اشانتیون روی ساندویچ بوده پس.نه طرفو دایی معتمد معرفی کرد، در اصل تهران کار میکرد میخواست یکماهم بره شهر خودش رایگان خدمت کنه...
اشانتیون روی ساندویچ بوده پس.نه طرفو دایی معتمد معرفی کرد، در اصل تهران کار میکرد میخواست یکماهم بره شهر خودش رایگان خدمت کنه...
نه بابا طرف مورد اعتماد بود کامل، جدی جدی این کیسم داشتاشانتیون روی ساندویچ بوده پس.
برای این داداشمون جورش میکردی.نه بابا طرف مورد اعتماد بود کامل، جدی جدی این کیسم داشت
اینکارع نیسبرای این داداشمون جورش میکردی.
با کَره هستش؟اینکارع نیس
به هر کی بگی رایگان میترسهخودش نخواست ایشون:
@Business plan
آره مفتی بودسس رایگان؟ هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره مگر حکمتی توش باشه!
دلت نیومد یا ترسیدیآره مفتی بود
از من مدارک میخواست
توی شهر خودم هم بود
ولی خب
بازم دلم نیومد
باید با لباس فضانوردی میرفتی سرقرار برای رعایت ایمنی حداکثری!آره مفتی بود
از من مدارک میخواست
توی شهر خودم هم بود
ولی خب
بازم دلم نیومد
اونکه غیر رایگان هم باید با لباس مخصوص بریباید با لباس فضانوردی میرفتی سرقرار برای رعایت ایمنی حداکثری!
هر پسری که با کَره بمونه تا 30 سالگی بعدش میتونه بره تبَت و راهب بشه، عمر طولانی و بدن سلامتی برای حداقل 90 سال بدون یکبار مراجعه به پزشک.یه چیزی هم که هست، خر درون آدمه
که دوست داره باکره بمونه تا به معشوق واقعیش برسه.
باید بین دولت و اون خر درون بجنگی. دول از پایین فشار میاره، خر درون هم از بالا
همون صنایع دستی رو ترجیح میدم بهشاونکه غیر رایگان هم باید با لباس مخصوص بری
من البته خوشم نمیاد از مینینگ لس کلا
میگن سوسیس لای نون بدون کاهو و خیارشور بهتر میچسبه.اونکه غیر رایگان هم باید با لباس مخصوص بری
من البته خوشم نمیاد از مینینگ لس کلا
این قدو چطوری خوشتون میاد فانوسا؟ من قدم متوسطه بد نیست ۱۷۶ ولی دختر ببینم فرضا حتی ۱۷۰ هم باشه دکمه شو میزنمخوشگله و حتی قدش هم خیلی از من بلندتره!!!
دختر قد و بالا بلند باشه فرزند قدش بلندتر میشه، دختر قد بلند انتخاب کنید.این قدو چطوری خوشتون میاد فانوسا؟ من قدم متوسطه بد نیست ۱۷۶ ولی دختر ببینم فرضا حتی ۱۷۰ هم باشه دکمه شو میزنم
کننده کار! همیشه باید بزرگتر باشه بابا...
اولا قد درازم خوب نیست. دوم اکثر دخترا قدشون همون ۱۶۰ اینطوراس ربط نداره. بخوان پسر بزان ولی فرق داره عموما ژن پدر و برادرشون که قد بلندترن کشیده میشه اگه بچه به مادرش بره.دختر قد و بالا بلند باشه فرزند قدش بلندتر میشه، دختر قد بلند انتخاب کنید.