• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
یارو تو توییتر وانمود کرده بود پزشکه چقد داف زده بود زمین چقد پول کنده بود ازشون
دلم میخواد بزنمت دکی

یارو تو توییتر وانمود کرده بود پزشکه چقد داف زده بود زمین چقد پول کنده بود ازشون
دلم میخواد بزنمت دکی
دکی ما داف زمین زن بود اینجا از ماها مشاوره نمیگرف😐✋

ولا برای من هیچ جوری نشده...

خواستم شروع کنم از خودم فیلم گرفتن..
گفتم بجای استفاده از گوشی خودم یه گوشی مجزا دست دوم بگیرم که هی درگیر باتری گوشی و زنگ خوردنش وسط کار نشم..
بعدش گفتم اصلا چه کاریه؟ این همه پول بدم برای گوشی که بخش زیادی از هزینه ش بخاطر صفحه و قطعات دیگه شه..
برم یه دوربین آماتور بگیرم با اون فیلم بیگیرم.. لنزش هم مسلما حرفه یی تره..
آخر کار گفتم بذار برم با هوش مصنوعی هم یه مشورت کنم..
ازم پرسید میخوای دوربینه رو همیشه به کامپیوتر وصل کنی یا گاهی جداگونه میخوای رکورد کنی؟!
گفتم چه فرقی میکنه؟
گفت بخش زیادی از هزینه دوربین های کوپیک بخاطر سخت افزار و پردازنده داخلیشونه که تصویر رو تبدیل به فایل کنن و روی مموری ذخیره کنن..
اگر میخوای به کامپیوتر وصل باشه میتونی تمامی این فشار رو بسپاری به سخت افزار کامپیوترت و با همون هزینه یک وب کم کیفیت تصویر حرفه یی تر بگیری !! 😳😳😳

پشمام ریخت !!

من خودم یک خانوم معلم اختیار کردم. دو شیفت معلم هست
صبح میره تا عصر
بعدش هم این ننه بابای بچه ها و خود بچه ها هی زنگ میزنن بچه ما اینجا رو یاد نگرفته و ...
آخرش هم از خستگی خوابش میبره :D
نمید.ونم چرا هرچیو توی پاتوق میگم ا.ن مسئله به فنا میره
من ک کات کردم تعهد داشتن سخته
همون روابط ازاد خیلی بهتره :D :D

پس همون منه بدبخت از روز اول میام اولین پیامم رو اینجا میذارم به گاج میرم

خدا یکی یار یکی یکی
یا بچسب به یه نفر و باهاش ازدواج کن
یا زیاد عمیق نشو و یکی یکی پیش برو
به هیچ عنوان داشتن چند پارتنر همزمان رو توصیه نمیکنم
سراغ پولی و بیزنسی هم به هیچ عنوان نرید

آخرین ویرایش:
طلب ما از ونزوئلا چه می شود؟

‏چرا هر بار که یک دیکتاتور در جهان سقوط می‌کند، ما باید نگران طلب‌هایمان از او باشیم و ببینیم بخشی از ثروت ملی ایرانیان هم با او دفن می‌شود؟

طلب ۲ میلیارد دلاری ایران از ونزوئلا هم به همان چاهی ریخته شد که طلب ۳۰ میلیارد دلاری‌مان از بشار اسد در آن دفن شده است!

بارگیری.jpeg

تمام سود ایران از ونزئلا

بغل کردن ،ننه چاوز توسط دکتر احمدی نژاد بود...:D

پروکسی های تلگرام هم کار نمیکنن
وصل هستن ولی انگار نه انگار

ارز رسماً تک‌نرخی شد

نرخ ارز از امروز رسماً تک‌نرخی شد. بر اساس آنچه از اخبار و مصوبات برداشت می‌شود، ارز تک‌نرخی، بر اساس دلار توافقی تعیین شده است. به عبارت دیگر، از این پس تمام کالا‌ها حتی اقلام خوراکی بر اساس دلار توافقی قیمت‌گذاری خواهند شد.

پ.ن
آماده ، افزایش قیمت و گرانی های بی سابقه باشید

عقب
بالا