• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

شکایت از صاحب خانه

amirradan26

کاربر عضو
لایک ها
162
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
آقا این صاحب خانه قبلی ما رهن رو پس نمیده

حدود 1.5 ماه گذشته و تخلیه کردم کلیدم دست بنگاهی هست نداده بهش

میگه نمیخوام فعلا به کسی اجاره بدم، اردیبهشت خودم میشینم! خواستی برو شکایت کن 6 ماه بدو!

ناکس ادرس خونش رو توی قولنامه اشتباه زده چجوری میتونم در سریعترین زمان آدرسش رو پیدا کنم و مامور ببرم در خونش؟ همچین چیزی قابل انجامه؟ مامور ببرم سروصدا کنم سریع پس میده

امروز کلی راه رفتم مشهد بعد دیدم بیشرف آدرس الکی زده توی قولنامه :(

اوز از همه مشورت از چت جی پی تی..
دوم مشورت با یک وکیل حوزه املاک..
یه وکیل با دفتر و لوکیشن پایین شهر پیدا کن که نرخ مشاوره و دستمزد احتمالیش برای پیگیری قانونی کم باشه..

آقا این صاحب خانه قبلی ما رهن رو پس نمیده

حدود 1.5 ماه گذشته و تخلیه کردم کلیدم دست بنگاهی هست نداده بهش

میگه نمیخوام فعلا به کسی اجاره بدم، اردیبهشت خودم میشینم! خواستی برو شکایت کن 6 ماه بدو!

ناکس ادرس خونش رو توی قولنامه اشتباه زده چجوری میتونم در سریعترین زمان آدرسش رو پیدا کنم و مامور ببرم در خونش؟ همچین چیزی قابل انجامه؟ مامور ببرم سروصدا کنم سریع پس میده

اینجا بپرس وکیل ها جواب میدن، رایگانه
dadrah.ir

@Mazi
تو که توی املاک هستی پیشنهادی نداری؟

کد ملیشو داری؟ با همون میشه ازش شکایت کنی و تلفنش بعد بنویس توی دادخواست آدرس نامشخص . دادگاه قبول میکنه

کد ملیشو داری؟ با همون میشه ازش شکایت کنی و تلفنش بعد بنویس توی دادخواست آدرس نامشخص . دادگاه قبول میکنه
اره تلفن دارم، احتمالا کد ملی رو اشتباه زده باشه
این میشه شکایت دادگاه و همون 6 ماه علافی! میخوام سریع آدرسش رو از دادگاه یا کلانتری بگیرم برم دم خونش

اره تلفن دارم، احتمالا کد ملی رو اشتباه زده باشه
این میشه شکایت دادگاه و همون 6 ماه علافی! میخوام سریع آدرسش رو از دادگاه یا کلانتری بگیرم برم دم خونش
ببین از اون شماره حسابش که براش پول میریختی هم راه داره شاید آدرسشو پیدا کنی بری بانک یا آشنایی تو بانک داشته باشی آدرسشو در بیارن . فقط حتما اقدام کن نذار قسر در بره با پولت حال کنه

نوید جان درست میگه..
پرینت بانکی واریزی ها..
پرینت پیامک ها
حتی اگر سیمکارت بنام خودش نیست ..اگه ثابت بشه ازش استفاده میکرده قاضی قبول میکنه..

حتما با یه وکیل مشورت کن که خسارت بیشتری بتونی ازش بگیری..
کاهش ارزش پولت فقط یکیشه...

آخرین ویرایش:
استشهاد از همسایه ها و املاکی رو هم داری
فقط جان خودت به پول خودت بسنده نکنی..دهنشو سرویس کن بخاطر عدم شفافیت در جزییات قرارداد

شما در اسرع وقت برو ۲ تا کار بکن

اظهارنامه قضایی کامل که بنده با کد ملی فلان و الباقی داستانا مورد اجاره فلان دررتاریخ فلان تخلیه کردم و طبق ماده فلان قرارداد فسخ شده و حالا مالک پول رو نمیده به استناد ماده فلان قرارداد انقدر روزانه شامل صرر زیان میشه و این موارد...

دوم اینکه سریع برو کلید رو از املاکی بگیر و ازش هم یک استشهاد بگیر که اومده و دیده خونه خالیه و کامل تخلیه هست و پول رو شما نگرفتی و کلید رو هم در ازای تحویل پول نگه داشتی..ترجیحا استشهاد رو همسایه هم اگر هست بده امضا کنن....

کلید رو بزار جیبت و برو دنبال همون ابتدا اظهارنامه و سپس شکایت رسمی.....

بیخود مامور میبرم و اینا هم فکر نکن...ماموری با شما بدون حکم قضایی بلند نمیشه بیاد درخونه طرف....از طریق قانونی برو و خسارت و هزینه دادرسی هم در اظهار نامه ارسالی فراموش نشه ذکر کنی

چه خبر؟
به کجا رسیدی؟

چه خبر؟
به کجا رسیدی؟
طرف سر مستاجر قبلی هم کلاه گذاشته بود
25 درصد از رهن رو نمیده و مستاجر هم یک وسیله میزاره و کلید نمیده تا تسویه
بعد 1 سال، دادگاه مستاجر رو محکوم میکنه!!! برام جالب بود توی قوانین مزخرف قضایی، این نگه داشتن کلید یا گذاشتن یک وسیله توی خونه ممکنه برای مستاجر دردسر درست کنه!

بنگاهی همکاری کرد، آدرسش رو از سند خونه پیدا کردیم، رفتم با سروصدا و آبروریزی پولو زنده کردم

ولی خوب بیشرف هم رید به وقت، اعصاب و هم ارزش پول

طرف سر مستاجر قبلی هم کلاه گذاشته بود
25 درصد از رهن رو نمیده و مستاجر هم یک وسیله میزاره و کلید نمیده تا تسویه
بعد 1 سال، دادگاه مستاجر رو محکوم میکنه!!! برام جالب بود توی قوانین مزخرف قضایی، این نگه داشتن کلید یا گذاشتن یک وسیله توی خونه ممکنه برای مستاجر دردسر درست کنه!

بنگاهی همکاری کرد، آدرسش رو از سند خونه پیدا کردیم، رفتم با سروصدا و آبروریزی پولو زنده کردم

ولی خوب بیشرف هم رید به وقت، اعصاب و هم ارزش پول
شکایت میکردی، هم براش پرونده درست میشد، هم پولتو به نرخ روز میگرفتن ازش و هم هزینه وکیل رو ازش میگرفتن

شکایت میکردی، هم براش پرونده درست میشد، هم پولتو به نرخ روز میگرفتن ازش و هم هزینه وکیل رو ازش میگرفتن
همونقدر که دانشگاه های مملکت دانش گوه هستن، داد گاه هام ....

قوانین کانادا و اروپا نیست که خیالت راحت باشه پدر صاحب خونه و دلال رو دربیارن. تهش 6 ماه میدوئی ارزش وقت تلف شدت بیشتر میشه

با اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد
تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب بود
پیگیری کردیم و از طریق سامانه خودنویس قرارداد بستیم
کلید رو که تحویل گرفتم صاحب خونه گفت طبقه بالایی تر...یاک مصرف میکنه گفتم هفته ای یکی دو بار مصرف کنه اوکیه
دیدم صبح ظهر شب مشغوله واسه همین به صاحب خونه گفتم و گفت تا آخر هفته بیرونش میکنم و ....
صاحب هر دو طبقه یه نفر بود
خلاصه ما تا آخر هفته صبر کردیم و خبری نشد
اطلاع دادم گفتم فسخ قرارداد میخوام بکنم. صاحب خونه جوابی نداد و گذشت تا یکشنبه هفته بعدش
دخترش جواب داد گفت ندارم پولتو و .... و بد دهنی کرد و گستاخ بازی در آورد و گفت برو قانونی اقدام کن
منم سریع با یه وکیل حرف زدم و اظهارنامه براش فرستادم تا این خودش زنگ زد
آخرش هم قرار شد مستاجر جای خودم پیدا کنم و پیدا کردم تا فسخ کرد وگرنه میخواست یه ماه اجاره رو بگیره
در کل موقع بستن قرارداد 6 دنگ حواستون جمع باشه و بنگاه بنویسید که بنگاه مسئول باشه این وسط

عقب
بالا