هر وقت از کار و حرفای ترامپ سر دراوردیم اونوقت از واکنش و کارای کراش تو هم سر درمیاریم چون دفعه قبلی همه پیش بینی هامون غلط از اب درومدکاش میشد نقدل کنید الان نظرس مثبته یا خیر
هر وقت از کار و حرفای ترامپ سر دراوردیم اونوقت از واکنش و کارای کراش تو هم سر درمیاریم چون دفعه قبلی همه پیش بینی هامون غلط از اب درومدکاش میشد نقدل کنید الان نظرس مثبته یا خیر
پاک دارو، بهوزان، ناژو رو تست کردم. ناژو به نظر قوی تر میاد
خوبه که گوگل دست ایرانی ها نیست مگرنه با هر کلیک ده تا پاپ آپ برات باز میشدمرورگر brave قبلا تمامی این تبلیغات رو حذف میکرد ولی جدیدا نمیکنه , تنظیماتش رو هم چک کردم چیزی پیدا نکردم !
مشاهده پیوست 2286
هرکدوم تخفیف داشت!
حالا خدارو شکر کن ب مرحله اسهال استفراغ نرسیدی تو همون گلو خاتمه پیدا کردهبابا این ویروس جدید چیه دیگه منو نابود کرد
3 4 روزه اصلا نمیتونستم سر پا وایسم بدن درد وحشتناک ، گلود درد، سردرد ، خوابم هم نمیبرد دکتر ها هم میگن سرماخوردگی ولی این لعنتی از سرماخوردگی خیلی سخت تره امروز تازه تونستن بیام پشت سیستم
میتونی توی تاپیک اتاق پزشک فروم ،از دکتر فروم بپرسی..بابا این ویروس جدید چیه دیگه منو نابود کرد
3 4 روزه اصلا نمیتونستم سر پا وایسم بدن درد وحشتناک ، گلود درد، سردرد ، خوابم هم نمیبرد دکتر ها هم میگن سرماخوردگی ولی این لعنتی از سرماخوردگی خیلی سخت تره امروز تازه تونستن بیام پشت سیستم
میوه و سبزیجات زیاد بخوربه ذهنم رسید اما از سیستم دور بودم: دی
دقیقا همینطوره وقتی اومد خونه سوپ سبزیجات و پروه مصرف کردم خیلی حالم بهتر شدمیوه و سبزیجات زیاد بخور
یا اگه دم دستت مولتی ویتامین هست..مولتی ویتامین بخور..
من یکم عفونت دادن و زانو زدد خفیف داشتم..
بعد چندبن روز ، یه کار بدی رو چند بار پست سر هم کردم..
املاح بدنم که باهاش رفت از چند دقیقه بعدش درد هام اوت کردن !!
باورت نمیشه ،درد رو بجای مسکن با مولتی ویتامین خوابوندمش..
املاح معدنی بدن باید توپ توپ باشه..
بخصوص الان که درگیر بیماری هستی بدن مدام داره برای سیستم ایمنی مصرفشون میکنه ، کلا یکی از دلایل اصلی کسالت توی زمان بیماری ،همینه..
کلا ویتامین ها و املاح مفید بدن مصرف میشن..
بافت ریه تخریب میکنه تا یکماه باید سرفه خشک بزنی در حد مرگبابا این ویروس جدید چیه دیگه منو نابود کرد
دقیقا همینجوریهبافت ریه تخریب میکنه تا یکماه باید سرفه خشک بزنی در حد مرگ