S H 4 H 4 i3
تایید هویت
هرگونه تحلیل تکنیکال و بنیادین در مورد سهام بورس تهران

بله پروژه های آماده فروش توی همدان و اراک و قم داره .مشاهده پیوست 36
تو رشد سال قبل نتونسته سقف سال 99 رو بزنه ولی بعدش کمتر اصلاح شده و به طرف قیمت قبلش کشیده شده
شاید تحلیل بنیادینش خوب بوده امسال و نیمه دوم سال قبل
شما اخیرا از اخبار و سوددهی شرکت مطلع هستین؟
بنظرم تک سهم کار نکنین و پول رو پخش کنین تو سهام های سودده دیگه که اگه درست پیش نرفت تو ذوق نخوره...بله پروژه های آماده فروش توی همدان و اراک و قم داره .
احتمالا امسال بالای 400 تومن سود شناسایی کنه
شاید هم من اشتباه کنم ولی یه دویست میلیونی بیکار داشتم خریدم ببینم خدا چی میخواد
من دو ساله فقط تک سهم میشم . رو وسدید خدا رو شکر سود خوبی کردم روی ثالوند هم یه 40 درصد گرفتم فروختم دوباره خریدم تازگی .بنظرم تک سهم کار نکنین و پول رو پخش کنین تو سهام های سودده دیگه که اگه درست پیش نرفت تو ذوق نخوره...
چون بحث تورم هم داریم تحلیل اشتباه و حتی بی حرکت موندن هم ضرره!
سلام،تک سهم مثل این میمونه تمام تخم مرغ هارو داخل یک سبد گذاشته باشی،الان اکثر افرادی که تک سهم خریدنمن دو ساله فقط تک سهم میشم . رو وسدید خدا رو شکر سود خوبی کردم روی ثالوند هم یه 40 درصد گرفتم فروختم دوباره خریدم تازگی .
وقتی چند سهم میشی الا کلنگی میشه هیچی گیرت نمیاد من ریسک تک سهم شدن رو پذیرفتم
نه منم شانس میارمسلام،تک سهم مثل این میمونه تمام تخم مرغ هارو داخل یک سبد گذاشته باشی،الان اکثر افرادی که تک سهم خریدن
ضرر کردن،شما باید خیلی حرفه ای باشی که با تک سهم داره خوب پیش میری،مثل معامله گرایی که چه بره بالا سود میکنن
و چه بره پایین با نوسان گیری به سود میرسن
وسدید از 609 تومان شده 212 تومان از آبان 1402 تا تیر 1403 و ثالوند از 1600 تومان شده 1300 تومان از بهمن 1402 تا تیر 1403
اگر همین سهام ها رو مردم عادی میخریدن سرمایه شون از بین می رفت،شما خوب بلدی چجوری خودتو بکشی بالا
نه منم شانس میارم
سدید 200 تومنی خریدم 480 فکر کنم فروختم
والله من هر بار چند سهم شدم و سبد بستم هیچ وقت به سود درست و حسابی نرسیدم .