• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

هماهنگ شدن با وضعیت جدید کسب و کار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ADMIN

مدیر ارشد
لایک ها
533
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
با وجود امید فراوان به روزهای خوب و وصلی اینترنت ، ولی باید آینده بینی منطقی و همه جانبه رو هم در نظر داشت .
این امکان که اینترنت دیگر مثل سابق نشود وجود دارد ، و مسلما یک فرد با تدبیر در چنین شرایطی بررسی ها و اقدامات لازم را زودتر انجام میدهد..

در این تاپیک به کمک هم , برای بروزرسانی هرچه سریع تر وضعیت کسب و درآمدمان مسائل و شرایط را بررسی میکنیم ،
و سعی میکنیم چرخ کسب و کارهایمان را با شرایط جدید دوباره به گردش در بیاریم ، قبل از اینکه پس انداز باقی مانده ی کاری و زندگیمان تمام شود.!

<<یاد آوری شود , پبش فرض این تاپیک ، ادامه دار بودن شرایط قطعی از اینترنت جهانی است>>

در این بخش وضعیت کسب و کارها به صورت کلی بررسی میشود و برای هر حوزه کاری بخشی اختصاصی ساخته خواهد شد.

آخرین ویرایش:
همینطوری درآمد ها ضعیف بود.. نباید تعداد روزهای تعطیلی کسب و کارها بیشتر طول بکشه..
نمیشه منتظر تشخیص های دولت موند.. هر 24 ساعت , کلی ضرر مالی هست..
اگر راهکار موقتی هم برای کسب و کارمتون به دست آوردید چه بهتر برای دوستان دیگه هم به اشتراک بگذاریم..

-خب درگاه های پرداخت سایت ها همه وابسته به ssl هستند.. و از اونجایی که 90% ssl های سایت ها از نوع رایگان 90 روز با تمدید خودکار هستند ,
عزیزانی که موعد تمدید خودکار ssl شون رسیده بود بخاطر قطعی ارتباط هاست با نت جهانی ssl شون تمدید نشده و درگاه های پرداختشون به مشکل برخورده..
و تعداد این وبسایت ها با قطعی اینترنت مسلما هر روز بیشتر هم خواهد شد..

-مورد دوم , به مشکل خوردن لایسنس سی پنل و دیگر سرویس های سرور ها هست که بدون اتصاف موفق api ها به مشکل برخوردند و خیلی صاحبین سایت ها در حال حاضر
علاوه بر عدم دسترسی به سی پنل سایت خودشون , حتی توی بخش مدیریتی cms خودشون در بعضی موارد با از کارفتادگی بعضی کد ها روبرو شدند..

من فکر میکنم این دو مورد به زودی با مجوز های محدود و کنترول شده دولت برطرف بشن..

من سال قبل دیگه متوجه شده بودم شغل وبمستری آینده جالبی نداره. موتور جستجوی گوگل به شدت آمار رو دستکاری میکرد. حتی یکی از سایت هامو کلا بازدیدشو صفر کرد.
درآمد تبلیغات هم بشدت کاهش پیدا کرده بود. واسه همین سایت های بدرد بخورمو ب قیمت قالب اختصاصیش فروختم. اونایی هم ک کم بازدید بود رو شیف دیلیت کردم

اگه بخواد قطع شه که صرفا کسب و کارهای زمان پیامبر مثل آهنگری کشاورزی و ... جواب میده

من سال قبل دیگه متوجه شده بودم شغل وبمستری آینده جالبی نداره. موتور جستجوی گوگل به شدت آمار رو دستکاری میکرد. حتی یکی از سایت هامو کلا بازدیدشو صفر کرد.
درآمد تبلیغات هم بشدت کاهش پیدا کرده بود. واسه همین سایت های بدرد بخورمو ب قیمت قالب اختصاصیش فروختم. اونایی هم ک کم بازدید بود رو شیف دیلیت کردم
خب الان توی شغل غیر مجازیت به چه مشکلی خوردی بعد قطعی اینترنت و چه راهکارهای موقتی براش جور کردی؟
یکیش که میدونم لیست قیمت ها و پیش فاکتور ها بوده احتمالا که با واستاپ تبادل میکردین..

اگه بخواد قطع شه که صرفا کسب و کارهای زمان پیامبر مثل آهنگری کشاورزی و ... جواب میده
به هر حال تا کی منتظر بمونیم..
هرچه زودتر به خودمون بیایم و حرکت با تدبیری بزنیم بهتره..
هر روز داریم کلی هزینه خورد و خوراک و سایر هزینه های روزمره زندگی رو میدیم..

استخدام پیمانکار شهرداریم هست
سوفوری
البته اگه اکسپت نکردن میشه به صورت فریلنسری زباله گردی کرد

مهاجرت هم شدنیه، سه ماه با خوداموز پشتو در حد مبتدی یاد بگیریم و لهجه یکی از ولایات افغانستان مثلا بامیان بعد از راه مرز دوغارون راهی امارت اسلامی شیم. فقطم یه لباس محلی افغان میخواد
همون سر مرز طالبان چک میکنه از لهجه و‌ زبان پشتو فک میکنه افغانی ایم و یه پولیم میده

به هر حال تا کی منتظر بمونیم..
هرچه زودتر به خودمون بیایم و حرکت با تدبیری بزنیم بهتره..
هر روز داریم کلی هزینه خورد و خوراک و سایر هزینه های روزمره زندگی رو میدیم..
راه سریع و موقت ،اسنپ!پیک!

راه سریع و موقت ،اسنپ!پیک!
بنزین بزودی میشه لیتری بیست تومن و قیمت قطعات جانبی اینام سر به فلک گذاشته. اگه دوچرخه قبول کنن ولی شاید به صرفه باشه برای پیک که اونم تو شهرهای کوهستانی نمیشه. بهترین و سریعترین راه مهاجرت به افغانستانه. درمورد پاکستان و بنگلادش اطلاعات ندارم دوستان دارن بفرمایند
کار هم همون گوشه خیابون دستفروشی کنیم

نونواها و مایونزسازها هم‌ بیکار میشن
مگه مسئولین تدبیری بیندیشند نانوایی و‌ سسفروشی فیزیکی ایجاد کنن وگرنه این قشر زحمتکش هم با لباس نارنجی سوفوری خواهیم دید یا اگه رزومه جاروکشیشون رد شه با گونی دم سطل زباله ها و اینطوری در معرض انواع اسیبهای ایجتیماعی خواهند بود...

بنزین بزودی میشه لیتری بیست تومن و قیمت قطعات جانبی اینام سر به فلک گذاشته. اگه دوچرخه قبول کنن ولی شاید به صرفه باشه برای پیک که اونم تو شهرهای کوهستانی نمیشه. بهترین و سریعترین راه مهاجرت به افغانستانه. درمورد پاکستان و بنگلادش اطلاعات ندارم دوستان دارن بفرمایند
کار هم همون گوشه خیابون دستفروشی کنیم
شما الان شغلتون چیه؟
ضربه یی از این قضیه خورده؟
تو فکر تغییر شغل با توجه به شرایط جدید افتادی؟

اقتصاد اینجا دیگه چیزی شده تو دنیا نظیر نداره
مستند بود طرف از گابن دیدم راه میفتاد میرفت سمت جنوب اروپا و ایتالیا. سه چهار بار دیپورتش کرده بودن هر بار ده هزار یورو برده بود!!!
یه ننه شم بود و خودش تو افریقا تو گابن ننه هه پولش میداد.
شما الان شغلتون چیه؟
ضربه یی از این قضیه خورده؟
تو فکر تغییر شغل با توجه به شرایط جدید افتادی؟
کارگر
درامدم گوز شده بخاطر تورم چون حقوق اضافه نمیکنن
شغل جدید پول توش نیست معلمی قبول شدم ماهی دوازده میخواستن منت بذارن بدن دیگه ما مشکل فیزیکی داشتیم جواب ندادن منم پیگیر نشدم
کارگری دو برابر درمیارم

فراموش نکنید الان یه فرصت های جدیدی هم بوجود اومده..
نمونه ش همین فروم که پتانسیل افزایش کاربر ناگاهنی براش بوجود اومده و قراره کمی دیگه براش تبلیغات انجام داده بشه..

من قبل از قطع شدن اینترنت روی یه کانال یوتوب انگلیسی فعالیت میکردم و ایده به شدت جذابی هم داشت اما خب… الان اصلا بهش دسترسی ندارم اصلا جایگزینی و راه حلی هم براش ندارم

حتی اگر اینترنت به‌طور کامل وصل شود، بسیاری از فعالان خرد دیگر ریسک بازگشت به این بازار را نمی‌پذیرند چرا که نمی‌توانند در این بازار تحمل لازم را داشته باشند.
- پشوتن پورپزشک، نایب‌رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی

حتی اگر اینترنت به‌طور کامل وصل شود، بسیاری از فعالان خرد دیگر ریسک بازگشت به این بازار را نمی‌پذیرند چرا که نمی‌توانند در این بازار تحمل لازم را داشته باشند.
- پشوتن پورپزشک، نایب‌رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی
از اسم طرف پول میباره

اصلا معنی این چی هست؟

این مدرسه میرفته بچه ها چی صداش میکردن؟ پشه؟!

واقعا تو سلیقه انتخاب اسم بعضی والدین باید سگ خرابکاری کنه

دیگه همه میان تو پیام رسانه‌ای داخلی کانال فروش و پیج میزنن

یا سایتهای شبیه

کسبینو
https://kasbino.ir/
با سلام
Http://basalam.com
غیره

اقتصاد اینجا دیگه چیزی شده تو دنیا نظیر نداره
مستند بود طرف از گابن دیدم راه میفتاد میرفت سمت جنوب اروپا و ایتالیا. سه چهار بار دیپورتش کرده بودن هر بار ده هزار یورو برده بود!!!
یه ننه شم بود و خودش تو افریقا تو گابن ننه هه پولش میداد.

کارگر
درامدم گوز شده بخاطر تورم چون حقوق اضافه نمیکنن
شغل جدید پول توش نیست معلمی قبول شدم ماهی دوازده میخواستن منت بذارن بدن دیگه ما مشکل فیزیکی داشتیم جواب ندادن منم پیگیر نشدم
کارگری دو برابر درمیارم
اصلا این شغل فرهنگی بدرد فقط خانوما میخوره بنظرم
برای اقا توجیح نداره حقوقاش
مگه جزو اون یکی دو درصد باشی استاد کنکور و خصوصی بشی

عقب
بالا