بدید یه ظرف خرمای بم .. برای خوندن فاتحه اش . این همه چشمت رو بندازی رو صفحه برای 400 تومن
خیلی ها بلد نیستن که همستر رو نقد کنن! ولی من تا الان برای دو نفر انجام دادم یکی 500 یکی هم 700 گیرشون اومد
خودم هم تقلب کار شناخته شدم و چیزی بهم ندادن !

بدید یه ظرف خرمای بم .. برای خوندن فاتحه اش . این همه چشمت رو بندازی رو صفحه برای 400 تومن
ایرانی سرفراز ایرانی...خیلی ها بلد نیستن که همستر رو نقد کنن! ولی من تا الان برای دو نفر انجام دادم یکی 500 یکی هم 700 گیرشون اومد
خیلی ها بلد نیستن که همستر رو نقد کنن! ولی من تا الان برای دو نفر انجام دادم یکی 500 یکی هم 700 گیرشون اومد
چشم انداز مثبتی راجبش دیده نمیشه..بخریم همستر؟
آقا شوماخر میگه وقتی همه ترمز میکنن گاز بدهچشم انداز مثبتی راجبش دیده نمیشه..
آقا شوماخر میگه وقتی همه ترمز میکنن گاز بده
البته خودش هم رفت تو کما
سرمایه گذاری توی ارز دیجیتال در حد ماجراجویی و ریدن تو پول خوبه که قاعدتا اگه باید وضعت خوب باشه که اگه باخت دادی حرص نخوری..آقا شوماخر میگه وقتی همه ترمز میکنن گاز بده
البته خودش هم رفت تو کما
پشتوانه خاصی نداره چهار تا کانال یوتیوب داره که اونم دیگه فک نکنم درامدی بتونه ازش کسب کنهآقا شوماخر میگه وقتی همه ترمز میکنن گاز بده
البته خودش هم رفت تو کما
فعلا میگن داکز خوب بودهطبق تجربه تقریبا 8-9 ساله در کریپتو , به نظر من ایردراپهای تلگرامی از نظر عملکرد پرداخت خوب عمل کردند
چون هر روز n تا ایردراپ در کریپتو وجود داره که متاسفانه 99.99% یا پرداختی ندارند و یا به کلاهبرداری ختم میشن
طبق تجربه و نظر شخصی من ایردارپ هایی که شما کار خاصی انجام نمیدید در 99.99% مواقع پوچ هستند اون 0.01% باقیمونده هم رقم پرداختی در حد چند دلار هست
پرداختی خوب ایردراپ نات کوین هم در واقع یه جور فلسفه تبلیغاتی پشتش بوده و نتیجه رو حالا می بینیم که همه به سمت شبکه تون سرازیر شدند