• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

دبوی داره از پیش ما میره!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع moo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
دبوی به صورت سینوسی رفتار میکنه.....یه روز حالش خوبه یه روز افسردگیه...یه روز مشارکت فعال داره یه روز بن دایم میخواد.....

درست میشه....

@دبوی
داداش بمون هر چی شده من ازت عذرخواهی میکنم جای فرد خاطی

رهبر انقلاب پاتوق که باعث سرنگونی حکومت محسن ۱۴ و به قدرت رسیدن مازی در مدیریت پاتوق شد.
امروز از پس سرکوب مخالفینش برنیومد و احساس کرد کمی به استراحت نیاز داره :D;)

قبل از این اتفاقات اخیر هر کسی یه جوری درگیری های ذهنی و مشکلات خاص خودشو داشت الان که دیگه یه نت نصفه نیمه مونده و کسب و کارهای ما وبمسترها رو تحت الشعاع قرار داده دیگه توقع خاصی نباید داشت
حداقل میشه اینجا همفکری کرد میشه یه کم به هم از نظر تجربه کمک کرد و ....
امیدوارم کاربرا سخت نگیرن و از هر کسی هر آن چه که فکر میکنند درسته رو برداشت کنند

@دبوی بیا ما رو دور ننداز

وَ مکرو وَ مکرالله والله خیرالماکرین
سلام علیکم
ضمن تشکر از کلیه دوستان و یاران بابت لطف و محبتی که به اینجانب داشتند، باید عرض کنم که چند روزی روزه سکوت اختیار کردم تا خوارج و وحوشی که این فضای سمی رو ایجاد کردند و مدام به ترور شخصیتی اینجانب می‌پردازند، خودشون رو بیشتر نشون بدند و دستشون بهتر رو بشه. علی هذا فعلا به فعالیت ادامه میدم تا ببینم با این منافقین چه باید کرد. اینها باید بدونند دبوی صلح حسنی رو کنار گذاشته و به قیام حسینی رو آورده. پس باید حسابی خودشون رو جمع کنند.
بازهم از همه دوستان تشکر میکنم. اجرکم عندالله

وَ مکرو وَ مکرالله والله خیرالماکرین
سلام علیکم
ضمن تشکر از کلیه دوستان و یاران بابت لطف و محبتی که به اینجانب داشتید، باید. عرض کنم که چند روزی روزه سکوت اختیار کردم تا خوارج و وحوشی که این فضای سمی رو ایجاد کردند و مدام به ترور شخصیتی اینجانب می‌پردازند، خودشون رو بیشتر نشون بدند و دستشون بهتر رو بشه. علی هذا فعلا به فعالیت ادامه میدم تا ببینم با این منافقین چه باید کرد. اینها باید بدونند دبوی صلح حسنی رو کنار گذاشته و به قیام حسینی رو آورده. پس باید حسابی خودشون رو جمع کنند.
بازهم از همه دوستان تشکر میکنم. اجرکم عندالله
امام حتی در زمان نبودن و غیبت چون پدری مهربان متوجه حال
ییروان ، شیفتگان درگاهش هست و به ایشان نظر لطف دارد

مخصوصا این دو مرید و نوابش...:D

@zgg123
@Amir7310

عقب
بالا