ارزش لیر در ترکیه رو به افول است و شما ملکتون را به لیر خریدید نه دلار!
خونه... خونه داشتن یه نعمت بزرگه
حالا بخر، سود و ضررش به کنار
من خودم اگه در حد یه اتاق چند متری هم داشتم که مال خودم بود حالا هر جای دنیا
اینقدر بدبخت نبودم

اینقدر بدبخت نبودم
واقعا مستاجری خیلی سخت و ضد حال است. ولی دیگه تو سالهای اخیر خونه خریدن خیلی سخت شده

ترکیه چرا انقدر ارزش پولش رو به زوال هست اونجا که نه تحریم هستن نه جنگ هست تازه کلی هم گردشگر میره اونجا سالانه همه جور ازادی هم که توش هست

اینقدر بدبخت نبودم
خوب اگه تهران هستی یه اطاق کوچیک اجاره کن اجاره اطاق ها تهران زیاد نیست

ترکیه چرا انقدر ارزش پولش رو به زوال هست اونجا که نه تحریم هستن نه جنگ هست تازه کلی هم گردشگر میره اونجا سالانه همه جور ازادی هم که توش هست
دلایل مختلفی دارد فقط یک دلیل نیست مردم ترکیه معتقدند هجوم مهاجران به کشورشون باعث این موضوع شده است

عقب
بالا