خودش اسکل سسخل گاگول
اوناییکه نظر دادن از اون سسخلتر و گاگول تر
خودش اسکل سسخل گاگول
افرینتا (خیلی) دیر نشده یه یار واقعی پیدا کنیم و تمرکزمون رو همین باشه..
گرفت و یادمه همون بچه نونشو شیرمال کرد و این شد که رو به شاطری اوردیادمه ی مدت زگگی بچه مبخواست ب سرپرستی بگیره![]()
چیزی که این میگه همه خرابن
یه عنتری اون وسط گفته بسیار عالیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17704153/حتی-سیب-زمینی-هم-نمیتونم-سرخ-کنمحواستون باشه زن میگیرید مثل این در نیاد.
بزن تو کار لباس زیر زنونه، بزن نصب در محل رایگان.یه سری از این زن ها میان مغازه بعضی وقت ها با خودم میگم خانوادشون چطور با این بی پدرها سر میکنن.
امروز یه خانومه اومده میگه کارت بکش 500 تومن پول نقد بده. میگم تخم مرغ خریدم ندارم. میگه یعنی چی نداری؟ مگه میشه..آقا لطفا کارت بکش لازم دارم.
میگم برو از خودپرداز بگیر. میگه حوصله ندارم برم.
یکی دیگه اومده یک پلاستیک 5 تا مرغ توش هست. میگه بگیر برام تیکه کن بجاش پوستاشو ب عنوان دستمزد بردار
یکی دیگه اومدهبه شاگردمون میگه آقا مرغ های منو هر 150 گرم بشور بسته بندی کن. منم بهش گفتم خانوم بذار اینجا برات بپزیم میاریم![]()
شغلی ک با زن های کسکش سروکار داره رو باید برینی توشبزن تو کار لباس زیر زنونه، بزن نصب در محل رایگان.
زنها همینن....دم به دقیقه تغییر جهت میدن کلا خودشون هم دقیق نمیدونن چی میخوان جز درصد کمی ازشون بقیه تعطیلنشغلی ک با زن های کسکش سروکار داره رو باید برینی توش
بعضیاشون خیلی اذیت میکنن
بغلمون یک نساجی هست. میگه زنه میاد 10 تا طاق پارچه براش باز میکنن اخرش هم خرید نمیکنه
یا پارچه رو برش میزنه یهو میگه ن این رنگش خوب نیس
چه مشتری های گشادی دارییه سری از این زن ها میان مغازه بعضی وقت ها با خودم میگم خانوادشون چطور با این بی پدرها سر میکنن.
امروز یه خانومه اومده میگه کارت بکش 500 تومن پول نقد بده. میگم تخم مرغ خریدم ندارم. میگه یعنی چی نداری؟ مگه میشه..آقا لطفا کارت بکش لازم دارم.
میگم برو از خودپرداز بگیر. میگه حوصله ندارم برم.
یکی دیگه اومده یک پلاستیک 5 تا مرغ توش هست. میگه بگیر برام تیکه کن بجاش پوستاشو ب عنوان دستمزد بردار
یکی دیگه اومدهبه شاگردمون میگه آقا مرغ های منو هر 150 گرم بشور بسته بندی کن. منم بهش گفتم خانوم بذار اینجا برات بپزیم میاریم![]()
شاگرد خوبی دارییکیشون اومده بود هی ما پلاستیک میزدیم. هی میگفت واااای این پلاستیک مرغی شد من یک پلاستیک دیگه میخوام. خلاصه 5 تا پلاستیک زدیم رفت.
آخرش شاگردمون گفت کی رو با پوستش میخوری بعد برای ی مرغ چندشت میشه![]()