Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
توجه: This feature may not be available in some browsers.
سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.
بچه ها من هر موقع در بام پول درون بانکی انتقال میدادم بلادرنگ واریز میشد. امروز این کا را کردم و پیغام داده در صف اجرا و الان یک ساعت گذاشته و انتقال انجام نشده؟ کسی اطلاعی داره چجوریه؟
بچه ها من هر موقع در بام پول درون بانکی انتقال میدادم بلادرنگ واریز میشد. امروز این کا را کردم و پیغام داده در صف اجرا و الان یک ساعت گذاشته و انتقال انجام نشده؟ کسی اطلاعی داره چجوریه؟
هفته گذشته برای من هم زمان استفاده از بام و انتقال درون بانکی دقیقا همین اتفاق افتاد. صبر کردم بلکه اجرا بشه ولی همونجوری در حال اجرا موند.
دوباره انتقال دادم بعد چند ساعت.
2 بار هم موقع پرداخت قسط (که اون هم درون بانکیه نوع انتقالش) پول کم شد ولی قسط پرداخت نشد و بعد از ۷۲ ساعت برگشت
هفته گذشته برای من هم زمان استفاده از بام و انتقال درون بانکی دقیقا همین اتفاق افتاد. صبر کردم بلکه اجرا بشه ولی همونجوری در حال اجرا موند.
دوباره انتقال دادم بعد چند ساعت.
2 بار هم موقع پرداخت قسط (که اون هم درون بانکیه نوع انتقالش) پول کم شد ولی قسط پرداخت نشد و بعد از ۷۲ ساعت برگشت