گیک کلاب

نرخ دلار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

تایید هویت
وب سایت
www.aparat.com
قیمت دلار تا این لحظه 95300
هفته آینده با فعال شدن اسنپ بک بالاتر هم میره
تا می تونید دلار بخرید از من گفتن بود

یک مقدارش زیر سر این عراقچی اسکل. اصلا جنگ 12 روزه بخاطر بی لیاقتی و کم سوادی عراقچی در مذاکره بوده. باید تا اوضاع بدتر نشده فورا اخراجش کنند و در مقابل خواسته های غرب تسلیم بشوند تا مردم بتونند نفسی بکشند

خبر داغ
با شکست مذاکرات در اروپا قیمت دلار به 97650 تا این لحظه رسید
افزایش شدید قطعات کامپیوتر کنسول بازی و لوازم خانگی
تا می تونید ریالتون را تبدیل کنید به هرچیزی که می تونید
ورشکستگی شدید جمهوری اسلامی در راه است

زمزمه هایی از اخراج فرزین به گوش میرسد اونوقت اون بجای اینکق قیمت ارز را بیاره پایین تا اخراج نشود میبره بالا پس معلومه اون هیچ کاره بوده و نرخ ارز دست یک آخوند دیگر است

امروز پنج شنبه اسنپ بک بر علیه جمهوری اسلامی ایران فعال می شود

ا.سرائیل نجاست کده قطر رو زده :love:
این پفیوزای قطری 20 سال اخیر پشت تمام شرارتای خاورمیانه بودن، از داعش تا طالبان و حماس و ... رو از لحاظ مالی تامین میکردن
امید که اتش خاورمیانه ریش قطر و امارات رو هم بسوزونه

ازموقعی که بچه بودیم میگفتن دلار فولان قیمت بشه فروپاشی اقتصادی میشه و مردم صبرشون تموم میشه و ...
این ارقام یک زمانی4000 تومن، 6000 تومن و 18000 تومن و 30000 تومن و 70000 تومن و 100000 تومن و ... بوده تا الان
به نظرتون سقف جدید چنده؟
به نظر من دلار بشه 150 دیگه واقعا واقعا صبر همه تموم میشه و اغتساد کولپس میکنه نظر شما چیه؟ 🥲 🥲

ازموقعی که بچه بودیم میگفتن دلار فولان قیمت بشه فروپاشی اقتصادی میشه و مردم صبرشون تموم میشه و ...
این ارقام یک زمانی4000 تومن، 6000 تومن و 18000 تومن و 30000 تومن و 70000 تومن و 100000 تومن و ... بوده تا الان
به نظرتون سقف جدید چنده؟
به نظر من دلار بشه 150 دیگه واقعا واقعا صبر همه تموم میشه و اغتساد کولپس میکنه نظر شما چیه؟ 🥲 🥲
از این مردم ایران بخاری بلند نمیشه چون ایرانی ترس در وجودش هست ایرانی یعنی ترسو از قدیم همینطور بودن آدم بهتر فکر زندگی خودش باشه سطح سواد سطح فرهنگ بسیار پایین است چه انتطاری از اینها داری/

عقب
بالا