• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

شرایط کاری

خیلی از کسایی هم که اومدن تهران حاضر نیستند برگردن..ولی کی الان تو تهران حس خوشبختی داره؟
تهران قلب اقتصادی ایرانه، چون اکثر شرکت ها و مشاغل خرد اینجا جمع شده بخوای هم نمیتونی بری، الان قیمت کرایه تاکسی و اسنپ تو تهران از اکثر شهرها بیشتره برای همین از شهرستان میان تهران کار میکنن، نباید همه رو یه جا مستقر میکردن.

موضوع رفتنش نیست
وان با استانبول فرقی نداره
شما روی ویزای توریستی میری بعدش چی؟
باید ویزات تبدیل کنی
حداقل ی دوره زبان بنویسی
بعد خرجتو از کجا بدی؟ کاز میخوای
کار زبان ترکی میخواد
بعد وان مگه کاری پیدا میشه؟
ازین مملکت یه اینترنت میخواستم اونم قطع کردن..
حس میکنم با فشار اقتصادی میخوان یا بریم یا جیره خورشون شیم..

بدترین مشاغل تو آمریکا و کانادا اونقدری درآمد داره که حداقل یه سرپناه داشته باشی و غذات آماده باشه، هیچ جا شرایط پرفکت نیست ولی از اینجا خیلی بهتره.
اینا برای اهالی اونجاست که چشم باز کردن ،شهروند اونجا بودن ، زبان همونجا رو داشتن ، و خیلی پیش زمینه های دیگه براشون اوکی بوده..
ولی یه مهاجر باید ۳ برابر به شهروند بومی محیط میزبان به خودش فشار بیاره تا بتونه هم تراز اون بشه..

یه انرژی یی ازت میگیره که له میشی..
نمیخواهم منصرف بکنم ، ولی باید خیلی حساب شده تر قضیه رو نگاه کرد..

اینا برای اهالی اونجاست که چشم باز کردن ،شهروند اونجا بودن ، زبان همونجا رو داشتن ، و خیلی پیش زمینه های دیگه براشون اوکی بوده..
ولی یه مهاجر باید ۳ برابر به شهروند بومی محیط میزبان به خودش فشار بیاره تا بتونه هم تراز اون بشه..

دردسرش می ارزه اصلا اینطوری نیست که بری اونجا دغدغه اینو داشته باشی که اذیت بشی، البته الان آمریکا شرایط مهاجر گرفتنش یکم سخت شده ولی خوب از ایران بخوای بری فعلاً کانادا بهترین گزینه است، اروپا هم آلمان و ایتالیا راحت میتونستی مهاجرت کنی باقی کشورها شرایطش سخت تر هستش.

همه اینا که گفتی درسته
ولی دیگه چاره ای نیست
اینجا حسابی به مقام انسانیت رسیدیم..

بدترین مشاغل تو آمریکا و کانادا اونقدری درآمد داره که حداقل یه سرپناه داشته باشی و غذات آماده باشه، هیچ جا شرایط پرفکت نیست ولی از اینجا خیلی بهتره.
ما هم سیتیزن امریکا نیستیم که دنبال بهترین باشیم
تو کشور خودمون حق داشتن اینترنتم نداریم
دیگه بخوایم رو بقیه کشورا عیب بذاریم؟

دردسرش می ارزه اصلا اینطوری نیست که بری اونجا دغدغه اینو داشته باشی که اذیت بشی، البته الان آمریکا شرایط مهاجر گرفتنش یکم سخت شده ولی خوب از ایران بخوای بری فعلاً کانادا بهترین گزینه است، اروپا هم آلمان و ایتالیا راحت میتونستی مهاجرت کنی باقی کشورها شرایطش سخت تر هستش.
حیف که نت قطعه ، درددل ایرانیان کانادا و بومیانش رو برات می گذاشتم..
بازم میگم ، اگه مهاجرت حساب شده و با مشورت و مسئولیت پذیری شخص باشه ، عالیه..
حتی میشه یه راست جز شهروندان طبقه اول جامعه میزبان شد..

حیف که نت قطعه ، درددل ایرانیان کانادا و بومیانش رو برات می گذاشتم..
بازم میگم ، اگه مهاجرت حساب شده و با مشورت و مسئولیت پذیری شخص باشه ، عالیه..
حتی میشه یه راست جز شهروندان طبقه اول جامعه میزبان شد..
اینقدر از این کلیپ ها ساختن، گفتم بهت یه پروژه خیلی بزرگه و بودجه سنگینی پشتش هست، فکر کن ادامه صدا و سیماست ولی داخل شبکه های اجتماعی ...
شما وقتی میری تو یه کشوری مثل کانادا اصلاً احساس شهروند درجه دو بودن نمیکنی چون اونجا اکثراً مهاجر هستن و جوش فرق داره با آمریکا خیلی سریع تر جا میوفتی.

ما هم سیتیزن امریکا نیستیم که دنبال بهترین باشیم
تو کشور خودمون حق داشتن اینترنتم نداریم
دیگه بخوایم رو بقیه کشورا عیب بذاریم؟
الان جوری شده که افغانستان از اینجا بهتره! هم ارزش پولش بیشتره هم اینترنت داره ( فعلاً)

اینقدر از این کلیپ ها ساختن، گفتم بهت یه پروژه خیلی بزرگه و بودجه سنگینی پشتش هست، فکر کن ادامه صدا و سیماست ولی داخل شبکه های اجتماعی ...
شما وقتی میری تو یه کشوری مثل کانادا اصلاً احساس شهروند درجه دو بودن نمیکنی چون اونجا اکثراً مهاجر هستن و جوش فرق داره با آمریکا خیلی سریع تر جا میوفتی.
اشاره من به گرونی و تورم بود ، نه جایگاه اجتماعی..
در ثانی ، روند کمر شکن رفتن و جاگیر شدن رو چرا توی معادلات در نظر نمی‌گیری ؟
چرا پیش فرض فکر می‌کنی اینجا سوار هواپیما میشی، اونجا پیاده میشی میگی سلام ، یه راست میری تو خونه مبله یی که هماهنگی قبلی شده ؟!

اشاره من به گرونی و تورم بود ، نه جایگاه اجتماعی..
در ثانی ، روند کمر شکن رفتن و جاگیر شدن رو چرا توی معادلات در نظر نمی‌گیری ؟
چرا پیش فرض فکر می‌کنی اینجا سوار هواپیما میشی، اونجا پیاده میشی میگی سلام ، یه راست میری تو خونه مبله یی که هماهنگی قبلی شده ؟!
تورم هیچ کشوری اندازه اینجا نیست خیالت راحت، الان دسترسی به اینترنت نیست وگرنه با آمار و ارقام بهت ثابت میکردم بر اساس مینیمم دستمزد یه شغل یه نفر چقدر میتونه خرید کنه تو ایران و یه کشوری مثل کانادا، تمام سختی هایی که دو سه سال اول میکشی می ارزه به زندگی کردن اینجا، اگر همه میخواستن از ترس سختی هاش مهاجرت نکنن که بیش از ده میلیون ایرانی خارج از کشور زندگی نمیکردن تازه این آمار تقریبی هست قطعاً خیلی بیشتره فقط تو یکسال گذشته بالای 700 هزار متخصص و پزشک از کشور خارج شده!

بهتر که هست.
ولی بعضی ها میگن اگه میدونستن تهش اینه ، به فشار و دردسر های مهاجرتش نمیارزید..
ولی کن داداش خواهشاً
ما هر کی دیدیم درس خوند و رفت از سال اول ماشین گرفت و ...

تورم هیچ کشوری اندازه اینجا نیست خیالت راحت، الان دسترسی به اینترنت نیست وگرنه با آمار و ارقام بهت ثابت میکردم بر اساس مینیمم دستمزد یه شغل یه نفر چقدر میتونه خرید کنه تو ایران و یه کشوری مثل کانادا، تمام سختی هایی که دو سه سال اول میکشی می ارزه به زندگی کردن اینجا، اگر همه میخواستن از ترس سختی هاش مهاجرت نکنن که بیش از ده میلیون ایرانی خارج از کشور زندگی نمیکردن تازه این آمار تقریبی هست قطعاً خیلی بیشتره فقط تو یکسال گذشته بالای 700 هزار متخصص و پزشک از کشور خارج شده!
همه به امید سراب رفتن..
خیلی ها هم تحمل فشار ها رو نداشتن خودکشی کردند،
منظورم تازه قانونی هاشه نه قاچاقی هاش..

گرونی و‌ تورم کانادا رو هم با ایران مقایسه نکردم..
با دوران بهتری که در گذشته و جامعه شادش داشت مقایسه کردم..

در کل بازم میگم ، با مشورت و تحقیق و جفت و بست محکم ، بازم امکان مهاجرت موفق و توپ هست..

اشاره و تاکید من به مشورت و واقع بینی و آمادگی بیشتر هست..

ولی کن داداش خواهشاً
اصلا ماشین هم نگیری، با دوچرخه بری اینور و اونور بازم ارزش داره حداقل افسرده و تباه نمیشی.

همه به امید سراب رفتن..
خیلی ها هم تحمل فشار ها رو نداشتن خودکشی کردند،
منظورم تازه قانونی هاشه نه قاچاقی هاش..

گرونی و‌ تورم کانادا رو هم با ایران مقایسه نکردم..
با دوران بهتری که در گذشته و جامعه شادش داشت مقایسه کردم..

در کل بازم میگم ، با مشورت و تحقیق و جفت و بست محکم ، بازم امکان مهاجرت موفق و توپ هست..

اشاره و تاکید من به مشورت و واقع بینی و آمادگی بیشتر هست..
امید هیچ کس به سراب نرفته، همه اینا پروپاگاندا حکومتی هستش که هرکس مهاجرت کرد بدبخت شد بمونید اینجا خوش بخت شید( زارت)
رفیق خود من به خاطر ساده ترین چیز مهاجرت کرد تازه بحث محدودیت اینترنت و بی ارزش شدن پولی ملی و اینا نبود، سر اینکه یکی دو بار با دوست دخترش گرفته بودنش از ایران رفت! باورش خیلی سخته ولی خیلی ها نمیتونن این شرایط زندانی که درست کردن رو تحمل کنن.

ولی کن داداش خواهشاً

امید هیچ کس به سراب نرفته، همه اینا پروپاگاندا حکومتی هستش که هرکس مهاجرت کرد بدبخت شد بمونید اینجا خوش بخت شید( زارت)
رفیق خود من به خاطر ساده ترین چیز مهاجرت کرد تازه بحث محدودیت اینترنت و بی ارزش شدن پولی ملی و اینا نبود، سر اینکه یکی دو بار با دوست دخترش گرفته بودنش از ایران رفت! باورش خیلی سخته ولی خیلی ها نمیتونن این شرایط زندانی که درست کردن رو تحمل کنن.
زندگی هزار بعد داره..
شمال رفتن.. تهران اومدن..اصفهان رفتن..شیراز رفتن..
سفر تفریحی و ماجراجوییش یه چیزه..
زندگی شخصی و شهروندی کردنش یه چیزه..
خود من تهران که اومدم ،
با خودم میگفتم فقط سس بازی.. تهران گردی.. خوشی..
پیست دوچرخه سواری.. و ..
ولی بعد چند ماه اولش ، دیدم مسئول ساخت زندگی خودم هستم..
باید به فکر اجاره خونه و غذا و پایداری و تمام بخش های اولیه و بیسیک زندگیم باشم ، بعد تازه در کنارش بتونم یه لاسی هم با زندگی بزنم..

شما فقط نداشته ها رو می بینید..
در حالی که وقتی مهاجرت کردید به به شهر دیگه ، یا حتی خونه مستقل تو شهر خودتون واسه خودتون گرفتید ، با بمبی از خلا روبرو می‌شید و باید چیزایی رو محیا کنید که قبلاً محیا بوده تو زندگی قبلی تون ولی حواستون نبوده.

زندگی هزار بعد داره..
شمال رفتن.. تهران اومدن..اصفهان رفتن..شیراز رفتن..
سفر تفریحی و ماجراجوییش یه چیزه..
زندگی شخصی و شهروندی کردنش یه چیزه..
خود من تهران که اومدم ،
با خودم میگفتم فقط سس بازی.. تهران گردی.. خوشی..
پیست دوچرخه سواری.. و ..
ولی بعد چند ماه اولش ، دیدم مسئول ساخت زندگی خودم هستم..
باید به فکر اجاره خونه و غذا و پایداری و تمام بخش های اولیه و بیسیک زندگیم باشم ، بعد تازه در کنارش بتونم یه لاسی هم با زندگی بزنم..

شما فقط نداشته ها رو می بینید..
در حالی که وقتی مهاجرت کردید به به شهر دیگه ، یا حتی خونه مستقل تو شهر خودتون واسه خودتون گرفتید ، با بمبی از خلا روبرو می‌شید و باید چیزایی رو محیا کنید که قبلاً محیا بوده تو زندگی قبلی اون ولی حواستون نبوده.
حرفت درسته اصول مسئولیت پذیری هستش دیگه، کسی که به بلوغ فکری رسیده باشه میدونه قرار نیست زندگیت همیشه عشق و حال باشه مگر اینکه جزو 0.1 درصد بالای جامعه باشی و کار نداشته باشی انجام بدی در اون صورت آره زندگی همش عشق و حاله :دی
به نظرم هرکس باید با خودش خلوت کنه ببینه توانایی اینو داره که اگر رفت دلش برای اینجا تنگ نشه؟ حاضره خودش رو فدای موندن کنار خانواده بکنه؟ اگر پول داشت که اینجا میموند، کسی که با تورم عجیب غریب درآمدش بالاتر میره اصلا دوست نداره مهاجرت کنه اونم یه کشوری مثل اینجا که بهشت فرار مالیاتی سنگین و درآمدهای گنده است، یکی از رفیقام دکترای برق داشت همین چند سال پیش مهاجرت کرد، درآمدش هم بالا بود ولی زندگی که اونور ساخته رو اینجا هرگز نداشت و سریع هم پیشرفت کرد.

خودم میگفتم فقط سس بازی.. تهران گردی.. خوشی..
پیست دوچرخه سواری.. و .
ببین صحبت تا صبح میشه کرد
ولی استدلال درست اینه:
خود تو اگه شرایطت بد باشه برمیگردی اهواز
اونایی که مینالن، برگشتن به ایران هیچ کاری نداره، چرا بر نمیگردن

ببین صحبت تا صبح میشه کرد
ولی استدلال درست اینه:
خود تو اگه شرایطت بد باشه برمیگردی اهواز
اونایی که مینالن، برگشتن به ایران هیچ کاری نداره، چرا بر نمیگردن
چون پروژه حکومتی هستش، یه کانال تلگرامی بود به اسم غرب بدون روتوش یه همچین چیزی، میرفتن کلیپ سطل آشغال و مناطق کثیف آمریکا و اروپا رو فیلم برداری میکردن میگفت ببینید کل غرب اینه میایید اینجا کارتن خواب و آشغال جمع کن میشید :دی
خیلی ها گول اینا رو میخورن مهاجرت نمیکنن.

چون پروژه حکومتی هستش، یه کانال تلگرامی بود به اسم غرب بدون روتوش یه همچین چیزی، میرفتن کلیپ سطل آشغال و مناطق کثیف آمریکا و اروپا رو فیلم برداری میکردن میگفت ببینید کل غرب اینه میایید اینجا کارتن خواب و آشغال جمع کن میشید :دی
خیلی ها گول اینا رو میخورن مهاجرت نمیکنن.
جدای اون کلا اخلاق ایرانیا هم چسناله است

عقب
بالا