• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

برای فرار و رهایی از استرس چی پیشنهاد میکنید؟ شما بگویید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
امروز یه زن طرفای 40 ساله آمار میداد..
چون مالی نبود و سنش کم نبود پیچوندمش..
الان به پشیمونی بدی خوردم..

رو همون پیام قبلیت خواستم بهت بگما

شانسی که از باسن اوردم اینه که ps4 ام جیل بریک شد و تونستم تا خرخره بازی هکی بریزم توش قبل این داستانا......حداقل ۲ تا گیمی میشه زد یه موقع افلاین برای زمانهای استرس و بیکاری

امروز یه زن طرفای 40 ساله آمار میداد..
چون مالی نبود و سنش کم نبود پیچوندمش..
الان به پشیمونی بدی خوردم..
حالا همینو من می‌گفتم می‌گفتند توهم گربه ای زدی

یادم رفت اینو پیشنهاد بدم
برای رهایی از استرس عسل استخدوس برزویان رو پیشنهاد میدم :ROFLMAO:

جواب همه مشکلات خیلی ساده‌س
پول!
تمام
استرس داری؟ پول و پس انداز داشته باشی خیالت هم راحته
مریضی؟ پول
خونه نداری؟ پول
جذاب نیستی و مایه ننگ دیگرانی؟ پول
دوست داشتی کشور دیگه زندگی کنی؟ پول
زن ها پشمشونم حسابت نمیکنن؟ پول
اصلا لازم نیست دنبال راه حل بگردی که مثلا چه جوری زن بگیرم چه جوری خونه بگیرم چه جوری آرامش داشته باشم چه جوری فلان مریضی رو نگیرم چطوری مهاجرت کنم
نه، تو یک راه حل بیشتر نداری، و جواب فقط همینه، پول، دارایی، پس‌انداز، سرمایه، ثروت اندوزی
نمونش اگر ما توی بچگی حالیمون بود بجای بازی، پس انداز میکردیم
الان خونه و زندگی خوب که هیچ، شاید اصلا سال ها پیش رفته بودیم توی بهترین جای دنیا زندگی میکردیم
نه الان توی این سن کاسه چه کنم به دست بگیریم که آی گرونی شد، برق و اینترنت قطع شد، صاحب خونه بیرونم میکنه، زن ها برام می..نن، پدرم بهم زخم زبون میزنه
پول داشته باش، همه عین پروانه دورت جمع میشن قربون صدقت میرن! همون آدمایی که اگر فقیر باشی محل سگ هم بهت نمیذارن!
خیلیییییییییییییی قبول دارم حرفتو بیزی

درکی از استرس ندارم دنیا رو به چشم یه تماشاگر میبینم که اومدم بقیه رو نگاه کنم خودمم یه گوشه نشستم با اندک چیزایی که دارم سر میکنم
ولی عصبانی میشم خیلی وقتها که با فحش با صاحب کمپانی EA و یکمی موزیک ریکاوری میشم
خیلی هم دلم خوش باشه گیم میزنم
اوج خوشحالی بهترین زمان برای بازی کردنه به یاد اون قدیما
البته
یه بار واقعا استرس داشتم اونم شب حمله اسراعیل بود صدای جت ها از بالا میومد و صدای شکستن دیوار صوتی مثل بمب بود میومد واقعا وحشتناک بود من فکر کردم رزمایشه یا چیزی دیدن خوابیدم صبح بلند شدم بهم زنگ زدن حمله شده
کمپانی EA؟
بازیسنتری هستی؟!

حق بزنین تا اون هورمون سرترا نمیدونم چی چی ترشح بشه

کمپانی EA؟
بازیسنتری هستی؟!
اون بازبسنتر سسکش با اون مدیرای تخمیش که با کوچکترین نوشته ای تهدید به بستن تاپیک و اخطار و می کنن باز میشه الان؟؟؟

این اسم رمزیه که تو تاپیک تیپ سنتر بازیسنتر فقط استفاده میشه
به هر حال منم از کاربرای قدیمی اونجام
نمیدانم،اطلاعی ندارم
اکانت من که ۵ سال پیش بن شد دیگه نرفتم

حق بزنین تا اون هورمون سرترا نمیدونم چی چی ترشح بشه
من این چن روزه انقدر حق زدم دیسکم جابه جا شد
با آرشیوی از خاله هایی همچون آبِلا خطر و آنیکا آلبرایتو و الیکس استارو و ...

عقب
بالا