• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

چه برنامه ای برای آینده دارید؟

با خودمون مقایسه نمیکنم چون سطح زندگیشون چند برابر بهتر از ماست روس ها
ولی قرار بر مهاجرت باشه یه بار آدم میره اروپا نمیگم سوار فورد و فراری میشی ولی زندگیت سریع میوفته رو روال خبری هم از تحریم و اینا نیست
انگلیس یه برنامه داره مشابه دیوار اونجا 207 اصل فرانسه دو درب با 70 تا کار رو گذاشته بودن 250 پوند
پول سه چهار روز کاره
بعد اینجا مدل 90 تمام رنگ 300 هزار کار رو گذاشتن 650 تومن
این 650 تومن رو چند ساله باید پس انداز کنیم در بیاریم تازه مگه پس اندازی هم میتونه باشه از این به بعد
خب روسیه در دسترس تر نیست؟!

دایی در کل همه جا پول میخواد.
تحصیلیش ترمی چند هزار دلار میخواد بعلاوه بلیط که الان گرون شده
توریستیم ویزا تموم شد میگن خوش اومدید

ترکیه در دسترسه برای بی پولا... و ما
بعدش امارت اسلامی

برنامه منم برای آینده ابداع رمز برای صحبت با دوستام وقتی ایتا و بله باز شد و کلا نت با احراز هویت شد اینجام مالید

ترکیه هم در دسترسه
عراق هم همینطور
ولی جای زندگی نیستن چون اصلا چیزی به اسم اقامت ندارن مگر اینکه پول کلان ببری

ترکیه هم در دسترسه
عراق هم همینطور
ولی جای زندگی نیستن چون اصلا چیزی به اسم اقامت ندارن مگر اینکه پول کلان ببری
دخترای روس هم والا عاشق خرگوش ما نیستن با جیب خالی بریم اونجا
شهروند اروپایی یا امریکایی با پونصد هزار دلار کش بودیم یه چیزی...

ترکیه و عراقم دیگه ایرانی خوار شده از افغانستان بدبخت تر شدیم یه نت نداریم و پولمونم بی ارزش
مجبوریم مث افغانیا بریم دیگه هر چه بادا باد.

تو ایران سیستم ملت اینطوریه که تا یه سری اعتراض میشه اول ملت میوفتن به خوشبینی افراطی که آی تموم شد چمدونارو بستن رفتن مسکو، قراره ایران ژاپن خاهرمیانه بشه
بعد چند روز بعد از اوج امیدواری میوفتن به شک و تردید
چند وقت بعدم اوج نا امیدی رقم میخوره و بحث مهاجرت به افغانستان و عراق و پناهندگی میاد وسط!!
چند وقت بعدم همگی با شرایط بِغایی جدید اداپته میشیم تا سری بعد

قشنگ رسما زندگی تو ایران فیلم Groundhog day هست همش در یک لوپ گیر افتادیم

برنامه منم برای آینده ابداع رمز برای صحبت با دوستام وقتی ایتا و بله باز شد و کلا نت با احراز هویت شد اینجام مالید
@JohnRambo ایده ای برای این داری؟
اینجام به زودی میماله و کلا بله و ایتا رو فقط باز میکنن با احراز هویت
باید یه زبون زرگری ای چیزی اختراع کنیم

دخترای روس هم والا عاشق خرگوش ما نیستن با جیب خالی بریم اونجا
شهروند اروپایی یا امریکایی با پونصد هزار دلار کش بودیم یه چیزی...

ترکیه و عراقم دیگه ایرانی خوار شده از افغانستان بدبخت تر شدیم یه نت نداریم و پولمونم بی ارزش
مجبوریم مث افغانیا بریم دیگه هر چه بادا باد.
همینشون مونده اصالت خودشون رو بیخیال بشن بیان با یه کله سیاه خاورمیانه ای که هزارتومن ته جیبش نداره ازدواج کنن

تو ایران سیستم ملت اینطوریه که تا یه سری اعتراض میشه اول ملت میوفتن به خوشبینی افراطی که آی تموم شد چمدونارو بستن رفتن مسکو، قراره ایران ژاپن خاهرمیانه بشه
بعد چند روز بعد از اوج امیدواری میوفتن به شک و تردید
چند وقت بعدم اوج نا امیدی رقم میخوره و بحث مهاجرت به افغانستان و عراق و پناهندگی میاد وسط!!
چند وقت بعدم همگی با شرایط بِغایی جدید اداپته میشیم تا سری بعد

قشنگ رسما زندگی تو ایران فیلم Groundhog day هست
روز اول هم گفتم تا دست غیب نباشه اتفاقی نمیوفته مردم از این سر خیابون به اون سر خیابون رفتن چیزی رو حل نمیکنه
گلدن تایم نفت تموم شده خود مرحوم هم بیاد کاری ازش ساخته نیست خیلی هنر کنه خرج خیکمون رو برسونه دیگه زندگی در حد اعراب و ژاپن رو فقط صبح ها میشه بهش رسید با یکم از اون زهرماری تو چایی و یه خط هم شیشه اسنیف کنیم دیگه همه رو مالیدیم

کسی اینقدر پول داشته باشه همینجا خونه میخره و شاهی می‌کنه...
من خودمونو اصلا نگفتم انقد داشته باشیم اونجا تحویل میگیرن! شهروندای اروپا و امریکا!

@JohnRambo ایده ای برای این داری؟
اینجام به زودی میماله و کلا بله و ایتا رو فقط باز میکنن با احراز هویت
باید یه زبون زرگری ای چیزی اختراع کنیم
باید حضوری خدمت برسیم و حروف ها رو توافق کنیم ، ابزارهای رمز کننده اکثراً آنلاین هستن و قابل دسترسی نیستن، قطع کنن کلا استفاده نکنیم بهتره.

با این وضعیت هیچ تصمیمی نمیشه گرفت مخصوصا اگر پول نداشته باشی، قطعاً اگر پول داشتم انتخاب اولم مهاجرت بود اما الان نمیدونم چکار کنم، وسط برزخ گیر افتادم هیچ آینده خوبی رو نمیتونی تصور کنی، از حداقل امکانات زندگی محروم شدیم کوچک ترین دلخوشی همین اینترنت بود که ازمون گرفتن.

فعلا برنامه نجات همونیه که @Excalibur گفت
یک دست لباس افغانی+کتاب خودآموز زبان پشتو !

این یه نمونش:
پیام کاربر:

او تا نقطه صفر مرزی در خراسان رفته و می‌گوید به‌غیر از خودش چندین نفر کنار میله‌های مرز دنبال اینترنت برای اتصال به جهان بودند. یکی از این افراد، یک صراف بوده که هر روز برای حواله پول ناچار است تا نقطه صفر مرزی برود و برای وصل شدن به اینترنت سیم‌کارت افغانستان خریده است.

سیم‌کارت افغانستان به‌آسانی پیدا نمی‌شود و فردی که به مرز رفته بود، می‌گوید یک سیم‌کارت از یک راننده کامیون هرات-مشهد گرفته تا فقط چند دقیقه از اینترنت استفاده کند؛ هرچند سرعت اینترنت افغانستان هم در نقطه صفر مرزی بالا نیست اما چاره دیگری هم نداشته، چون سیم‌کارت ایران هم در این نقطه مرزی رومینگ نشده تا کارش را راه بیندازد.

کلا زندگی یک چرخه معیوب از دویدن و رسیدنه
هر هدفی تعیین میکنی از دور قشنگه وقتی بهش میرسی متوجه میشی چقدر سراب و پوچ بود و دوباره باید هدف دیگه ای تعیین کنی و بدویی دنبالش و همینجوری تا آخر عمرت که بمیری

بدبختی اگه هیچ کاریم نکنی و همه چیزو دایورت کنی بازم دچار رکود و افسردگی میشی
اگرم همه عمرت بدویی دنبال این هدف و اون هدف هیچ وقت ارضا نمیشی و تا آخر عمرت باید بدویی

کلا دیزاینر کازموز موجود سادیستی بوده همه مونو سر کار گذاشته و احتمالا داره تخمه می شکنه و به ریشمون میخنده که عجب موجودات سسخل و سرکاری هستیم و همه عمرمون دنبال هیچ و پوچ میدوییم

شهروندای اروپا و امریکا
یادته قبلآ گفتم
به هر جا که امید بستم، شیر خوردم
هر جا که روی پای خودم بودم، اومدم بالا
ولی گفتی داره ناامیدی پخش می‌کنه
حالا دیدی واقعیت همینه
حالا هی دلخوش اون کله زرد باشید...

از قدیم گفتن گوشت شیرتو بخور، منت قصابو نکش

از قدیم گفتن گوشت شیرتو بخور، منت قصابو نکش
تو که جاتون افغان زیاد هست بخوای به این motto عمل کنی باید فورا یادگیری لهجه ولایتشونو شروع کنی و بعد بگی با هم از این جهنم بریم خرج هم با من و با هم راهی مرز دوغارون و امارات اسلامی افغانستان شوید و راهو باز کنید برای امثال ما...

به هر جا که امید بستم، شیر خوردم
هر جا که روی پای خودم بودم، اومدم بالا
هروقت کسی بهم وعده وعید داد صرفا گمراهم کرد و سرمو دووند و عمرمو تلف کرد..
هروقت خودم از صفر شروع کردم به یجایی رسیدم

عقب
بالا