• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
امروز معاون سخنگوی غاغا(شما بخون رئیس جمهور)گفت اینترنت امروز یا فردا درست میشه!
بعد زدن gpt رو هم بستن:/
آقا واسه شما هم بسته ست یا فقط مال من اینجوری شده؟
برای من قطع و وصل میشه
الان قطعه باز
خوشا به حالت

تقریبا هر چند ماه یا نهایت سالی یه بار مسنجر عوض میشد
تا اینکه رسید به تلگرام
کامل ترین برنامه ممکن بود
یادمه لاین داشتیم جونش در میومد یه فایل کوچیک بفرسته واتساپ هم محدودیت حجم داشت بعد تلگرام اومد تو ایران اصلا کاربر نداشت اوایل ولی من برای ذخیره فایل هام ازش استفاده میکردم یه کانال زده بودم هنوز saved messages نداشت به هر کی میگفتی بیا تلگرام میگفتن رابط کاربریش خشکه بدرد نمیخوره لاین بهتره

تو دیوار آگهی RTX 3090 دیدم قیمت زدن 90 تا 100 تومن , واقعا کسی این مقدار پول میده ؟ اگه میدن بفروشم D:
امروز معاون سخنگوی غاغا(شما بخون رئیس جمهور)گفت اینترنت امروز یا فردا درست میشه!
بعد زدن gpt رو هم بستن:/
آقا واسه شما هم بسته ست یا فقط مال من اینجوری شده؟
با td ایرانسل باز میشه

تو دیوار آگهی RTX 3090 دیدم قیمت زدن 90 تا 100 تومن , واقعا کسی این مقدار پول میده ؟ اگه میدن بفروشم D:

با td ایرانسل باز میشه
گرافیک از آبان و آذر گرون شده اساسی
این کارتا حدودا در حد همون 3090 هستن تازه وی رمشون خیلی کمتره
Screenshot 2026-01-22 165301.jpg

• Like
Reactions: moo

با td ایرانسل باز میشه
کلا هرچی حافظه ram داره گرون شده لپ تاپ رم 8 گیگ دیدم 40 تومن

• Like
نقره و طلا اینا خیلی گرون شد این یه ساا

با td ایرانسل باز میشه
حباب قیمتی هست
این کارت قیمت واقعیش رنج ۷۰ تومن هست
الان 3080ti میدن ۵۶ تومن

• Like
چی داره تو رم؟
اون کمیاب شده حتما
دیتاسنترهای AI رم میخوان!
سازنده ها هم گفتن نون لق یوزرهای عادی میریم فقط رم اختصاصی برای دیتاسنترها میزنیم سودش بیشتره

دیتاسنترهای AI رم میخوان!
سازنده ها هم گفتن نون لق یوزرهای عادی میریم فقط رم اختصاصی برای دیتاسنترها میزنیم سودش بیشتره
میخواستم همینو بگم
چیپ ها که دست یه شرکته tsmc اون موادش کمیابه به خاطر اون گرون شده.
رم و گرافیکم به خاطر AI، ایلان ماسک میگفت 200 هزارتا کارت گرافیک جدید میخواد به grok اضافه کنه حالا grok نسبت به chatgpt و gemini اونقدر یوزر نداره. بعد اونا هر کدوم 80 گیگ حافظه دارن.

صبح یک بهمن دیدمش دنبال کارام داشتم میدویدم یک سلام علیک باهاش کردم نه اون وقت داشت نه من وقت داشتیم لاس بزنیم
هر دومون یک لبخند زدیم و رفتیم
گذشت ساعت ۶ بعد از ظهر شد اونم بیمارستان کشیک بود
رزیدنت سال یک جراحی یک وظیفه ای که داره اینه برای مریض شالدون بزنه
ایشالا هیچ وقت کارتون به اونجا نکشه ولی کسی که دیالیزی هست یک سیم می کنن داخل رگ پاش و یک یک چیزی داخل اون رگ می کنن که میشه باهاش دیالیز بشه
حالا من گفتم اخ جون جلوی این میرم یک عرض اندام می کنم
اینم اورژانس بود یک مریض هم نیاز به شالدون اورژانسی داشت
باور کنید این یک ماه همه ی شالدون ها رو موفق گذاشتم اقا این مریض نمی دونم چه مشکلی داشت هر چی try میکردم نمیشد! خیس عرق شده بودم
اونم یک تخت یا ۲ تخت فاصله داشت فکر کنم نگاه می کرد! اخه من بالای ۲۰ بار مریض بدبخت رو سوراخ سوراخ کردم تا بتونم براش شالدون بزنم نشد که نشد!
تا اینکه رزیدنت سال ۳ اومد گفت من میزنم من رفتم دنبال کار دیگه اون هنوز اونجا بود
نیم ساعت بعد اومدم دیدم رزیدنت سال ۳ هم نتونسته بذاره گفت ببریمش اتاق عمل بذاریم اونم با سونو
اقا من گفتم کاش بود میدید رزیدنت سال ۳ هم نتونست بذاره ضایع نشم :(
حالا نمی دونم دید که رزیدنت سال ۳ هم نتوسنت بذاره یا نه!
در کل چقدر شانسمون تخمیه :(

آخرین ویرایش:
صبح یک بهمن دیدمش دنبال کارام داشتم میدویدم یک سلام علیک باهاش کردم نه اون وقت داشت نه من وقت داشتیم لاس بزنیم
هر دومون یک لبخند زدیم و رفتیم
گذشت ساعت ۶ بعد از ظهر شد اونم بیمارستان کشیک بود
رزیدنت سال یک جراحی یک وظیفه ای که داره اینه برای مریض شالدون بزنه
ایشالا هیچ وقت کارتون به اونجا نکشه ولی کسی که دیالیزی هست یک سیم می کنن داخل رگ پاش و یک یک چیزی داخل اون رگ می کنن که میشه باهاش دیالیز بشه
حالا من گفتم اخ جون جلوی این میرم یک عرض اندام می کنم
اینم اورژانس بود یک مریض هم نیاز به شالدون اورژانسی داشت
باور کنید این یک ماه همه ی شالدون ها رو موفق گذاشتم اقا این مریض نمی دونم چه مشکلی داشت هر چی try میکردم نمیشد! خیس عرق شده بودم
اونم یک تخت یا ۲ تخت فاصله داشت فکر کنم نگاه می کرد! اخه من بالای ۲۰ بار مریض بدبخت رو سوراخ سوراخ کردم تا بتونم براش شالدون بزنم نشد که نشد!
تا اینکه رزیدنت سال ۳ اومد گفت من میزنم من رفتم دنبال کار دیگه اون هنوز اونجا بود
نیم ساعت بعد اومدم دیدم رزیدنت سال ۳ هم نتونسته بذاره گفت ببریمش اتاق عمل بذاریم اونم با سونو
اقا من گفتم کاش بود میدید رزیدنت سال ۳ هم نتونست بذاره ضایع نشم :(
حالا نمی دونم دید که رزیدنت سال ۳ هم نتوسنت بذاره یا نه!
در کل چقدر شانسمون تخمیه :(
واقعا دلم ب حال اون مریض سوخت بیچاره

از جانب من خطایی نبود نسوزه
بعضی مریضا تنگی رگ دارن به زبان ساده بگم

ولی خب باید ضایع میشدم
ن نمیگم که خطا از جانب تو بود
میدونم بعضیا مشکل رگ دارن
تو هم ضایع نشدی خب اونم الان میدونه طرف تنگی رگ داشته
چرا فکر میکنی که اون زووم کرده بود که ببینع تو موفق میشی یا نع

جوانان مشغول شکار هستند 😂😂😂

پیوست ها

• 1769163837235.png