خواهش میکنم.کنترل می کنن؟؟؟؟جوک بامزه ای بود ممنون
نرخ دلار دست دودولته دیگه. فکر میکنی کار دشمنه که دلار رو برده بالا؟
خواهش میکنم.کنترل می کنن؟؟؟؟جوک بامزه ای بود ممنون
با کدوم پول کنترل کنن؟به نظرتون افزایش نرخ بعدی دلار چه زمانی هست و چطور کنترلش میکنن؟
اینا نمی تونن قیمت یه کیلو خیار رو یه دقیقه کنترل کنن دلار رو می تونن؟؟!!,خواهش میکنم.
نرخ دلار دست دودولته دیگه. فکر میکنی کار دشمنه که دلار رو برده بالا؟
اینا نمی تونن قیمت یه کیلو خیار رو یه دقیقه کنترل کنن دلار رو می تونن؟؟!!,کم جک بگو با کدوم دلار قیمت رو کنترل می کنن
بنظر من نزدیک عید یه جامپ دیگه میزنهبه نظرتون افزایش نرخ بعدی دلار چه زمانی هست و چطور کنترلش میکنن؟
بنظر من پول ندارن کنترل کننبچه کنترل میکنن، منظورم این نیست که ثابت نگهش میدارن.
منظورم اینه چطوری برای نوسان گیری کنترلش میکنن. تا کی ثابت نگهش میدارن و کی افزایشش میدن و کی اصلاح میزنن. ( با توجه به تحریما و نبود دلار)
اون کنترل میکننی که تو میگی منظورت تثبیت قیمت ارزه.
کنترلی که من میگم منظورم تایم زمانی افزایش و اصلاح هست.
اگه همین تظاهرات نبود، الان قیمت خیلی هم بالاتر بود
انحصار قیمت مگر دست دولت نیست. منظورش اینهاینا نمی تونن قیمت یه کیلو خیار رو یه دقیقه کنترل کنن دلار رو می تونن؟؟!!,کم جک بگو با کدوم دلار قیمت رو کنترل می کنن
از کجا چک میکنی ؟دلار 157200
https://mazaneh.net/faاز کجا چک میکنی ؟
کمه تا ۲۰۰ جا داره و بالا میره دیگه تا اخر سال دلار ۲۵۰ تومنی هم عادی میشه دیگه درگیر قیمت دلار نباشین چون تا بهار ۲۵۰ هستشدلار 157200
دیگه با این قیمتا نونواها هم ورشکسته میشنکمه تا ۲۰۰ جا داره و بالا میره دیگه تا اخر سال دلار ۲۵۰ تومنی هم عادی میشه دیگه درگیر قیمت دلار نباشین چون تا بهار ۲۵۰ هستش
نه خب عارف قول داده دلار بالا نمیره
میتونی با رشدهای دوره دوم روحانی و احمدی نژاد مقایسه کنید احتمالا