• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

نرخ دلار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
1000049631.jpg

کیفیت نفت ایران، چایی قند پهلو در کنار قیر ونزوئلا

توافق با شروط کامل ترامپ یعنی شکست ایدولوژی خامنه ای پس توافق غیر ممکنه [جنگ در راهه ]

توافق با شروط کامل ترامپ یعنی شکست ایدولوژی خامنه ای پس توافق غیر ممکنه [جنگ در راهه ]
یعنی خوبه یا بده؟
ایران هم قویه و تجربه های زیادی تو جنگ داره.

1000049633.jpg
اوزینت ها جنگ قریب الوقوع رو پیش بینی می‌کنند

یعنی خوبه یا بده؟
ایران هم قویه و تجربه های زیادی تو جنگ داره.

جنگ خوب نیست دیگه ترامپ دنبال توافق نیست دنبال تسلیم. بله ایران از لحاظ نظامی قوی هست ولی اقتصاد نداریم. خدا رحم کنه به مردم

بله ایران از لحاظ نظامی قوی هست :D :D
حالا 6 ماه نیست که سه ردیف از سران سپ + کل هسته ای رو زدن و هواپیماهای اسرا.ئیل تا مشهد رو اتوبان کرده بودن
بدون یک سقوط و حتی یک کشته

نرخ اسکناس صرافی ملی امروز 1404/11/11
159600 تا 1000 هم با کارت ملی میدن ، دلال های فردوسی ارزون تر میفروختن

نرخ اسکناس صرافی ملی امروز 1404/11/11
159600 تا 1000 هم با کارت ملی میدن ، دلال های فردوسی ارزون تر میفروختن
مطمئنی دلال ها ارزون تر میدن؟ پس اینجور باشه از صرافی بخریم بخواهیم بفروشیم ضرر میکنیم. آخه من شنیدم دلال ها 10 هزار تومان بیشتر می فروشند در همدان گکه اصلا صرافی ها نمی فروشند میگن نداریم

مطمئنی دلال ها ارزون تر میدن؟ پس اینجور باشه از صرافی بخریم بخواهیم بفروشیم ضرر میکنیم. آخه من شنیدم دلال ها 10 هزار تومان بیشتر می فروشند در همدان گکه اصلا صرافی ها نمی فروشند میگن نداریم
اونی که شما میگی صرافی ها ارزون تر میدن، اون ۱۰۰۰ دلاری هست که با کارت ملی میدن
دلال ارزون‌تره معمولا چون اجاره و مالیات و ... نداره ولی خب ریسک بالاتری هم داره

خرید و فروشش از صرافی هیچ سودی الان نداره صرفا خلاص شدن از پهنی به نام ریاله ، اون روز دلال ها 159 میفروختن صرافی 159600 از ساعت 10 که فروش شروع شد قیمت 157400 بود ظرف یک ساعت 2 بار نرخ فروش عوض شد یه هفته قبل قیمت فروش 147 بود تو صرافی پرینت بارکد اسکناس رو مهر شده بهت میدن که خودش سنده
خرید از دلال ریسیکه آشنا نباشی دلار خط آبی رو تقلبیشو بهت میندازن سگ صاحبشو تو این مملکت نمیشناسه

عقب
بالا