• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

برای فرار و رهایی از استرس چی پیشنهاد میکنید؟ شما بگویید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

Hamid2day

مدیر ارشد
لایک ها
1369
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
دوستان در این روزهای پر استرس و کلا ایامی که استرس دارید چه کار و فعالیتی برای رهایی ازش انتخاب میکنید؟

عرفان رهایی و فاصله از عوامل تنش زا

من معمولا وقتی استرس دارم میرم سراغ بازی یا پادکست برای من همیشه جواب بوده

رها کردن تمامی افکار و همچنین فاصله از عوامل محرک..
مثل اینستا (فعلا خب قطعه)
یوتیوب..
گروه های تلگرامی که اون صحبت ها میشد.
عادت جدیدی که تا همین چند روز پیش تقریبا تمیز انجام میدادم ، خوب شب زود موقع و بیدار شدن زود موقع و بیرون رفتن و پیاده روی قبل لز مارای واجب اون روز..
از زمان بیدار شدن تا حدالی ساعت 13 هم اصلا سمت دیجیتال بخصوص تلکرام و اینستاگرام نمیرفتم..
روزم رو کلاسیک با هوال اول صبح و خلق خدا شروع میکردم..
کم کم cache نگرانی های ذهنیم کمتر شد..

و مورد دیگه ،نوشتن اون فکر و نوشتن راهکار و نتیجه گیری اون فکر روی کاغذ بوده.. فکر میاد روی کاغذ ، تکلیفش هم همونجا مشخص میشه ،دیگه self generator تو مخ فعالیت نمیکنه

درکی از استرس ندارم دنیا رو به چشم یه تماشاگر میبینم که اومدم بقیه رو نگاه کنم خودمم یه گوشه نشستم با اندک چیزایی که دارم سر میکنم
ولی عصبانی میشم خیلی وقتها که با فحش با صاحب کمپانی EA و یکمی موزیک ریکاوری میشم
خیلی هم دلم خوش باشه گیم میزنم
اوج خوشحالی بهترین زمان برای بازی کردنه به یاد اون قدیما
البته
یه بار واقعا استرس داشتم اونم شب حمله اسراعیل بود صدای جت ها از بالا میومد و صدای شکستن دیوار صوتی مثل بمب بود میومد واقعا وحشتناک بود من فکر کردم رزمایشه یا چیزی دیدن خوابیدم صبح بلند شدم بهم زنگ زدن حمله شده

جواب همه مشکلات خیلی ساده‌س
پول!
تمام
استرس داری؟ پول و پس انداز داشته باشی خیالت هم راحته
مریضی؟ پول
خونه نداری؟ پول
جذاب نیستی و مایه ننگ دیگرانی؟ پول
دوست داشتی کشور دیگه زندگی کنی؟ پول
زن ها پشمشونم حسابت نمیکنن؟ پول
اصلا لازم نیست دنبال راه حل بگردی که مثلا چه جوری زن بگیرم چه جوری خونه بگیرم چه جوری آرامش داشته باشم چه جوری فلان مریضی رو نگیرم چطوری مهاجرت کنم
نه، تو یک راه حل بیشتر نداری، و جواب فقط همینه، پول، دارایی، پس‌انداز، سرمایه، ثروت اندوزی
نمونش اگر ما توی بچگی حالیمون بود بجای بازی، پس انداز میکردیم
الان خونه و زندگی خوب که هیچ، شاید اصلا سال ها پیش رفته بودیم توی بهترین جای دنیا زندگی میکردیم
نه الان توی این سن کاسه چه کنم به دست بگیریم که آی گرونی شد، برق و اینترنت قطع شد، صاحب خونه بیرونم میکنه، زن ها برام می..نن، پدرم بهم زخم زبون میزنه
پول داشته باش، همه عین پروانه دورت جمع میشن قربون صدقت میرن! همون آدمایی که اگر فقیر باشی محل سگ هم بهت نمیذارن!

آخرین ویرایش:
فعالیت فیزیکی چیزیه که تجربه کردم .
ورزش یا کار
یا بیرون رفتن
استخر برای من خیلی جوابه .

روانشناسها هم به فعالیت فیزیکی صحه میگذارن . حتی شده ظرف شستن یا مرتب کردن خونه

صحبت با دوستان یا آشنایانی که قبلا فرصت نمیشده هم خوبه
تلفنی یا حضوری

رها کردن تمامی افکار و همچنین فاصله از عوامل محرک..
مثل اینستا (فعلا خب قطعه)
یوتیوب..
گروه های تلگرامی که اون صحبت ها میشد.
عادت جدیدی که تا همین چند روز پیش تقریبا تمیز انجام میدادم ، خوب شب زود موقع و بیدار شدن زود موقع و بیرون رفتن و پیاده روی قبل لز مارای واجب اون روز..
از زمان بیدار شدن تا حدالی ساعت 13 هم اصلا سمت دیجیتال بخصوص تلکرام و اینستاگرام نمیرفتم..
روزم رو کلاسیک با هوال اول صبح و خلق خدا شروع میکردم..
کم کم cache نگرانی های ذهنیم کمتر شد..

و مورد دیگه ،نوشتن اون فکر و نوشتن راهکار و نتیجه گیری اون فکر روی کاغذ بوده.. فکر میاد روی کاغذ ، تکلیفش هم همونجا مشخص میشه ،دیگه self generator تو مخ فعالیت نمیکنه
حمیدخان این به شدت برای من جواب داده..
6 ساعت اول روز سمت دیجیتال نرفتن..
و نوشتن افکار و نتیجه گیری ها روی کاغذ..

مرد واقعی اونه که بعد از جق زدن آرشیو و سی دی های فیلم سوپرشو پاک کنه یا بشکنه 😂
مرد واقعی اونه به آرشیوش در روز بی نیازی ( بعدجق) وفادار بمونه

پیوست ها

• 17681694879504034076990129574675.jpg
    17681694879504034076990129574675.jpg
    456.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
امروز یه زن طرفای 40 ساله آمار میداد..
چون مالی نبود و سنش کم نبود پیچوندمش..
الان به پشیمونی بدی خوردم..

عقب
بالا