• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تنهایی و ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

nima

کاربر عضو
لایک ها
1123
شغل/حرفه
وب - بیزینس پلنر
سابقه معامله در pcpin
نمایش
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
خواستین اینجا راجع به این مقوله صحبت کنیم..
بدون تاپیک های دبوی هم ،اگرچه سخت ،ولی بازهم میشه راجب این مقوله صحبت کرد..

پ ن : لطفا پست اسپم نوشته نشه

لحظه اول که تاپیکو دیدم فک کردم دبوی استارتره :ROFLMAO:

• Like
Reactions: Ali
این اواخر بدجوری فشار تنهایی داره اذیتم میکنه..
قدیم فقط دغدغه جنسی بود.. الان دلم یه هم صحبت و هم دم میخواد باهاش یه صحبتی بکنم..

سن هم که مرتب میره بالا ، آوردن یه آدم تو حریم خصوصیت سخت تر و سخت تر میشه..
واقعیتش مساله مالی برای بعضی هامون چالش و دلیل اصلی نیست.. من زوج ضایعات جمع کن هم زیاد می بینم.. چه بسا خیلی ها توی همین کارتن خوابی با هم آشنا شدن..

به نظر من ازدواج کردن ضرورتی نداره، صرف نظر از باورهای هر شخصی، نباید به شکل یه تکلیف یا اجبار بهش نگاه کرد.
اگر شخصی علاقه داره تشکیل خانواده بده و صاحب فرزند بشه در صورتی که بضاعت مالی داشته باشه بد نیست ازدواج کنه اما اگر صرفاً رفع نیاز جنسی باشه و بخوای ببینی بعدش چی پیش میاد به نظرم هیچ وقت ازدواج نکنید، ازدواج رو مثل یه قرارداد کاری ببینید موقتیه، هرکس گفت نه و بدبین بهش نگاه نکن و اینا چرند میگه، اون زوج هایی که سالها دوام میارن خیلی فداکاری کردن مثل اون کارمندی هست که 30 سال زحمت کشیده با همه چیز شرکت ساخته و تحمل کرده و در نهایت به دلیل کمبود نیرو بعد بازنشستگی هم نگهش میدارن، هیچی دائمی نیست حتی اگر عشقت به طرف مقابل خیلی عمیق باشه.

وقتی دو نفر جداگونه دارین مجردی فقر رو زندگی میکنین..این زندگی و عمر هم که داره میگذره..
میشه با هم بگذره..
تازه بخشی از هزینه ها کمتر هم میشه، مثل خوراک و هزینه یک مسکن بجای دو مسکن..

کی بود اون بزرگوار که میگفت وقت جفت گیری که برسه این چیزا دیگه معنا نداره..

وقتی دو نفر جداگونه دارین مجردی فقر رو زندگی میکنین..این زندگی و عمر هم که داره میگذره..
میشه با هم بگذره..
تازه بخشی از هزینه ها کمتر هم میشه، مثل خوراک و هزینه یک مسکن بجای دو مسکن..
این قضیه سالها قبل در غرب حل شده، اتفاقاً بدون تعهد رسمی روابطشون گاهی دوام بهتری هم پیدا میکنه، ترس از طلاق و پرداخت مهریه یا تو آمریکا نصف شدن اموال باعث میشه خیلی ها از طلاق منصرف بشن یا به تعویق بندازنش.

حالا کو تا به نتیجه رسیدن یه رابطه تا ازدواج...
دیگه از بُعد منطقی افراطی خسته شدم..
میخوام یکمم از زندگی کام بگیرم..

اینم مثل خیلی از چیزای ناشده ی زندگی ، اومده ..
باید بهش بپردازی و یه level دیگه دل مرده تر نشی..
حواست نباشه با این باج دادن ها به زندگی انس پیدا میکنی..

الانم مثل دیشب شکیلا پلی کردم دارم تنهایی چای میخورم و میگم ای کاش یکی کنارم بود تو این لحظه..

ازدواج هم مال یه دوره ای بود الان ضررش چند برابر بیشتر از سودشه
اونا قدیم بودن که به پای هم میسوختن و میساختن نسل الان با کوچکترین فشاری میزنن زیر میز و دبه میکنن
بچه دار هم بشی ازش عصای دست بیرون نمیاد نسل جدید لاشخور و بدردنخورن خورده شیشه دارن
ته تهش ۳۰ سال بچه بزرگ کنی مثل اون لینکی که بیزی داد بچه براش خواستگار بیاد و اینهمه هزینه و از خودگذشتگیای پدر مادرش یادش بره و سر تعداد مهریه به پدرش بگه اینکه پدر نیست!دشمنه دشمن!
منکه دیگه هیچ اعتقادی به ازدواج و بچه دار شدن ندارم دوست ندارم یکی ازم سواستفاده کنه مثل زالو از خونم بمکه بزرگ بشه آخرشم یه پسی بزنه پس‌کله ام

به نظرم آینده نسل بشر رو تو فیلم بلید رانر 2049 به درستی نشون دادن، کارگردانش آدم خفنیه مغز بازی داره.
در آینده ربات های انسان نمای زن و مرد نقش بسیار مهمی در روابط انسانی ایفا میکنن، با وجود هوش مصنوعی و فناوری هولوگرافیک خیلی از مشکلات قابل حل هستش.

...

پیوست ها

گفتی دبوی
اول تاپیک می‌گفت چون وضع مالی خوبی نیست سراغش نرفتم
آخرین پستش هم این بود اینا فهمیدن وضع مالی‌مون خوبه خیلی پیگیرم هستن :/
سسخل وضع بابام خوبه. خودمم جدا زندگی میکنم و کاری به خانواده ندارم.
وضع خودمم خرابه

کی بود اون بزرگوار که میگفت وقت جفت گیری که برسه این چیزا دیگه معنا نداره..
مرحوم اوباماست
از دیگر واژگان قصار شادروان:
نازپستان
فیلم زوبر
و... (بقیه شون یادم نمیاد)

یعنی من درعجبم اینقدر چرا پر سسخل شده اینجا
پاتوق اینجوری نبود. شاید چون بقیه بخش های تخصصیش فعال بوده کمتر به چشم میومد.

ازدواج هم مال یه دوره ای بود الان ضررش چند برابر بیشتر از سودشه
اونا قدیم بودن که به پای هم میسوختن و میساختن نسل الان با کوچکترین فشاری میزنن زیر میز و دبه میکنن
بچه دار هم بشی ازش عصای دست بیرون نمیاد نسل جدید لاشخور و بدردنخورن خورده شیشه دارن
ته تهش ۳۰ سال بچه بزرگ کنی مثل اون لینکی که بیزی داد بچه براش خواستگار بیاد و اینهمه هزینه و از خودگذشتگیای پدر مادرش یادش بره و سر تعداد مهریه به پدرش بگه اینکه پدر نیست!دشمنه دشمن!
منکه دیگه هیچ اعتقادی به ازدواج و بچه دار شدن ندارم دوست ندارم یکی ازم سواستفاده کنه مثل زالو از خونم بمکه بزرگ بشه آخرشم یه پسی بزنه پس‌کله ام
بخشی از جامعه سالم مونده و سالم داره میره جلو..
به نظرم آینده نسل بشر رو تو فیلم بلید رانر 2049 به درستی نشون دادن، کارگردانش آدم خفنیه مغز بازی داره.
در آینده ربات های انسان نمای زن و مرد نقش بسیار مهمی در روابط انسانی ایفا میکنن، با وجود هوش مصنوعی و فناوری هولوگرافیک خیلی از مشکلات قابل حل هستش.
برق که میره ، گوشی و سیستم که تعطیل میشن ،
با خودت نشستی ببینی با خودت چند چندی؟
زمین تا آسمون با چیزی که الان فکر میکنی فرق داره..

انتخاب اشتباه مثل آب دادن به گل خشکیده هست. کشت و کار توی زمین شوره زار
دور یه سری گزینه ها برای همیشه خط بکشید و منتظر تغییر و اطلاحشون نباشید

آخرین ویرایش:

عقب
بالا