• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
ما یه انجمن حقوق مردان داشتیم
چندین سال تلاش کردیم همین قانون مهریه و حق حبس و ... رو اطلاع رسانی کنیم که آقایون به چخ نرن
ولی اعضای همین انجمن یکی یکی ازد میکردن اونم با مهریه منم گفتم چه کاریه همشون یه مشت لوزر و هولن تا میبینن یه دختر پا میده خوشون مهریه میدن دیگه وقتمو تلف نکردم :ROFLMAO: این حرفا رو که زدی یاد اون دوران افتادم

تاثیر خیلی بدی هم که داشت این بود که یه مدت زن ستیز شده بودم

الان متعادلم طرفدار حقوق تخمام هستم :)
به نظرم آدم باید منصف باشه تو مملکت تخمی ما هم به مرد ظلم میشه هم به زن
بهترین قانون همونی هست که تو آمریکاست، سالها روش فکر شده و جواب هم داده، البته تو هر کشوری آدم شیاد پیدا میشه که بخواد تیغ بزنه برای همین باید با شناخت کامل و اعتماد ازدواج کنی نه اینه سرت رو بندازی پایین هر کسی رو توی زندگیت راه بدی.

آقا اینا منو چند ماه پیش خودشون یارانه مو جدا کردند، الان باز اومدند منو آوردند زیرمجموعه بابام
چرا اینجوری شده؟ باید چی کار کرد؟ چی کار کنم جداش کنم؟

آقا اینا منو چند ماه پیش خودشون یارانه مو جدا کردند، الان باز اومدند منو آوردند زیرمجموعه بابام
از کجا فهمیدی

پلیس +۱۰

اینکه همون سامانه حمایتیه
جایی نداره برای جداسازی
با شماره سرپرست باید جدا کرد؟

میخواد جدا کنه باید سرپرست خانوار وارد بشه و از اونجا فرزند را کسر و جدا کنه

عقب
بالا