برَد نَپیت
Registered
- لایک ها
- 243
آقا من خیلی وقته خواستم برند خودم رو بسازم چه تو واقعیت و چه تو مجازی تحت اسم exotic ولی این روزا به عوض کردن برندم فکر میکنم چون قبلی اصلا جا نیوفتاد و حتی مشتریای حضوریم خیلیا بلد نیستن بخوننش!! نظرم سمت Omega جلب شده نظرتون چیه با توجه به فرهنگ و سنت ایرانیها؟
مردم اسمای ساده رو ترجیح میدن میخوام هم کلاس کاری حفظ بشه و هم برند سر جاش بمونه
شخصا با برند تکنولایف خیلی حال میکنم چون کار منم کامپیوتر/کنسول هست و بزودی موبایل هم میخوام کار کنم خرید و فروش البته و تعمیرکار نیستم
فقط امگا
بدون پسوند یا پیشوند
اینم
اضافه کنم این برند باید برای ۲۰ ۳۰ سال دیگه هم حفظ بشه و قطعا تا اون موقع موبایل و کنسول به شکل امروزی نخواهد بود و با گذشت زمان کاربری مغازه هم تغییر میکنه به سمت ترند های روز و تکنولوژی
واسه همین نمیخوام مثلا اسمشو بزارم موبایل اُمگا یا فروشگاه کامپیوتری امگا
میخوام یه چیزی مثل تکنولایف باشه جامع و کامل
نظرتون چیه راجب این اسم؟Omega
مردم اسمای ساده رو ترجیح میدن میخوام هم کلاس کاری حفظ بشه و هم برند سر جاش بمونه
شخصا با برند تکنولایف خیلی حال میکنم چون کار منم کامپیوتر/کنسول هست و بزودی موبایل هم میخوام کار کنم خرید و فروش البته و تعمیرکار نیستم
فقط امگا
بدون پسوند یا پیشوند
اینم
اضافه کنم این برند باید برای ۲۰ ۳۰ سال دیگه هم حفظ بشه و قطعا تا اون موقع موبایل و کنسول به شکل امروزی نخواهد بود و با گذشت زمان کاربری مغازه هم تغییر میکنه به سمت ترند های روز و تکنولوژی
واسه همین نمیخوام مثلا اسمشو بزارم موبایل اُمگا یا فروشگاه کامپیوتری امگا
میخوام یه چیزی مثل تکنولایف باشه جامع و کامل
نظرتون چیه راجب این اسم؟Omega