• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

چجوری حالت زیرو فن رو برای گرافیکی ک این حالت رو نداره ب صورت کارخونه ای،فعال کنم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Raha
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Raha

کاربر عضو
لایک ها
231
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
با افتر برنر نتونستم
میشه راهنمایی کنین؟

با افتر برنر نتونستم
میشه راهنمایی کنین؟
افتر برنر
Settings
تب fan
گزینه enable user defined ... Fan control رو بزن
یه fan curve خودت بساز که تا دمای ۵۰ مثلا ۰ باشه
۶۰ اینقدر باشه
۷۰
۸۰
سیو و اپلای
راه دیگه ای اگر هست من نمیدونم

با افتر برنر نتونستم
میشه راهنمایی کنین؟
درود
معمولا کارتی که این قابلیت رو نداره با نرم افزارهای جانبی نمیشه اینکارو کرد چون مینیمم سرعت فن دارن.
من شخصا یبار با ویرایش بایوس تونستم اینکارو انجام بدم. (محدودیت مینیموم رو برداشت و از طریق افتربرنر نمودار برای سرعت فن طراحی کردم)

فقط از طریق ادیت بایوس مقدوره
که توصیه نمیشه دستکاری بایوس

درود
معمولا کارتی که این قابلیت رو نداره با نرم افزارهای جانبی نمیشه اینکارو کرد چون مینیمم سرعت فن دارن.
من شخصا یبار با ویرایش بایوس تونستم اینکارو انجام بدم. (محدودیت مینیموم رو برداشت و از طریق افتربرنر نمودار برای سرعت فن طراحی کردم)
بایوس رو فقط تو سری ای ام دی میشه تغییر داد؟ یا هر دو سری؟

بایوس رو فقط تو سری ای ام دی میشه تغییر داد؟ یا هر دو سری؟
هر دو میشه ولی برای ویرایش بایوس معمولا نرم افزار رسمی وجود نداره یسری نرم افزار برای هر دو هست چه مدل و برندیه کارت گرافیکت؟
و اینکه بهتره انجام ندید اگه تجربه ندارید.

هر دو میشه ولی برای ویرایش بایوس معمولا نرم افزار رسمی وجود نداره یسری نرم افزار برای هر دو هست چه مدل و برندیه کارت گرافیکت؟
و اینکه بهتره انجام ندید اگه تجربه ندارید.
انویدیا سری ونتوس 40
قصد انجامش رو ندارم فقط پرسیدم...

عقب
بالا