• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

معرفی هاستینگ های خوب و هاستینگ های بد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع majid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

majid

کاربر عضو
لایک ها
447
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
درود
اینجا تجربتون رو با هاست هایی که کار میکردید بزارید تا بقیه هم استفاده کنن.

خودم
1- نت افراز: پایداری خوبی داره و برای مواقع بحران مثل اختلالات اینترنت خوب تلاش میکنن. اما محدودیت خیلی زیادی رو هاست گذاشتن و همه سوراخا رو بستن.

2- هاست دی ال: کیفیتش تقریبا خوبه. اما پشتیبانشی با اینکه تخصص دارن اما همکاری کمی میکنن. و رسما میخوان جرت بدن. شماره تماس هم ندارن و همه چی گردن خودته.

2- وب آیدین: تخمی ترین هاست. در دوران شلوغی ها و قطعی بین الملل سایت خودشون کامل از دسترس خارج شد و صورت حساب هم ایمیل شد که امکان پرداخت نداشت. با کلی مکافات که سایت خودم باز شد میبینم خطای 509 مربوط به محدودیت ترافیک زده. درحالیکه زدن نامحدود هست. در کل یه هاستینگ تازه کار و در پیت

.

نت افراز

با اینکه گرونه ولی همیشه خوب بود..
پشتیبانیش هم عالی عالی بود...
از سال 98 که موج تورم شدید شروع شد ظاهرا تعدیل نیرو کرد
قدیم کمتر 5 دقیقه جواب میداد
والی الان حدود نیم ساعته جواب میده..
ولی بازم کیفیت کارش خوبه..
تنها عیبش هم نرخ بالای سرویس هاش هست..

آخرین ویرایش:
پارس وی دی اس

شنیدم سه چهار سال پیش یبار کل اطلاعات و بک آپ های سایت های کاربراش پرید و هیچی هم گردن نگرفتن..
دو سالی هست الان کاربرشون هستم.. پشتیبانی و برخوردشون خوب بوده همیشه ..
ولی بازم توی این دوره قطعی اینترنت نبست به بقیه رقبا خیلی دیرتر در دسترس شدن و سایتشون بالا اومد..
کلا مدیریت بحران خوبی ندارن..
قیمت ها و ساپورتشون توی روز های عادی خوبه..
ولی در زمان بحران ها دیوار محکمی برای تکیه دادن نیستن..

آخرین ویرایش:
هاست دی ال

در تمام عمرم فقط از بدی بخش ساپورتش شنیدم و هیچوقت سمتش نرفتم..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پارس پک
اینم میگن جزو هاست های شخمی هست که حتی گاهی سایتت هم ایندکس نمیشه. ولی میگن پلن سرورهاش خوبه

بیزی تجربیاتتو بگو لطفا
@Business plan

شتابان هاست

کاربر @omidss3 بهم معرفیش کرد از همه نظر ازش راضی بود
باهاشون تماس گرفتم بخش مشاوره فروششون با حوصله و متانت توضیح میداد..
قسمت نشد ازشون سرویس بگیرم ولی ظاهرا مسئولیت پذیری خوبی دارن..

لیمو‌هاست هم تجربتون بگید
اسم دیگش بلوط کلوده فک کنم
مشهده دفترشون و‌میدونم جاشون بزرگتر شده احتمالا شرکتشون پیشرفت کرده

پارس پک
اینم میگن جزو هاست های شخمی هست که حتی گاهی سایتت هم ایندکس نمیشه. ولی میگن پلن سرورهاش خوبه

بیزی تجربیاتتو بگو لطفا
@Business plan
من یبار ازش هاست گرفتم اصلا سایتم راحت بالا نمیومد که لاگین شم ، فکر میکردم مشکل از سمت خودم یا isp م هست تا هاست رو عوض کردم..
بازم شک داشتم که مشکل از اونا بوده باشه..تا اینکه الان این تجربه رو از توهم شنیدم..

بیزی تجربیاتتو بگو لطفا
@Business plan
هاست رایگان خارجی گرفتم کیفیتش از هاست حرفه ای اینجا بیشتر بود!
و اینکه امنیت سایت مهمه. ویروسی شدن بخاطر هاسته نه فقط چیزای دیگه.

ایران سرور
من از ایران سرور هم هاست گرفتم قیافه سایتشون رو که ببینی میگی چقدر مدرن کار کردن.
پشتیبانیشون هم اون موقع که من باهاشون کار میکردم سر ۱ یا ۲ ساعت جواب میداد و با سواد بود ولی امان از سرویس هاشون بعنی من یه سرویسی گرفته بودم که متوسط رو به بالا برای یه سایت با بازدید روزانه ۸۰۰۰ تایی بود.
اون موقع توی مشخصات سرویس زده بودن تا ۲۰ هزار بازدید رو پشتیبانی میکنه ر‌وز
اوایل که انتقال دادم کلا سایت ۵۰۳ میداد اصلا نمیکشید جالب‌تر اینکه همون رو انتقال دادم به اقتصادی ترین سرویس نت افراز کاملا جوابگو بود.

سی پنل ایران
بدترین تجربه من از خرید یه سرویس بود
من به سرویس خریدم ازشون سالانه قیمت خیلی خوبی هم دارن لعنتیا آدم وسوسه میشه بره ازشون سرویس بخره اما امان از روزی که سرویس بخری…
من بعد از خرید سرویس اصلا هاست بالا نمیومد که پردازش نصب کنم به پشتیبانی تیکت دادم بعد از ۳ روز جواب نداد بعدش زدم ارجاع به مدیریت بعد از ۵ روز جواب داد
گفتش برای اینکه سرویس بهتر بشه بایه یه سرور از ما بخرید خخخخخخ
VPS هم نه ها سرور متن پیامش یه همچین چیزی بود:
برای اینکه سرعت سایتتون بالا بره باید یه سرور اختصاصی تهیه بکنید مثل دیجی کالا خخخخخخخخخ
به هر حال این وردپرس رو با هر بدبختی ای بود بالا آوردیم ولی سایت انقدر کند بود که اصلا نمیشد کاری باهاش کرد
با اختلاف بدترین تجربه من از خرید یک سرویس بود

میهن وب هاست

حدود 18 ساله مشتریشون هستم
از کیفیت و خدماتشون راضی ام

پ.ن: کسی کد تخفیف خواست بگه

میهن وب هاست

حدود 18 ساله مشتریشون هستم
از کیفیت و خدماتشون راضی ام

پ.ن: کسی کد تخفیف خواست بگه
من هم تقریبا از سال 87 تا 94 مشتریشون بودم , سرویسشون همیشه خوب بود , پشتیبانی اون زمان یکی دوسال اول معمولی بود ولی بعد کم کم خوب شد
در طول 7 سال حتی یکی دوبار تغییر سرویس دادم ولی زیر یک هفته برگشتم روی میهن وب هاست

irpowerweb

یکبار ازشون هاست گرفتم در کمتر از 48 ساعت پس دادم ! هاستشون آی پی بلاک میکرد !
مثلا میرفتم پیشخوان وردپرس مطلب میزاشتم و منتشر میکیردم , برمیگشتم دوباره پیشخوان و دوبار پست جدید , این پروسه رو 3-4 بار تکرار میکردی دفعه 5 یهو میدی سایت بالا نمیاد!
تیکت میزدم میگفت آی پی شما بلاک شده ! جالب این بود که قبول نمیکرد مشکل از سیستمشون هست و به من میگفت سیستمت رو عوض کن!

پ.ن: این تجربه 7-8 سال قبل بود , جدیدا نمیدونم چطور هستند

آخرین ویرایش:
از ماندگار وب کیا تجربه دارن

ایران سرور
من از ایران سرور هم هاست گرفتم قیافه سایتشون رو که ببینی میگی چقدر مدرن کار کردن.
پشتیبانیشون هم اون موقع که من باهاشون کار میکردم سر ۱ یا ۲ ساعت جواب میداد و با سواد بود ولی امان از سرویس هاشون بعنی من یه سرویسی گرفته بودم که متوسط رو به بالا برای یه سایت با بازدید روزانه ۸۰۰۰ تایی بود.
اون موقع توی مشخصات سرویس زده بودن تا ۲۰ هزار بازدید رو پشتیبانی میکنه ر‌وز
اوایل که انتقال دادم کلا سایت ۵۰۳ میداد اصلا نمیکشید جالب‌تر اینکه همون رو انتقال دادم به اقتصادی ترین سرویس نت افراز کاملا جوابگو بود.
ایران سرور
ما هم چندین سال روی ایران سرور بودیم، سرویس نسبتا گرونش رو هم داشتیم
یه اشتباه کردم و با سست‌دستی کل سایت رو پاک کردم، زمانی که لازم داشتیم بکاپ رو فهمیدیم بکاپ‌ دیتابیس ناقصه. تمام بکاپ ها رو سیستمشون ناقص انجام داده بود و هیچ کاربردی نداشت
مجبور شدم سایت ۲۰۰۰۰ بازدید رو با چند هزار محصول رو از ۰ مجدد بیارم بالا.
بعد اون هر بار اسمش میاد یاد فحش های آبدار میفتم فقط

پارس هاست
پشتیبانی زبون نفهمی داشت. از این که رو هاستشون بودم بدم میومد! تا این که مجبور شدم برم...

سی پنل ایران
بدترین تجربه من از خرید یه سرویس بود
من به سرویس خریدم ازشون سالانه قیمت خیلی خوبی هم دارن لعنتیا آدم وسوسه میشه بره ازشون سرویس بخره اما امان از روزی که سرویس بخری…
من بعد از خرید سرویس اصلا هاست بالا نمیومد که پردازش نصب کنم به پشتیبانی تیکت دادم بعد از ۳ روز جواب نداد بعدش زدم ارجاع به مدیریت بعد از ۵ روز جواب داد
گفتش برای اینکه سرویس بهتر بشه بایه یه سرور از ما بخرید خخخخخخ
VPS هم نه ها سرور متن پیامش یه همچین چیزی بود:
برای اینکه سرعت سایتتون بالا بره باید یه سرور اختصاصی تهیه بکنید مثل دیجی کالا خخخخخخخخخ
به هر حال این وردپرس رو با هر بدبختی ای بود بالا آوردیم ولی سایت انقدر کند بود که اصلا نمیشد کاری باهاش کرد
با اختلاف بدترین تجربه من از خرید یک سرویس بود
آخ نگو
مزخرف برای یک دقیقه شون هست

عقب
بالا