• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
منم جلوی موهام ریخته..
پیگیر نسخه های طب سنتی هستم..
کپسول تخمه کدو و ساوپالمتو
روغن رزماری

تقریبا همون کار فیناستراید و ماینوکسیدیل رو میکنه ولی ضعیف تر

منم جلوی موهام ریخته..
پیگیر نسخه های طب سنتی هستم..
من الان صابون رزماری میزنم تاثیری نداشته... به نظرم شامپوش بهتره.
صابونش هم قدیما یه تاثیری داشت.

کپسول تخمه کدو و ساوپالمتو
روغن رزماری

تقریبا همون کار فیناستراید و ماینوکسیدیل رو میکنه ولی ضعیف تر
اینا هیچ کدوم به درد نمیخورن
خصوصا فیناستراید و ماینوکسیدیل که عوارض دارن من الان یادم اومد تپش قلب بهم میداد ماینوکسیدیل
اون طبیعیام هیچی تاثیر ضعیف
تازه برای کسایی که مدام تو محیط بیرونن اذیت کننده، هی وسط راه و نیمراه و سرکار بزنی که نمیشه، سرتو چرب و کثیف میکنه و ...
دوباره به این نتیجه رسیدم بهترین راهکار کاشتنه یا اسکالپ
که اسکالپ باید کچل باشی همیشه مو کوتاه کوتاه
کاشتنم ریسک داره که شکست بخوره
تهش رسیدم به پودر تاپیک و اسپری الکس بین
البته کسی که موهاش خیلی ریخته باشه چاره کارش کلاه گیسه چون پودر تاپیک و اسپریش باید مو باشه اون مواد جاهای خالیو پر کنه
ایشالادین بزودی علم پیشرفت کنه بدون ریسک دوباره ریختن و با گیر و گور کم (کاشتن کلی مکافات داره شنیدم یه مدت نباید درازکش بخوابی و‌ فقط نشسته و..) بشه بکاریم

اینا هیچ کدوم به درد نمیخورن
خصوصا فیناستراید و ماینوکسیدیل که عوارض دارن من الان یادم اومد تپش قلب بهم میداد ماینوکسیدیل
اون طبیعیام هیچی تاثیر ضعیف
تازه برای کسایی که مدام تو محیط بیرونن اذیت کننده، هی وسط راه و نیمراه و سرکار بزنی که نمیشه، سرتو چرب و کثیف میکنه و ...
دوباره به این نتیجه رسیدم بهترین راهکار کاشتنه یا اسکالپ
که اسکالپ باید کچل باشی همیشه مو کوتاه کوتاه
کاشتنم ریسک داره که شکست بخوره
تهش رسیدم به پودر تاپیک و اسپری الکس بین
البته کسی که موهاش خیلی ریخته باشه چاره کارش کلاه گیسه چون پودر تاپیک و اسپریش باید مو باشه اون مواد جاهای خالیو پر کنه
ایشالادین بزودی علم پیشرفت کنه بدون ریسک دوباره ریختن و با گیر و گور کم (کاشتن کلی مکافات داره شنیدم یه مدت نباید درازکش بخوابی و‌ فقط نشسته و..) بشه بکاریم
به جز رزماری بقیشو استفاده کردم نتیجه هم داده
بعد کاشت هم اگه دارو مصرف نکنی احتمال ریزش بالاست مگه اینکه ازین چسبی ها بزاری
چین داره رو یه سری دارو کار میکنه بعضیاشون تو تست های اولیه انسانی موفق بودن شاید اونا بیان از این دارو های روزانه خلاص بشیم!

درباره رزماری هم روغن خیلی با صابون فرق داره. شامپو و صابون خیلی تاثیرش کمه فقط برای ریزش های جزئی شاید جواب بده.

لوسیون رزماری انگار واقعا جواب میده.
تعریف prp رو هم شنیدم

کاشتن انقد مکافات و نگهداری داره که بیینین پشیمون میشین

عقب
بالا