• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تو این هاگیرواگیر باز عاشق شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دبوی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
وضعیت
موضوع بسته شده است.
اولین بار بود میدیدم یه انجمنی هست همشون زنن:/عجب دنیای مزخرفی دارن قشنگ طرف انگار کالاست از قیمتش ناراضیه
جسارت نباشه جسارت نباشه به کسی
ولی آدم سگ بگیره دختر ایرانی نگیره عجب اتمسفر دارک و شخمی دارن انگار یه مشت کرکس و کفتار دور هم جمع شدن منتظرن یکی به تورشون بخوره سرشو بکنن تو جوب آب
یکیشون تازه میگفت اگر مدرکش فوق لیسانس باشه باید فلان قدر سکه باشه... اگه وضع خانوادش خوب باشه باز 50 تا اضافه میشه :ROFLMAO:
ولی حرفه خوبی زد یکی از همین ها, پسری که چیزی نداشته باشه میاد 1000 تا هم سکه مهر میکنه, چون قرار نیست بده, دادگاه هم براش قست بندی میکنه هر 2 سال یکیش رو پرداخت کنه...
حالا اونا که مهر نمیگیرند یه چیز جدید اختراع کردن به عنوان نصف کردن اموال...

یکیشون تازه میگفت اگر مدرکش فوق لیسانس باشه باید فلان قدر سکه باشه... اگه وضع خانوادش خوب باشه باز 50 تا اضافه میشه :ROFLMAO:
ولی حرفه خوبی زد یکی از همین ها, پسری که چیزی نداشته باشه میاد 1000 تا هم سکه مهر میکنه, چون قرار نیست بده, دادگاه هم براش قست بندی میکنه هر 2 سال یکیش رو پرداخت کنه...
حالا اونا که مهر نمیگیرند یه چیز جدید اختراع کردن به عنوان نصف کردن اموال...
عین همینو تجربه کردم خانواده یکی رو پیشم قدیس کردن انگار که حضرت مریمه ما هم گفتیم خب اگه واقعا مشخصاتی که میدید همین باشه من از خدامه
من طرف رو تو عمرم ندیده بودم ولی فامیل دور بود رفتیم خونه شون طرفو دیدم همونجا خواستم شیرینی رو بزارم زمین و گوشیو بگیرم در گوشم بزنم بیرون فرار کنم طرف بینی نداشت رسما منقار بود لباشو دیدم انگار با پشه کش زدن تو دهنش هیکلشم انگار تازه از آفریقا برگشته بود(همیشه اینو گفته بودم نمیخواد طرف زیاد قیافه اش اوکی باشه ولی حداقل یه ته قیافه داشته باشه آدم رغبت کنه خلاصه ما نشستیم گفتن برید اتاق کناری چند کلام حرف بزنید ببینید همو پسند میکنید یا نه منکه حقیقتا دلم نمیخواست بلند شم چون تو نگاه اول دکمه اش زده شده بود هیچی دیگه رفتیم داخل من یک کلام حرف نزدم همون اول بسم الله گفت برای من پشتوانه خیلی مهمه اگه چیزی داشته باشی باید نصف نصف باشه یکمم از خودش تعریف کرد منم خودمو معرفی کردم از اوضاع و خط فکریم براش گفتم و اومدیم بیرون یه چایی زدیم و مهمونی تموم شد به خانواده گفتم لطفا دیگه کیس یا هر چیزی رو بهم معرفی نکنید این تازه مریم مقدستون بود نیومده میخواست تلکه ام کنه با اون دو متر منقارش

عین همینو تجربه کردم خانواده یکی رو پیشم قدیس کردن انگار که حضرت مریمه ما هم گفتیم خب اگه واقعا مشخصاتی که میدید همین باشه من از خدامه
من طرف رو تو عمرم ندیده بودم ولی فامیل دور بود رفتیم خونه شون طرفو دیدم همونجا خواستم شیرینی رو بزارم زمین و گوشیو بگیرم در گوشم بزنم بیرون فرار کنم طرف بینی نداشت رسما منقار بود لباشو دیدم انگار با پشه کش زدن تو دهنش هیکلشم انگار تازه از آفریقا برگشته بود(همیشه اینو گفته بودم نمیخواد طرف زیاد قیافه اش اوکی باشه ولی حداقل یه ته قیافه داشته باشه آدم رغبت کنه خلاصه ما نشستیم گفتن برید اتاق کناری چند کلام حرف بزنید ببینید همو پسند میکنید یا نه منکه حقیقتا دلم نمیخواست بلند شم چون تو نگاه اول دکمه اش زده شده بود هیچی دیگه رفتیم داخل من یک کلام حرف نزدم همون اول بسم الله گفت برای من پشتوانه خیلی مهمه اگه چیزی داشته باشی باید نصف نصف باشه یکمم از خودش تعریف کرد منم خودمو معرفی کردم از اوضاع و خط فکریم براش گفتم و اومدیم بیرون یه چایی زدیم و مهمونی تموم شد به خانواده گفتم لطفا دیگه کیس یا هر چیزی رو بهم معرفی نکنید این تازه مریم مقدستون بود نیومده میخواست تلکه ام کنه با اون دو متر منقارش
آخه اگه به باکرگی باشه ممکنه پرده طرف حلقوی باشه یا اصلا الان انقد دیر ازدواج میکنن انقدر اون قسمت گشاد میشه پرده فولادیم داشته باشن باز عملا خرگوش عین بنز میره تو سوراخ
هیچ وقت این قداست باکرگیو درک نکردم
اکثرا هم به قول خودت دخترای زشت باکره میمونن
مگه نه نازنین؟
@ArashMiniStar

یه دختر چادری بود قیافه نداشت کارش رو تخت بیست بود میبردمش اتاق، اونام افتخارش این بود باکره س حتی گواهی چند بار رو کرد لول
حالا خرگوش اینجانب کامل میپرید تو سوراخ چون اون قسمت بخاطر اینکه همسن خودم بالای سی بود و چاق بود جا داشت با وجود پرده اطراف لول
اینم به نظرم واقعا باکره بود و شوهرم که تا حالا نکرده بود حتی خواستگارم نداشت دلیلش همین قیافه و هیکلش

یه دختر چادری بود قیافه نداشت کارش رو تخت بیست بود میبردمش اتاق، اونام افتخارش این بود باکره س حتی گواهی چند بار رو کرد لول
حالا خرگوش اینجانب کامل میپرید تو سوراخ چون اون قسمت بخاطر اینکه همسن خودم بالای سی بود و چاق بود جا داشت با وجود پرده اطراف لول
اینم به نظرم واقعا باکره بود و شوهرم که تا حالا نکرده بود حتی خواستگارم نداشت دلیلش همین قیافه و هیکلش
این تیدوس بدبخت نشد یکبار سس خوب بزنه زمین :D

بیشتر به نظر میاد کلاغ مقدس بوده تا مریم :D

خدایا گیر کیا افتادیم. کلا شوتند.
تف بهت روزگار

خاله بازار سس ها این روزا افت نکرده تخفیف بدن؟
اول و آخر باید بری حضوری خرگوش رو وارد لونه ش کنی...
الان نت قطعه خاله الکسیس سانچزیم نیست
خود طرفم به یکیشون زنگ زدم گفت برنامه سه تومن، همین یه ماه پیش هفتصد بهش دادم
اتحادیه (همون الکسیس سانچز) هم نیست دیگه زنگ بزنی... باشنم معرفی نمیکنن... بعد چند ماه نت قطع باشه بیزی ای میشیم... درگیر هنرهای تجسمی خاص و سپس تجربه شون مثل هندونه گذاشتن لای نون و...
: ( ...

سس رایگان؟ هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره مگر حکمتی توش باشه!

سس رایگان؟ هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره مگر حکمتی توش باشه!
نه طرفو دایی معتمد معرفی کرد، در اصل تهران کار میکرد میخواست یکماهم بره شهر خودش رایگان خدمت کنه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

عقب
بالا