• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
تو پی تی جوابمو ندادین که این اکانت دبوی تایید شده هست واقعا"؟؟؟ انتظار نداشتم با اسم (دیلدو) ثبت نام کنه تو انجمن هرچند میدونم که خیلی بهش علاقه داره
واقعا با این اسم فعال بودن ایشون؟
اونوقت خاله مهری رو چون با اسم (نون طلا) ثبت نام کردند بن کردند... :(

نه من هنوزم تو پی تی پست میدم ...
خاله مهریم همینطور بهش گفتم بیا اینجا گفت مشتریام هنوز تو پی تین، اینجا هم یه بار خواستم بازاریابی کنم دسترسیم قطع شد دیگه نمیام...
البته گویا عکس با نام کاربری نان سفید بدون جوش شیرین شون هم اینجا گذاشته بودن و شرح داده بودن چه قدر نرم هست و...
دوم گفت اصل احترام به مشتری برام مهمه برای همین مشتریام رو هرگز رها نمیکنم و یکجا نون میدم...

@Mohsen_14
یادمه توی بازارچه پی تی
یه موتور آگهی کرده بودی 30 تومن
اسمش رو یادم نیست. کاوازاکی بود یا هیوسانگ
قیمتش 30 میلیون تومن
اون موقع پراید بود 8 تومن
الان نمونه اون موتور چنده :دی
پ.ن :از خوبیهای قطع شدن نت ، اینه که چیزهایی تو گوشیت پیدا میکنی که جن هم خبر نداشته
، الان فارس میاد کامنت میگذاره مینویسه فواید قطع شبکه های معاند در حفظ روحیه مردم

مشاهده پیوست VID_103770614_014439_732.mp4
.

خلا تاپیک حس میشد
اینجا راجب هر موضوعی حرفی داشتید بگید آزاده آزاد

بازگشت به دهه ۷۰ و ۸۰؛ طرح جمع‌آوری دیش ماهواره دوباره به راه افتاد​

روی دیش هاتون پارچه بندازید نبینن

همه خونه‌ها دارن دیگه، یکی یکی میرن می‌اندازن پایین
لو دادن و تصویر هوایی نمی‌خواد

بهتر..
اصلا یکی عوامل هیپنوتیزم ملت همین ماهواره و بخشی از مجازی بود..

از این ب بعد قراره ملت بیکار بمونن کارای عجیب غریب زیاد بکنن

از این ب بعد قراره ملت بیکار بمونن کارای عجیب غریب زیاد بکنن
تازه یادشون میوفته کی هستن و زندگی چی بود..
منوتو تا قبل از این چند سال اخیر ، مرور اخبار که میکردن هیچ حرف یا رفتار تشویقی و اثر گذاری ضد ج ا بروز نمیدادن.. کل وضعیت ناجور کشور رو مرور میکردن و آخرش میگفتن "تا ببینیم چی میشه"
از اونور هم هرچی میهن پرست دلسوز بود رو بایکوت کرده بودن و دعوت نمیکردن.. (هنوزم اصلی ها رو دعوت نمیکنن)
کل دنیای رسانه از طرفای 1990 به اینور همیشه سیر نزولی داشته و توی این 15 سال اخیر دیگه کلا بی ارزش شد.. شبکه های فارسی زبان هم مشمولش هستن..

فقط بعضی مستند های منوتو خوب بود و نشنال جئوگرافی.. همون مستند های منوتو هم یهو میدی وسط برنامه واسه مخاطب ایرانی با اون پیش زمینه های فزهنگیش ، یهو یه زن نیمه برهنه یا سکس دوتامیمون میذاشت ، جلو خانواده سنگ روی یخ میشدی...

بلایی که جمtv و فارسی1 سر ایران آورد چنگیزخان نیاورد
ولا اینستا رو هم اگه میشد الک کرد و پیج های خوبشو جدا کرد ، همونم باقیش گهه..
کاش میشد یه وایت لیست شرافتمندانه براش روی اینترنت ایران انجام داد.. باقیش اصلا توی اکسپلورر نیاد..

تازه یادشون میوفته کی هستن و زندگی چی بود..
منوتو تا قبل از این چند سال اخیر ، مرور اخبار که میکردن هیچ حرف یا رفتار تشویقی و اثر گذاری ضد ج ا بروز نمیدادن.. کل وضعیت ناجور کشور رو مرور میکردن و آخرش میگفتن "تا ببینیم چی میشه"
از اونور هم هرچی میهن پرست دلسوز بود رو بایکوت کرده بودن و دعوت نمیکردن.. (هنوزم اصلی ها رو دعوت نمیکنن)
کل دنیای رسانه از طرفای 1990 به اینور همیشه سیر نزولی داشته و توی این 15 سال اخیر دیگه کلا بی ارزش شد.. شبکه های فارسی زبان هم مشمولش هستن..

فقط بعضی مستند های منوتو خوب بود و نشنال جئوگرافی.. همون مستند های منوتو هم یهو میدی وسط برنامه واسه مخاطب ایرانی با اون پیش زمینه های فزهنگیش ، یهو یه زن نیمه برهنه یا سکس دوتامیمون میذاشت ، جلو خانواده سنگ روی یخ میشدی...
اون قدیم بود جلو خانواده سنگ رو یخ شدن
الان ماشالاه حجب حیا هیچ مفهومی نداره
خود اینستا عجیب زندگی ملت رو زیرورو کرد

اون قدیم بود جلو خانواده سنگ رو یخ شدن
الان ماشالاه حجب حیا هیچ مفهومی نداره
خود اینستا عجیب زندگی ملت رو زیرورو کرد
ولا هستن خانواده هایی که این چیزا رو توی فضای خودشون راه ندادن..

وزیر امور خارجه: اینترنت با استقرار کامل امنیت باز می‌شود

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه صبح امروز (دوشنبه ۲۲ دی) در دیدار با تعدادی از رؤسا و نمایندگی‌های خارجی مقیم تهران، از صبر و بردباری آن‌ها هنگام قطع شدن اینترنت تشکر کرد و گفت:

«از همه شما به خاطر بردباری و صبوری‌ای که داشتید تشکر می‌کنم. از همکاری‌ای در تحمل وضعیتی که به وجود آمده قدردانی می‌کنم. می‌دانم همه شما با قطعی اینترنت مشکل دارید البته همه شما می‌دانید که مسائل امنیتی از همه چیز مهمتر است و این کار به خاطر همه مردم و شما انجام می‌شود.»

فکر کردم تا شنبه اینا باز میکنن شیرفلکه اینترنت رو
ولی انگار تا سر ماه باید صبر کنیم

فکر کردم تا شنبه اینا باز میکنن شیرفلکه اینترنت رو
ولی انگار تا سر ماه باید صبر کنیم
بنظر من حالا حالا ها مثل یه بطری نوشابه ست که صد بار تکون خورده ، تا درش باز بشه پشیمونی میاره..

یعنی بنظرت ممکنه از سرماه هم بیشتر طول بکشه؟
ممکنه ..
ولی نکته مهم اینه که معادله برای ما دوسر بُرده..
یعنی زود وصل کنن آتیشمون شعله ور تر میشه..
دیر وصل کنن هم مردم از هیپنوتیزم مجازی خارج میشن و اقتصاد هم که بیشتر و بیشتر نابود میشه، دسته جدیدی از آدمای ناراضی عملگرا به موج قبلی اضافه میشه..

عقب
بالا