• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

سایت های فراموش شده ..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
فقط و فقططططططططط

عشق شیریییییین

تو اون نبود تکنولوژی و واتس آپ و اینستا طرف چه پولی به جیب زد با چهارتا عکس کاندوم

یه سایت خوب ماهواره بود
فکر کنم عصر جوان بود
بعدا انگار گرفتنشون

یه سایت خوب ماهواره بود
فکر کنم عصر جوان بود
بعدا انگار گرفتنشون
سایت های ماهواره یهو جمع شدن
ما هم تو پی تی یک بخش داشتیم
بحث های خوبی مثل اینترنت ماهواره ای و دانلود آفلاین داشتیم
بعدها فروش ریسیور و ال ان بی که یک شبه جناب اکبری تصمیم گرفتن حذف کننش
شاید بتونم بگم شاخ های اون دوره تو بحث ماهواره همه تو پی تی عضو بودن

یوسف از بچه های فعال بخش وبمستر پی تی بودش که انجمن شاپ کیپر تاسیس کردش
سایت اینترنتی شاپ کیپر (shopkeeper.ir) یا انجمن گفتگوی فروشگاه های اینترنتی
1767453986547.png

فقط و فقططططططططط

عشق شیریییییین

تو اون نبود تکنولوژی و واتس آپ و اینستا طرف چه پولی به جیب زد با چهارتا عکس کاندوم
اگر عقل داشتن الان خدایی می کردن با اون پولا

یوسف از بچه های فعال بخش وبمستر پی تی بودش که انجمن شاپ کیپر تاسیس کردش
سایت اینترنتی شاپ کیپر (shopkeeper.ir) یا انجمن گفتگوی فروشگاه های اینترنتی
مشاهده پیوست 693
من جزو اولین مدیرهای شاپکیپر بودم
چند پیشتو اینستا یوسف رو پیدا کردم
بهش پیام دادم کلاً منکر قضیه شد 🤔🤔

بحث های خوبی مثل اینترنت ماهواره ای و دانلود آفلاین داشتیم
تا چیزی که من یادم میاد پی تی تو این زمینه ها هیچموقع تاپ نبود
من از ۸۴ تو این جریان بودم ، یه دنیای عجیب غریب و مرموزی بود که بعدا بخاطر هک اکانت ها و مک آدرسها توسط غیور مردان هموطن ، همه روسها و عربها و ... یا ترک کردن یا مخفی کردن و از دسترس ایرانی ها خارج شد .
سایتهایی هم برای دانلود اشتراکی و بستن لیست با استفاده از خرید اشتراکی اکانت قانونی راه افتاد و خوب جلو میرفت ولی بخاطر هک و بعدش بخاطر ۸۸ که روی خود ماهواره شروع کردن پارازیت انداختن ، این جریان رو به افول گذاشت .
مدیر عصر جوان هم فکر کنم اعدام شد
DVB5 هم قوی بود کارش

من از ۸۴ تو این جریان بودم ، یه دنیای عجیب غریب و مرموزی بود که بعدا بخاطر هک اکانت ها و مک آدرسها توسط غیور مردان هموطن ، همه روسها و عربها و ... یا ترک کردن یا مخفی کردن و از دسترس ایرانی ها خارج شد .
سایتهایی هم برای دانلود اشتراکی و بستن لیست با استفاده از خرید اشتراکی اکانت قانونی راه افتاد و خوب جلو میرفت ولی بخاطر هک و بعدش بخاطر ۸۸ که روی خود ماهواره شروع کردن پارازیت انداختن ، این جریان رو به افول گذاشت .
DVB5 هم قوی بود کارش
شما تاپیک های دانلود و این چیزارو یادت نیست؟

DVB5 هم قوی بود کارش
یه شب تا صبح 80 گیگ هارد پر میشد 😁 😁
چقدر فیلم با پسوند flv میومد
من اون موقع 16 سالم بود که با واژه میلف آشنا شدم. با خودم گفتم مگه خانم های مسن هم از این کارا میکنن؟:rolleyes::rolleyes:

یه شب تا صبح 80 گیگ هارد پر میشد 😁 😁
چقدر فیلم با پسوند flv میومد
من اون موقع 16 سالم بود که با واژه میلف آشنا شدم. با خودم گفتم مگه خانم های مسن هم از این کارا میکنن؟:rolleyes::rolleyes:
من به امواج و مخابرات و اینها علاقمند شده بودم
خودم کانالهای کارتی رو هک میکردم 😜
بعدا کارت S2 حرفه ای گیر آوردم ، هنوزم فکر نکنم تو ایران پیدا بشه الان داره خاک میخوره .
آره FLV زیاد میومد ، فکر کنم مال یوتیوب بود ولی همه چیز تحت کنرل و قابلیت فیلتر داشت . بخش جذابش عکسها بود . تمام عکسهای خبری و با کیفیت و .. میشد دید .
دیدن نوار پرشدن فایلها لذتبخش بود .

بعدا کارت S2 حرفه ای گیر آوردم ، هنوزم فکر نکنم تو ایران پیدا بشه الان داره خاک میخوره .
آره FLV زیاد میومد ، فکر کنم مال یوتیوب بود ولی همه چیز تحت کنرل و قابلیت فیلتر داشت . بخش جذابش عکسها بود . تمام عکسهای خبری و با کیفیت و .. میشد دید .
یادش بخیر

1767794018929.png

اون موقع ها یادمه یکی از پکیج های هاتربرد که xxl و animals و... داشت هک شده بود

اون موقع ها یادمه یکی از پکیج های هاتربرد که xxl و animals و... داشت هک شده بود
اون جریان هک مال دهه هشتاد بود که با یه کد تقی وا میشد 🥲 ،
بعدا پیشرفت سیستم های کدنویسی و رمز گذاری جوری شد هر پنج ثانیه یه کد بیست و چند رقمی نیاز بود و این دهاتی بازی ها دیگه جواب نبود 😊 مثلا مولتی ویژن های فرانسه یا یورو اسپرت ها براحتی آب خوردن باز میشد .
.
بهترین پکیج به نظرم الجزیره اسپرت بود و پکیج معظم اسکای ، که بعداً الجزیره شد بیین اسپرت و هنوزم هست و بهترین کیفیت و گزارشگر اونجاست و این دو تا هنوزم تقریبا غیر قابل هک هستن و بیین اسپرت رسیور مخصوص خودش داره .
البته مستند و فیلم و ... مدعی زیاد داره ، دیسکاوری خیلی تاپ بود ، تمام مستند های پربیننده من و تو دوبله از پکیج دیسکاوری بود ، که دیسکاوری رو اغلب ماهواره ها در دسترس بود .

اون جریان هک مال دهه هشتاد بود که با یه کد تقی وا میشد 🥲 ،
بعدا پیشرفت سیستم های کدنویسی و رمز گذاری جوری شد هر پنج ثانیه یه کد بیست و چند رقمی نیاز بود و این دهاتی بازی ها دیگه جواب نبود 😊 مثلا مولتی ویژن های فرانسه یا یورو اسپرت ها براحتی آب خوردن باز میشد .
.
بهترین پکیج به نظرم الجزیره اسپرت بود و پکیج معظم اسکای ، که بعداً الجزیره شد بیین اسپرت و هنوزم هست و بهترین کیفیت و گزارشگر اونجاست و این دو تا هنوزم تقریبا غیر قابل هک هستن و بیین اسپرت رسیور مخصوص خودش داره .
البته مستند و فیلم و ... مدعی زیاد داره ، دیسکاوری خیلی تاپ بود ، تمام مستند های پربیننده من و تو دوبله از پکیج دیسکاوری بود ، که دیسکاوری رو اغلب ماهواره ها در دسترس بود .
تو این انجمن شخصی که خارج کشور باشه رو نداریم؟

یادمه تو پی تی یک جوانمردی بود کانفیگ میذاشت... دیگه نیستش؟

عقب
بالا