• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تنهایی و ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
یعنی پاشم بیام؟ 😂😂
آزمایشی رفته که اگه راضی نبود برگرده .. :)
چون دوستت دارم توصیه میکنم کلا بیخیال جنس ایرانی شو.
بذار ایسنتام درست بشه..
چندتا دختر تحت لیسانس نیما به عنوان نمونه برات بذارم..
بعد رفتن اسمشو نبر برو از همون تاجیکستان یا ازبکستان زن بگیر. هم صورت و هم سیرتشون از اینها بهتره از مهریه و خرج بیخودم تا جایی که میدونم خبری نیست.
حالا که حرف اونور شد از یکی شنیدم ترکمنها تو خود ایران مهریه ندارن...
اختلاف فرهنگی رو نمیشه نادیده گرفت..
خیلی پیش زمینه های دیگه رو هم همیطنور..
مونث ها هم مثل خود ما مذکر ها تنوع شخصیت دارن..
مگه پسرای ایرانی همه شبیه همن؟!!

چه موقع؟!!
با مهرنگار رستم خواننده تاجیکستانی؟

پ ن : یه اجرا اول ویدیو - یه اجرا پایان ویدیو

مشاهده پیوست 2113
اینا خیلی در کل بهترن... یا هزاره های افغانستان که فارسی حرف میزنن و خیلی قشنگن در کل. کردها هم همینطور بعضا دخترای خوشگلی دارن.

چه موقع؟!!
با مهرنگار رستم خواننده تاجیکستانی؟

پ ن : یه اجرا اول ویدیو - یه اجرا پایان ویدیو

مشاهده پیوست 2113
یافته های DNA نشون میده اینا اکثرا ژن مغول دارن... بعد یه آهنگ فولکلور داشتن میگفتن از نسل غایر خان (حاکم شهر اترار اولین کسی که جلوی چنگیز مقاومت کرد) هستیم.
یه هزاره ها یه نژاد کامل جهش یافته ن عین کره ایها شدن که نژاد هان چینی و مغول ترکیب شده البته قوم فارسی زبان...
بعد یه عده از هموطنامون که ظاهرشون با ماها مو نمیزنه می گن ایرانی نیستن... از قضا تو همون تهرانم زیادن بعد شما میگی تفاوت فرهنگی لول
اینا در کل خیلی ایرانی ترن... کافیه ازشون درمورد ادبیات و تاریخ ایران بپرسی... همون دختر تهرانی/اصفهانی/مشهدی می بینی صفره معلوماتش

خیلی دوست دارم فردای Freedom یه کلونی تو سمرقند یا بخارا درست کنیم... الانم شاید بشه ولی تابعیت روسیه میخواد چون راحت میشه نامحدود اونجوری رفت ازبکستان موند. ازبکستان واقعا هم کشور پیشرفته و آبادی شده. فقط مونده سمرقند و بخارا احیا شن به دست ما لول

همون دختر تهرانی/اصفهانی/مشهدی می بینی صفره معلوماتش
حالا دختر که هیچی بعضا پسرشم مثلا نمیدونه امیر اسماعیل سامانی کی بود و چی کرد
اینا کل زندگیشو میدونن حتی مجسمه شو یه جا دیدم ساخته رو اسب (چون رو اسب روزهای برفی تو بخارا می ایستاده به شکایات مردم گوش میداده مثل انوشیروان عادل)
باز با یه دختر هزاره آشنا شدم خیلی تو نخ مولوی و حافظ بود... خلاصه در مورد اینام دنیا رو از دید میرقادری جونت نبین لول... آریاmehr فرمودن هر جا کسی فارسی حرف میزنه اونجا ایران هست...

فرصت نشد کل تاپیک رو بخونم اما سر فرصت تجربیات خودمو به اشتراک میزارم شاید به درد بخوره

میترسم بنویسم سندرم دبوی
بیاد فحش کشم کنه :D :ROFLMAO:

پ.ن: بالاخره ایموجیا کامل لود شدن
آره سندرم دبوی
از اون آمار آخری که کم محلی کردم اصلا همه چی ریخت به هم
چند روز پیش مامانش اتفاقی دیدم چنان عصبانی چشم خیره رفت بهم که ریدم به خودم
به جز باباشون دیگه خودشون رو نشون نمیدن. خواهره روکه اصلا ندیدم
خود دختره هم که خودم طوری رفت و آمد میکنم همدیگه رو نبینیم. تو آیفون چک میکنند کی میرم و میام همون موقع میزنند بیرون و منم شبا اصلا دیگه نمیرم مغازه
بی آبرو شدم رفت

آره سندرم دبوی
خود دختره هم که خودم طوری رفت و آمد میکنم همدیگه رو نبینیم. تو آیفون چک میکنند کی میرم و میام همون موقع میزنند بیرون و منم شبا اصلا دیگه نمیرم مغازه
بی آبرو شدم رفت
میگن آش نخورده و دهن سوخته.
ولی در رابطه با تو باید گفت سس نکرده و دول جر خورده.
یه بار میرفتی صحبت میکردی همه چی تموم میشد

آره سندرم دبوی
بی آبرو شدم رفت
عجب برنامه ای شد😐😐

کلیپ اختراع ازدواج

جامعه کشاورزی

جامعه شکارچی

یاسی با نظری که دادی منو عاشق خودت کردی گوگولی بودن و ژرفای قلبتو حس کردم دوست دارم باهات اشنا بشمو فیلم ببینم وقتی در آغوش منی ای مهربان ایدی روبیکامو میزارم از اونجایی که وضعیت نت اینجوریه فقط میشه اونجا باهات ارتباط بگیرم از خدا و فرشته هاش میخوام که کمک کنن تو اینو ببینی و پیام بدی دوست دارم دختر نازم

کامنت یکی از کاربرای هول سایتم :ROFLMAO:

فشار تنهایی چنان بهم فشار آوررد..
بعد مدت ها رفتم پوشه بایگانی عکس دخترای مورد علاقه قبلیم...
یکیشون رو انتخاب کردم..
گفتم تو مجازی بگردم پیداش کنم پیگیر مقدمات رابطه جدی بشم..

پ ن : یاد یه بنده خدایی افتادم..گفت زمان دانشجویی تو خوابگاه یکی از رفیقام یهویی هوس ازدواج کرد..
همونجا گوشی رو برداشت زنگ زد به دختر خاله ش گفت میخوام بیام بگیرمت.. اوکی هستی ؟
دختر خاله هه هم نه گذاشت نه برداشت ,گفت اگه واقعا اوکی یی بیا :D
کامنت یکی از کاربرای هول سایتم :ROFLMAO:
فروم داری؟ نکنه کاربر امید استار هستی؟ :-؟

آخرین ویرایش:
فشار تنهایی چنام بهم فشار آوررد..
یکیشون رو انتخاب کردم..

پ ن : یاد یه بنده خدایی افتادم..گفت زمان دانشجویی تو خوابگاه یکی از رفیقام یهویی هوس ازدواج کرد..
همونجا گوشی رو برداشت زنگ زد به دختر خاله ش گفت میخوام بیام بگیرمت.. اوکی هستی ؟

نه سایت بلاگیه
با همین ایدی تو پرشین تولز هم بودم

.....

منم دیگه همکارا کیس معرفی میکنن شل نه میگم :ROFLMAO: باورت نمیشه روزی نیست که همکارا بهم کیس پیشنهاد ندن بی شوهری بیداد میکنه

فشار تنهایی چنام بهم فشار آوررد..
یکیشون رو انتخاب کردم..

فعلا یکی دو هفته دیگه کشش بده، دم یکی دیگه رو نبند به خودت تو این اوضاع، که اعصابت بکلی به هم میریزه.
فکر کن تازه با یکی رابطه جدی برقرار کردی و دچار جنگ شدید بشیم.

.

عقب
بالا