گیک کلاب

همه چیز درباره بازی همستر کامبت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بدید یه ظرف خرمای بم .. برای خوندن فاتحه اش . این همه چشمت رو بندازی رو صفحه برای 400 تومن

خیلی ها بلد نیستن که همستر رو نقد کنن! ولی من تا الان برای دو نفر انجام دادم یکی 500 یکی هم 700 گیرشون اومد

خودم هم تقلب کار شناخته شدم و چیزی بهم ندادن !

خیلی ها بلد نیستن که همستر رو نقد کنن! ولی من تا الان برای دو نفر انجام دادم یکی 500 یکی هم 700 گیرشون اومد

ایرانی سرفراز ایرانی...

برین تو دهنشون این جماعت مفت خور عادت دارن به ناشکری

آقا شوماخر میگه وقتی همه ترمز میکنن گاز بده
البته خودش هم رفت تو کما

میتونیم اینم تعبیر کنیم : وقتی همه فاعلن تو مفعول باش 😁

%D9%85%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%85-5-%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA.png

اون سیاه پوست بالایی ها صاحبان همسترن . این پایینی هم اونایی که تلاش کردن پولدارشن با همستر بازی 😁

البته خودش هم رفت تو کما
سرمایه گذاری توی ارز دیجیتال در حد ماجراجویی و ریدن تو پول خوبه که قاعدتا اگه باید وضعت خوب باشه که اگه باخت دادی حرص نخوری..

البته خودش هم رفت تو کما
پشتوانه خاصی نداره چهار تا کانال یوتیوب داره که اونم دیگه فک نکنم درامدی بتونه ازش کسب کنه
به جاش تون یا نات کوین بخر تو بلند مدت به نظرم سود خوبی میده چون پشتوانه ش تلگرامه

طبق تجربه تقریبا 8-9 ساله در کریپتو , به نظر من ایردراپهای تلگرامی از نظر عملکرد پرداخت خوب عمل کردند
چون هر روز n تا ایردراپ در کریپتو وجود داره که متاسفانه 99.99% یا پرداختی ندارند و یا به کلاهبرداری ختم میشن

طبق تجربه و نظر شخصی من ایردارپ هایی که شما کار خاصی انجام نمیدید در 99.99% مواقع پوچ هستند اون 0.01% باقیمونده هم رقم پرداختی در حد چند دلار هست

پرداختی خوب ایردراپ نات کوین هم در واقع یه جور فلسفه تبلیغاتی پشتش بوده و نتیجه رو حالا می بینیم که همه به سمت شبکه تون سرازیر شدند

طبق تجربه تقریبا 8-9 ساله در کریپتو , به نظر من ایردراپهای تلگرامی از نظر عملکرد پرداخت خوب عمل کردند
چون هر روز n تا ایردراپ در کریپتو وجود داره که متاسفانه 99.99% یا پرداختی ندارند و یا به کلاهبرداری ختم میشن

طبق تجربه و نظر شخصی من ایردارپ هایی که شما کار خاصی انجام نمیدید در 99.99% مواقع پوچ هستند اون 0.01% باقیمونده هم رقم پرداختی در حد چند دلار هست

پرداختی خوب ایردراپ نات کوین هم در واقع یه جور فلسفه تبلیغاتی پشتش بوده و نتیجه رو حالا می بینیم که همه به سمت شبکه تون سرازیر شدند
فعلا میگن داکز خوب بوده
مابقی مثل این همستر مزخرف از ناچیز اونور تر

انتقال بدون هزینه $HMSTR در Tonkeeper

در اوایل سال جاری، Tonkeeper ویژگی‌های موفقیت‌آمیزی را برای اکوسیستم TON معرفی کرد - 🔋ویژگی Tonkeeper Battery که برای تراکنش‌ها زمانی که موجودی حساب TON صفر است و تراکنش‌های بدون هزینه با W5 پرداخت می‌کند.

حالا با Tonkeeper Battery پرداخت، سرمایه گذاری، مبادله و موارد دیگر را با هر توکن و NFT پوشش می دهد.

🔥 ولت W5 یک استاندارد کیف پول است که با همکاری اکوسیستم TON برای جایگزینی نسخه کیف پول فعلی نسخه 4 توسعه یافته است.
برنامه Tonkeeper به ساده سازی تعاملات بلاکچین و در دسترس ساختن TON برای همه کاربران صرف نظر از آشنایی آنها با ارزهای دیجیتال اختصاص دارد.

راه اندازی کیف پول هوشمند W5 با ویژگی های تعبیه شده باتری و بدون گاز گامی مهم در جهت دستیابی به این هدف است. این به کاربران یک تجربه تراکنش ساده و کارآمد را با بسیاری از ویژگی‌های جدید هیجان‌انگیز ارائه می‌دهد که توسط W5 ارائه می‌شوند.

ما در حال برداشتن یک گام بزرگ به جلو هستیم:
⚡️پرداخت های سریع در $HMSTR⚡

بسته به نیاز خود از تون استفاده کنید یا باتری را با $HMSTR شارژ کنید. ویژگی Gasless طیف محدودتری از موارد استفاده را ارائه می دهد، شما می توانید توکن ها را بدون داشتن Toncoin در موجودی خود ارسال کنید، اما نمی توانید توکن ها را مبادله کنید. باتری به شما این امکان را می دهد که برای مبادله نیز هزینه کنید.

اما چگونه میتوان استفاده کرد؟

گزینه 1. اگر کیف پول v4 دارید و توکن‌های $HMSTR دارید - می‌توانید باتری را با توکن‌های HMSTR شارژ کنید و آنها را برای برداشت بدون خرید TON ارسال کنید.

گزینه 2. اگر شما کیف پول W5 دارید و می توانید برای برداشت مستقیم $HMSTR آن را ارسال کنید.

عقب
بالا